?> LensOn Piilarit • Alennuskoodit ja Kokemuksia
LensOn piilarit

LensOn piilarit

3.6 15 5 1
 • Toimitusaika: 2-4 päivää (ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset käsitellään samana päivänä)
 • Toimituskulut 5 euroa
 • Palautusaika: 90 päivää
 • Maksutavat: Luottokortti (Visa, Mastercard tai Eurocard), tilisiirto, lasku

  Suosituimmat piilarit: LensOn piilarit

 • Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet LensOn piilarit -tuotteet.


  Acuvue
  ADORE
  Air Optix
  Alcon
  Bausch Lomb
  Biofinity
  Biomedics
  CIBA Vision
  Clear
  Consol
  CooperVision
  DAILIES
  Eye Love Crazy
  Eyemed Technologies
  Focus
  Frequency
  FreshLook
  Johnson & Johnson
  Opti-Free
  Proclear
  PureVision
  SofLens


  LensOn

  Lenson on piilolinssejä ja niiden hoitotuotteita myyvä yritys. Päätoimipaikka sijaitsee Tukholmassa. Yrityksen kotisivuilta voi tilata piilolinssit kätevästi ja edullisesti. Heillä on myös yhteistyösopimus kaikkien suurten kansainvälisten piilolinssivalmistajien kanssa. Lensonin henkilökunnalla on optikon koulutus ja pätevyys piilolinssien sovittamiseen. Voit ostaa Lensonin verkkokaupasta piilolinssit, kun olet ensin hankkinut reseptin niitä varten optikoltasi. Optikon myymät piilolinssit ovat usein monin verroin kalliimpia kuin esimerkiksi Lenson-piilolinssit, joten verkkokaupoista ostetuilla piilolinsseillä säästää pitkän pennin. Lenson-valikoimasta löytyy kertakäyttölinssit, viikkolinssit, kuukausilinssit, värilliset linssit, yötäpäivää-linssit, moniteholinssit ja linssinesteet sekä tarvikkeet.

  Piilolinssityypit Lenson piilarikaupassa

  Kertakäyttölinssit eli päivälinssit sopivat niin satunnaiseen kuin päivittäiseenkin käyttöön. Kertakäyttölinssit sopivat erityisen hyvin aloitteleville piilolinssien käyttäjille, koska niitä käyttäessään ei tarvitse huolehtia piilolinssien puhdistuksesta ja säilytyksestä. Linssit ovat omissa steriileissä pakkauksissaan ja heti valmiit silmiin laitettaviksi. Kertakäyttölinssit sopivat parhaiten silmäongelmista kärsiville hygieenisyytensä ansiosta.

  Kuukausilinssit eli lyhyen vaihtovälin linssit ovat erityisesti säännöllisten piilolinssien käyttäjien suosiossa, koska ne ovat usein kaikista halvin piilolinssityyppi. Kuukausilinssien käyttäjällä on myös paljon valinnan varaa, koska niitä löytyy kaikilla mahdollisilla parametreilla. Tämän ansiosta ne sopivatkin kaikenlaisten näkövirheiden korjaukseen. Kuukausilinssejä käytetään useimmissa tapauksissa kaksi tai neljä viikkoa. Piilolinssien valmistajat määrittelevät kuukausilinsseille vaihtovälin, jota pitää noudattaa. Normaalissa käytössä kuukausilinssit otetaan aina yöksi pois silmistä ja puhdistetaan ja jätetään yöksi desinfioitumaan piilolinssinesteellä täytettyyn piilolinssikoteloon. Jotkin kuukausilinssit voi jättää myös yöksi silmiin ilman, että niistä aiheutuu terveydelle haittaa. Viikkolinssejä puolestaan käytetään 1-2 viikkoa.

  Yötäpäivää-linssit eli jatkuvakäyttöiset piilolinssit ovat erittäin hyvin happea läpäiseviä, minkä ansiosta niitä voidaan pitää silmissä koko vaihtovälin ajan yhtäjaksoisesti. Ne sopivatkin erityisen hyvin esimerkiksi henkilöille, jotka eivät jostain syystä halua käsitellä piilolinssejä usein. Yötäpäivää-linssien yleisimmin käytetty vaihtoväli on kaksi tai neljä viikkoa. Vaikka yötäpäivää-linssit ovatkin tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, on suositeltavaa tehdä linssien satunnainen puhdistus, jotta linssien pinnalle kerääntynyt lika ja bakteerit saataisiin poistettua.

  Tooriset piilolinssit ovat normaalien silmien taittovirheiden lisäksi tarkoitettu korjaamaan myös hajataitteisuutta eli astigmatismia. Toorisia piilolinssejä on saatavilla kertakäyttöisinä ja kuukausilinsseinä. Kertakäyttöiset tooriset piilolinssit sopivat helppokäyttöisyytensä ansiosta hyvin aloitteleville piilolinssien käyttäjille ja niille, jotka käyttävät piilolinssejä vain harvemmin, esimerkiksi omissa urheiluharrastuksissaan. Kuukausittain vaihdettavat tooriset piilolinssit sopivat hyvin piilolinssien säännölliseen käyttöön. Kertakäyttöisten tooristen piilolinssien käytössä säästytään kokonaan niiden hoitamiselta, kun taas kuukausittain vaihdettavat tooriset piilolinssit vaativat hoitoa ja puhdistusta.

  Monitehopiilolinssit toimivat samalla tavalla kuin lukulasit, koska linsseissä on kaksi eri voimakkuutta, joista toinen on tarkoitettu lähinäköä ja toinen kaukonäköä varten. Monitehopiilolinssejä on saatavilla kertakäyttöisinä, kuukausilinsseinä ja jatkuvakäyttöisinä yötäpäivää-linsseinä.

  Värilliset piilolinssit ovat nykyaikainen tapa muuttaa omaa ulkonäköä ja samalla korjata myös silmien mahdolliset näkövirheet. Enchancer-piilolinssit muuttavat silmien väriä luonnollisesti läpikuultavuutensa ansiosta, kun taas Opaque-linssit antavat silmille aivan uuden värin. Värillisiä Crazy-piilolinssejä on saatavilla erikoisilla kuvioilla, joita voivat olla esimerkiksi kissan silmä ja spiraali. Eräissä piilolinsseissä on myös pimeässä hohtavia kuvioita.

  Lenson on erinomainen piilareita myyvä verkkokauppa, jolla on jo lähes 10 vuoden kokemus alalla. Hintavertailun mukaan Lenson on verkon edullisin, vaikka hintatilanne elää jatkuvasti. Lenson myy lähes kaikkia markkinoilla olevia piilolinssimerkkejä eri pakkauskokoina. Nopea toimitusaika on taattu: asiakkaan tilaama varastotuote lähtee matkaan jo samana päivänä. Vain kaikkein harvinaisimmat tuotteet joudutaan tilaamaan erikseen, mikä hieman pidentää toimitusaikaa. Lenson-verkkokaupasta löydät myös laajan valikoiman linssinesteitä ja tarvikkeita.

  LensOn mainos lasien syysmallisto

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun