Bolle Ibex aurinkolasit
74,25€ 99,00€
Randolph Concorde aurinkolasit
164,25€ 219,00€
Bolle Ibex aurinkolasit
119,25€ 159,00€
Inspiro SUN 5017 aurinkolasit
10,00€ 79,00€
Norr Birger aurinkolasit
14,25€ 19,00€
Aurinkolasit Ray-Ban Justin RB4165 - 622/5A
105,00€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Alensa
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Mister Spex
Shopping4net piilolinssit
Silmäasema
Poista kaikki suodattimet

Aurinkolasit

4170 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Aurinkolasien tilaaminen netistä

Laadukkaita aurinkolaseja löytyy nettikaupoista valtavat valikoimat, paremmat kuin yksikään kivijalkaliike voi pitää valikoimissaan. Toki aurinkolaseja voi olla vaikea tilata netistä, kun niitä täytyy sovittaa. Tämä asia on huomioitu useimmissa netin silmälasi- ja aurinkolasiliikkeissä. Joissakin on jopa mahdollista sovittaa laseja virtuaalisesti oman kuvan päälle, jolloin pääsee hieman kärryille siitä, kuinka mikäkin malli sopii itselle. Kannattaa kuitenkin usein tilata pari erilaista mallia ja pitää itsellä parhaiten istuvat. Silmälasien ja aurinkolasien palautus on vielä toistaiseksi ollut ilmaista.

Aurinkolasit vahvuuksilla

Aurinkolasien tilaaminen omilla vahvuuksillakin onnistuu netistä. Ei ihan kaikista malleista, mutta nettikaupoissa on kyllä merkintä, mikäli malliin onnistuu tehdä linssit tilaajan omilla vahvuuksilla. Hinta on tietysti korkeampi, mutta käyttömukavuus on omilla vahvuuksilla ihan toista luokkaa kuin värkätä aurinkolaseja silmälasien päälle tai vaihtaa kesäksi piilolinsseihin pelkästään aurinkolasien vuoksi. On sanomattakin selvää, että omilla vahvuuksilla teehdyt linssit kannattaa laittaa vain laatukehyksiin. Taitaa ollakin, että omilla vahvuuksilla saa pelkästään laadukkaita aurinkolaseja.

Aurinkolasit 2018

Piilareita.com nettisivustolle on koottu useiden eri nettikauppojen koko aurinkolasivalikoima, joten siellä on yli 10 000 erilaisia aurinkolaseja, joista valikoima mieleisensä. Kun klikkaat tiettyä mallia, näet nettikaupat, joissa kyseisiä laseja myydään. Jos niitä on edemmän kuin yksi, voit myös vertailla hinnat eri kauppojen välillä. Etsinnässä voit käyttää valintakriteerejä sivun vasemmasta laidasta, kuten väriä, lasten, naisten tai miesten mallia, merkkiä jne.

Aurinkolasimuoti on vuonna 2018 muuttumassa selvästi enemmän kuin edellisinä vuosina, sillä pilottimallien vuosia pitämä ylivoima on nyt väistymässä ja sporttinen tyyli valtaa yhä enemmän alaa. Trendikkäimpiä aurinkolaseja ovat tällä hetkellä urheilulasit, voivat olla värillisillä linsseillä tai peililasilla. Löydät sporttisiakin aurinkolaseja vaikka kuinka monta eri merkeiltä.

Piilareita.com sivustolla on kymmenien eri merkkien aurinkolaseja, joita voit vertailla. Muun muassa Tommy Hilfiger, Rayban, Polaroid, Alpina, Esprit, Mister Spex Collection, Le Specs, Norr, Uvex ja Superdry.

Siirry alkuun