Yourlenses

Yourlenses

2.9 15 5 1
 • Toimitusaika: noin 5-7 päivää
 • Palautusaika: 14pv
 • Toimituskulut: aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: lasku, erämaksu, luottokortti, verkkopankki

  Yourlenses piilarikauppa yhdistyi Lensoniin

  YourLenses ehti toimia omana yrityksenä noin kymmenen vuotta ennen yhdistymistään LensOniin kesällä 2020. Yritys myy vain alkuperäisiä, laatutarkastettuja tuotteita ja toimii yhdeksällä markkina-alueella Euroopassa. YourLenses-kaupalla on noin 100 000 asiakasta ympäri Eurooppaa. Se pyrkii aina myymään tuotteensa halvemmalla kuin kilpailijansa. Yritys seuraa aktiivisesti kilpailijoiden hintoja ja on piilolinssimarkkinoiden kovin tinkijä. YourLenses tarjoaa asiakkailleen hintatakuun: jos asiakas löytää saman tuotteen halvemmalla hinnalla jostain muualta kuin sen verkkokaupasta, se myy tuotteen samalla hinnalla. YourLenses myy aivan samoja alkuperäisiä tuotteita kuin optikotkin myyvät. Ainoa ero on hinta: YourLenses tarjoaa asiakkaalleen samat tuotteet paljon halvemmalla. Yritys ostaa linssejä paljon suuremmissa erissä kuin paikallinen optikko, mikä tietenkin vaikuttaa hintaan. YourLenses toimii yhteistyössä mm. CIBA Visionin, Bausch&Lombin, Johnson&Johnsonin ja Cooper Visionin kanssa. Piilolinssejä on olemassa monta eri tyyppiä. Linssit poikkeavat toisistaan taittovoimakkuuden, läpimitan ja kaarevuuden osalta. Linsseillä voidaan korjata hajataitteisuutta ja niillä voidaan korvata myös monitehoiset silmälasit. Ulkonäköä muuttavat taas erilaiset värilliset piilolinssit.

  YourLenses tarjoaa verkkokaupassaan päivälinssejä, kuukausilinssejä ja pitkän vaihtovälin linssejä. Päivälinssit ovat kertakäyttölinssejä, joita käytetään vain yhden päivän ajan. Nämä linssit ovat käteviä niille, jotka eivät halua tuhlata aikaa linssien puhdistamiseen ja desinfiointiin. Myös bakteerien ja roskien kerääntyminen linsseihin minimaalistuu, kun niitä käytetään vain yhden vuorokauden ajan. Päivälinssit sopivat myös niille, jotka eivät jatkuvasti halua käyttää piilolinssejä. YourLenses tarjoaa mm. Soflens Daily Disposable-, Dailies Aqua Comfort Plus- ja FreshLook oneday -linssejä huokeaan hintaan.

  Kuukausilinssejä käytetään normaalisti 2-4 viikkoa, jonka jälkeen hankitaan uusi pakkaus. Linssit pitää puhdistaa iltaisin ja säilyttää siihen kuuluvassa linssikotelossa. Tälle linssityypille YourLenses tarjoaa verkkokaupassaan mm. Purevision-, Soflens- ja AirOptix-linssejä. Toorisia linssejä löytyy päivä-, kuukausi- ja yötäpäivää-linsseinä. Linssit korjaavat hajataittoisuutta. Toorisia linssejä käyttäville löytyy mm. Pure-Vision-, Soflens-, AirOptix-, Focus Dailies-, Biofinity- ja Frequency-merkit.

  Värillisillä linsseillä voidaan helposti muokata ulkonäköä. Omien silmien väriä voi vaihtaa esim. sinisestä ruskeaksi. Värillisiä linssejä saa myös nollavahvuuksilla. Linssejä on saatavilla päivä- ja kuukausilinsseinä. YourLenses tarjoaa laadukasta FreshLook-merkkiä, jolta löytyy sekä peittäviä linssejä tummille silmän väreillle että vaaleille silmille tarkoitettuja värillisiä linssejä.

  Yötäpäivää-linssit mahdollistavat jatkuvan käytön noin kuukauden ajaksi. Linssien hapenläpäisykyky on suuri sille ominaisen silicon hydrogelin ansiosta, joten linssejä on mahdollista pitää silmissä myös öisin. Pure Vision-, AirOptix- ja Biofinity-merkit löytyvät YourLenses-kaupasta edulliseen hintaan.

  Viikkolinssejä voi käyttää joko yhden viikon ajan tai kaksi viikkoa. Ero käytössä on siinä, että viikon linssejä voi käyttää jatkuvasti vuorokauden ympäri, kun taas kahden viikon linssit kaipaavat puhdistusta ja linssit on myös poistettava silmistä yön ajaksi. YourLenses myy AirOptix- ja Acuvue-merkkejä.

  Yourlenses tilaaminen, maksu ja tuotteen palautus

  YourLenses haluaa, että piilolinssien ostaminen olisi helppoa ja turvallista. Kun asiakas tilaa piilolinssit YourLenses-sivuilta, hänen tulee ilmoittaa, että tilatut linssit ovat optikon määräämät. Reseptiä ei kuitenkaan tarvitse lähettää.

  YourLenses toimittaa tilatut tuotteet normaalisti 5-7 päivässä. Toimitusaika voi pidentyä, jos asiakas tilaa linssejä erikoisvahvuuksilla tai harvinaisempia linssejä, kuten toorisia tai värillisiä linssejä. Näissä tapauksissa toimitusaika on enintään kolme viikkoa. YourLenses veloittaa 5 euron postituskulut.

  Asiakas voi maksaa laskulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Asiakas saa 20 vuorokauden maksuajan maksaessaan laskulla. YourLenses myöntää asiakkailleen 14 vuorokauden palautusajan. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Asiakkaan kannattaa ensin olla yhteydessä YourLenses-asiakaspalveluun, mistä saa hyvää ja asianmukaista palvelua kaikissa tilaamiseen liittyvissä asioissa.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun