Mirror
26,00€
Darth Maul
26,00€
Blood Shot
35,00€
Wildfire
26,00€
Vampire
26,00€
Viper
26,00€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Crazy piilolinssit

74 tuotetta 1 kaupasta

Grazy piilolinssit

Grazy piilolinssit tarkoittavat värillisiä piilolinssejä, joiden ei ole tarkoitus näyttää luonnollisilta ihmisen silmiltä. Grazy piilareissa käytetään kaikkia värejä, myös punaista, pinkkiä, täysin mustaa, keltaista, kirkkaan vihreää... kaikkea todella luonnottomia värejä. Grazy piilolinsseissä saatetaan myös käyttää erilaisia kuvioita, kuten tähtikuviota, veretäviä silmiä tai mitä tahansa muuta. Grazy piilareista löytyy myös piilolinssejä, jotka peittävät koko silmän, myös valkuaisen eikä pelkästään iiristä.

Grazy piilareita on ehdottomasti helpoin tilata netistä, koska siellä valikoimat ovat laajimmat. Esimerkiksi Värillisetpiilolinssit.com nettikaupassa on kymmeniä ja kymmeniä todella erikoisia ja hullujakin piilolinssejä suhteellisen halvalla. Erikoisimpia tilatessa kannattaa kuitenkin varata reilusti aikaa, toimistusaika voi olla jopa kuukauden. Useimmiten grazy piilolinssit ovat yhden päivän kertakäyttölinssejä, jotka siis heitetään menemään päivän käytön jälkeen. On kuitenkin myös pidempään käyttöön tarkoitettuja linssejä, joten ota selvää minkätyyppiset linssit ovat kyseessä, ennen kuin tilaat.

Grazy piilolinssit vahvuuksilla

Grazy piilolinssejä voi siis ostaa paitsi ilman vahvuuksia myös omilla vahvuuksilla! Tutki tarkasti tilaamastasi nettikaupasta saatko juuri kyseisiä linssejä vahvuuksilla, mikäli niitä vahvuuksilla tarvitset. Useita kuitenkin saa. Nykyään omilla vahvuuksilla tilaaminen ei ole mikään kummoinen juttu, mutta tottakai ne ovat kalliimpia kuin ilman vahvuuksia olevat piilolinssit. Kokemuksia omilla vahvuuksilla tilaamisesta kuitenkin on jo paljon.

Grazyt eläimen silmät ja muita piilolinssejä

Grazy piilareissa suosituimpia ovat eläimen silmiä muistuttavat piilolinssit, esimerkiksi keltaiset kissansilmät, joissa pupillit ovat korkeat ja kapeat kuin kissalla. Myös erilaiset horror-piilarit esimerkiksi Halloween juhliin ovat suosittuja. Näitä on useita erilaisia, ei pelkästään punaisia verestäviä silmiä, vaan paljon hurjempiakin versioita! Keltaisia ja vihreitä matelijan silmiä löytyy myös, täysin musta on myös melko suosittu linssi. Uusimpia grazy piilareita ovat linssit, jotka peittävät koko silmän, esimerkiksi mustaksi tai punaiseksi, sekä linssit, joissa on kuvioita, esimerkiksi tähtikuvio.

Siirry alkuun