?> Lensway piilolinssit, alennuskoodit & arvostelut
Lensway piilolinssit

Lensway piilolinssit

(9)
4.2 9 5 1
 • Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 5 euroa
 • Palautusaika: 30 päivää
 • Maksutavat: luottokortit (Visa, MasterCard), verkkopankit, erämaksu, Klarna lasku/tili 

  Suosituimmat piilarit: Lensway piilolinssit

  Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet Lensway piilolinssit -tuotteet.


  Acuvue
  Air Optix
  Alcon
  Avaira
  Biofinity
  Biomedics
  Biotrue
  CIBA Vision
  Clear
  Consol
  DAILIES
  Daysoft
  Expressions
  Focus
  Frequency
  FreshLook
  Johnson & Johnson
  Proclear
  PureVision
  SofLens
  Splash


  Lensway piilolinssit

  Lensway on hollantilainen osakeyhtiö, jolla on myyntiä kaikissa Euroopan maissa. Yhtiö aloitti toimintansa Ruotsissa, ja tänä päivänä Ruotsista ja Skandinaviasta onkin muodostunut sen merkittävin markkina-alue. Lenswaylla on Euroopan palvelusuuntautunein piilolinssien nettikauppa. Sillä on kilpailukykyisimmät hinnat, yksinkertainen tilausjärjestelmä ja nopea toimitus. Juuri tämän johdosta Lenswayn nettikauppa onkin monen asiakkaan ykkösvalinta.

  Lenswayn tuotevalikoima

  Lenswayllä on varastoissaan kaikkien tunnettujen valmistajien piilolinssejä. Laajasta valikoimasta löytyvät päivä-, viikko-, kuukausi- ja ympärivuorokautiset piilolinssit. Lisäksi tarjolla on useita piilolinssinestemerkkejä ja tarvikkeita. Oman varastonsa ansiosta he pystyvät takaamaan halvat hinnat ja nopean palvelun.

  Lensway ei ainoastaan vastaa asiakkaiden tarpeisiin myymällä pelkästään piilolinssejä ja niihin kuuluvia tarvikkeita, vaan sillä on myös kattava 600 kehysmallin silmälasimallisto, joka laajenee jatkuvasti. Kaukonäkölasit, luku- ja näyttöpäätelasit, monitehosilmälasit ja aurinkolasit löytyvät kätevästi muutamalla napin painalluksella. Kaikki kehysmallit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina asiakkaan voimakkuuksien mukaisesti.

  Lensway tarjoaa helppoja tilausvaihtoehtoja asiakkailleen. Piilolinssit tai silmälasit voi tilata käymällä yrityksen kotisivuillla, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai faksin välityksellä tai tilaamalla tuotteet postitse. Ostoksiin vaaditaan 18 vuoden alaikäraja. Kun asiakas on hankkinut optikolta vahvuudet ja arvon näyttävän määräyksen, hänen tarvitsee vain ilmoittaa se Lenswaylle tilattaessa yhdessä valitsemansa silmälasi- tai piilolinssimallin kanssa. Tämän jälkeen asiakas saa 15 päivää maksuaikaa tilaukselleen. Maksun voi suorittaa maksukortilla tai verkkopankin kautta.

   

  Lensway.fi toimitus, tyytyväisyystakuu & asiakaspalvelu

  Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan asiakkaalle tilausvahvistuksessa, jonka asiakas saa tilauksen yhteydessä. Kaikki tilaukset toimitetaan Postin 1. luokan kirjelähetyksinä. Silmälasit toimitetaan aina yksittäin, vaikka asiakas olisikin tilannut useampia silmälaseja. Myös suuret piilolinssitilaukset lähetetään useammassa erässä. Useimmat tilaukset toimitetaan asiakkaalle suoraan kotiin. Piilolinssitilaus toimitetaan perille muutamassa päivässä, yksiteholasien toimitus kestää yhdestä kahteen viikkoon. Toimitusaika pitenee hieman, kun asiakas tilaa moniteholasit, aurinkolasit voimakkuuksilla, fotokromaattiset silmälasit tai jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei erikoistoivomusten takia löydy yrityksen varastosta. Myös kampanjatilauksissa – silloin kun on kyseessä suuri tilausmäärä – toimitusaika voi olla hieman tavallista pidempi.

  Kaikkiin Lenswayn tarjoamiin hintoihin sisältyy kehyksen lisäksi yksiteholinssit perusohennuksilla sekä lisätarvikkeet (silmälasikotelo, puhdistusliina ja ruuvimeisseli). Lenswaylla asiakas on tärkeässä roolissa. Yritys yrittää parhaalla mahdollisella tavalla tarjota asiakkaalle kaiken mahdollisen tiedon silmälaseista ja piilolinsseistä. Lenswayn asiakaspalvelussa työskentelevät ammattilaiset ovat saaneet näkövirheitä, piilolinssejä, piilolinssien käyttöä ja silmälaseja käsittelevän peruskoulutuksen ja heillä on vastaus valmiina lähes kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Jokapäiväiset sadat asiakaspuhelut hoituvat monella kielellä. Lenswayn asiakaspalvelunumero on ilmainen, ja kaikkiin puheluihin pyritään vastaamaan ilman jonotusaikaa. Lensway on panostanut verkkosivuillaan myös asiakkaiden silmien terveydenhoitoon. Yrityksen verkkosivuilta löytyy silmälasikoulu, mistä asiakas voi lukea tietoa eri silmäsairauksista, silmälasien ostosta ja käytöstä sekä lukea ohjeita siitä, miten silmälasit ostetaan verkkokaupasta. Lenswayn asiakaspalvelun ammattilaiset auttavat myös asiakasta valitsemaan juuri hänelle sopivat linssit ja silmälasikehykset. Asiakkaan ei tarvitse kuin soittaa asiakaspalvelunumeroon tai lähettää sähköpostia. Asiakkaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin löytyy usein vastaus Usein kysyttyjä kysymyksiä -osiosta, jossa voi lukea muiden asiakkaiden kysymyksiä vastauksineen. Loistava idea on myös Lenswayn oma silmälasikehysten virtuaalinen sovituspalvelu, missä voi kokeilla eri kehysten sopivuutta ja luoda oman suosikkilistan mielekkäistä kehyksistä.

  Lenswayn tarjoama tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus saada rahansa takaisin, mikäli hän ei jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaansa tuotteeseen. Asiakkaalla on siis 14 vuorokauden oikeus palauttaa avaamattomat piilolinssipakkaukset ja aurinkolasit. Silmälasiostoksia koskee kolmen kuukauden avokauppa. Silmälaseilla on myös kahden vuoden tuotetakuu.

  Lenswayn osaava palvelu, laaja tuotevalikoima ja nopea toimitus takaavat varmasti jatkossakin tilaajalleen sadan prosentin tyytyväisyyden.

  LensWay mainos

   


  Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

  Please check back again later.