?> Harmaat piilolinssit

Harmaat piilolinssit netistä

Harmaat piilolinssit ovat melko uusi tuttavuus värillisten piilolinssien puolella. Suosituimpia värejä ovat luonnolliset värit hieman kirkkaampina versioina, kuten siniset ja vihreät, sekä tietysti tummat ruskeat ja musta linssit. Harmaa ei kuitenkaan ole kovin tavallinen väri värillisissä linsseissä, mikä tietysti näkyy siinäkin, että valikoima on netissä tosi pieni. Vain kolme eri vaihtoehtoa Värillisetpiilolinssit.fi nettikaupasta. Harmaat piilolinssit onkin erittäin hyvä valinta silloin, kun haluaa jotain täysin erilaista mitä muilla. Täysin savunharmaat silmtä kun ovat todella harvinaiset myös luonnostaan ihmisellä.

Harmaissa värivaihtoehtoina on tasainen savunharmaa, harmaanvihreä sävy, joka ehkä näistä vaihtoehdoista on kaikkein luonnollisin, sekä uusi liukuva harmaansävy, jossa oranssi tai okran värinen sisäreuna liukuu vähitellen harmaaksi. Tämä sävy menee jo grazy piilolinssien puolelle, sillä se muistuttaa jo jonkun eläimen silmiä. Netistä värillisiä, myös harmaita, piilolinssejä saa halvalla, sillä nettikaupat voivat pitää laajaa valikoimaa yllä sekä edullisia hintoja laajojen markkinoiden vuoksi. Toimitushinnat ovat alkaen 4 euroa sekä toimitusaika riippuu piilolinsseistä. Pääosin tuotteet toimitetaan nopeasti, alle viikossa, mutta tarkista asia nettikaupasta ennen kuin tilaat!

Sävytetyt piilarit

Suosittuja värillisiä piilolinssejä ovat kevyesti sävytetyt piilarit, joista on myös saatava harmaa soft grey vaihtoehto. Sävytetty piilolinssi ei siis peitä kokonaan käyttäjänsä luonnollista silmien väriä, vaan ainoastaan kirkastaa, vahvistaa ja selkeyttää luonnollista väriä. Harmaata sävytettyä piilolinssiä ei tietenkään kannata laittaa tummiin ruskeisiin silmiin, sillä sen sävy ei riitä taittamaan tummaa pohjasävyä. Sen sijaan haaleansiniset ja harmaat silmät saavat varmasti kivaa pehmeyttä ja ilmettä harmaista sävytetyistä piilareista.

Harmaat piilolinssit vahvuuksilla

Kaikkia värillisiä piilolinssejä, myös harmaita, on mahdollista saada omilla vahvuuksilla. Tämä mahdollistaa värillisten piilarien käytön ihan arkena, eikä pelkästään vain hupsuttelumielessä naamiaisissa tai illanvietoissa. Silmiinsä vahvuuksia tarvitsevan on siten mahdollista oikeasti muuttaa silmiensä värin näin halutessaan, käyttämällä aina tietynvärisiä piilolinssejä. Omat vahvuudet täytyy tietysti olla tarkasti tiedossa ennen tilaamista, sillä se tieto syötetään valintaikkunnaan tilatessa. Kaikkia värillisiä linssejä ei saa omilla vahvuuksilla.

Harmaat ja yleensäkin värilliset linssit ovat usein kuukauden tai kolmen kuukauden linssejä. Toki suosituimmista väreistä ja sävyistä on kaikkia eri linssivaihtoehtoja aina kertakäyttölinssejä myöten.

Siirry alkuun