?> Shopping4net piilolinssit, alennuskoodit & kokemukset
Shopping4net piilolinssit

Shopping4net piilolinssit

3.1 19 5 1
 • Toimitusaika: 1-4 työpäivää varastotuotteille (muille tuotteille 3-5 päivää)
 • Aina ilmainen toimitus
 • Toimitus on netistä tilattuna aina ilmainen
 • Hintatakuu varmistaa edullisen tuotteen
 • Maksutavat: Pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard), lasku

  Suosituimmat piilarit: Shopping4net piilolinssit

  Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet Shopping4net piilolinssit -tuotteet.


  Acuvue
  Air Optix
  Alcon
  Avaira
  Bausch Lomb
  Biofinity
  Biomedics
  Biotrue
  CIBA Vision
  Clear
  Consol
  CooperVision
  DAILIES
  Daysoft
  Expressions
  Focus
  Frequency
  FreshLook
  Johnson & Johnson
  Proclear
  PureVision
  SofLens


  Shopping4net on jatkuvasti kasvava verkkokauppa, joka on myynyt piilolinssejä Internetissä jo 13 vuoden ajan. Shopping4net on yksi Euroopan suurimmista piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista ja sillä on yli 300 000 asiakasta. Shopping4net toimii 12 maassa, ja palvelu sujuu useilla kielillä. Shopping4netillä on asiakkaita ympäri Eurooppaa. He haluavat tarjota asiakkailleen normaalien tuotteiden lisäksi myös erikoistuotteita, joita olisi muuten vaikea saada. Shopping4net lähettääkin jatkuvasti tiedotteita asiakkailleen ja he tarjoavat myös mielenkiintoisia erikoistarjouksia. Jos asiakas ei löydä haluamaansa tuotetta Shopping4netin sivuilta, hän voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka puolestaan ottaa välittömästi yhteyttä tavarantoimittajiin. Näin asiakkaan haluama tuote voi löytyä Shopping4netin valikoimista jo muutaman kuukauden kuluessa.

  Shopping4netin verkkokauppaan kuuluu piilolinssien myynnin lisäksi muitakin osastoja: kauneudenhoito, luontaistuotteet, ravintolisät ja tulostustarvikkeet. Asiakas voi valita verkkosivulta haluamansa tuotteet eri osastoilta ja kerätä ne samaan ostoskoriin. Shopping4net panostaa hyvään laatuun ja laajaan valikoimaan. Shopping4net onkin kuin iso nettitavaratalo, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita erittäin edulliseen hintaan. Tuotteita löytyy kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta ja kaikille asiakkaille pyritään tarjoamaan helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia, puhumattakaan edullisista hinnoista. Jokaisella Shopping4netin osastolla on oma asiantuntijansa, joka vastaa oman osastonsa kehittämisestä. He pyrkivät muuttamaan ja kehittämään tuotevalikoimaansa ja suunnittelemaan uusia hyödyllisiä osastoja asiakkaittensa tarpeisiin. Shopping4netin asiakas voi suorittaa ostokset edullisesti, tehokkaasti ja joustavasti. Internetsivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Shopping4net haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden tehdä ostoksia ilman jonoja asiakkaalle sopivana ajankohtana. He myyvät asiakkailleen vain ja ainoastaan tarkoin valittuja ja laatutarkastettuja tuotteita.

   

  Shopping4netillä on oma varasto, mikä takaa nopean toimituksen asiakkaalle. Osa tavarantoimittajista sijaitsee kuitenkin muualla Euroopassa. Tämän vuoksi joidenkin tuotteiden toimitusajat saattavat pidentyä. Tavoitteena kuitenkin on, että asiakkaan tilaamat tuotteet ovat perillä jo seuraavana päivänä tai viimeistään 3-5 arkipäivän kuluttua. Tähän vaikuttaa tietenkin tuotteen saatavuus tavarantoimittajalta.

  Kun asiakas teke Shopping4netin sivuilta tilauksen, hän saa siitä tilausvahvistuksen omaan sähköpostiosoitteeseensa. Jos asiakas tilaa tuotteensa arkipäivänä klo 14 mennessä ja jos tilattava tuote löytyy varastosta, tuote lähetetään asiakkaalle jo samana päivänä.

  Shopping4net päivittää hintojaan jatkuvasti. Hinnat sisältävät alv:n. Asiakas voi maksaa joko luottokortilla tai laskulla. Asiakkaalle annetaan 14 vuorokauden maksuaika laskua maksettaessa. Luottokortilla maksavilta summa veloitetaan heti ostotapahtuman yhteydessä. Shopping4netin asiakas voi myös avata oman asiakastilin, minkä kautta asiakas näkee yhteislaskun kaikista tekemistään ostoksista.

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun