?> Alensa piilolinssit • Kokemuksia
Alensa

Alensa.fi piilolinssit

3.5 34 5 1
 • Edulliset hinnat
 • Vuodesta 2007 toiminut piilolinssikauppa

  Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet Alensa -tuotteet.


  Acuvue
  Air Optix
  Alcon
  Bausch Lomb
  Biofinity
  Biomedics
  Biotrue
  CIBA Vision
  Clear
  CooperVision
  DAILIES
  FreshLook
  Johnson & Johnson
  Opti-Free
  Proclear
  PureVision
  SofLens
  Systane


  Alensa.fi on vuonna 2007 perustettu alkuperäisiä piilolinssejä, piilolinssinesteiä, aurinkolaseja ja oheistuotteita myyvä kansainvälinen verkkokauppa. Alensan pääkonttori sijaitsee Prahassa, mutta se toimii kaikkialla Euroopassa. Esimerkiksi suomalaiset nettikuluttajat saavat suomenkielistä palvelua.

   

  Alensan nettikaupassa myydään laadukkaita, alkuperäisiä piilolinssejä merkeiltä Johnson and Johnson, CooperVision, TopVue, Bausch and Lomb, Alcon (Ciba Vision), MaxVue Vision, Menicon, ClearLab ja Carl Zeiss. Myös piilolinssinesteet ja muut tarvikkeet löytyvät samasta nettikaupasta edullisesti. Alensa on luotettava kansainvälinen nettikauppa, jolla on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

  Piilolinssien säästöpakkaukset Alensalta

  Piilareita on edullista ostaa suuria määriä kerrallaan, jolloin voi hyödyntää säästöpakkausten etuja. Säästöpakkauksiin kuuluu aina itselle sopivat linssit sekä näihin sopivat nesteet. Katso säästöpakkaukset tarkemmin Alensa nettisivuilta.

   

  Alennuskoodeilla ja alennuksilla on mahdollista saada edullisesti piilolinssejä netistä, vaikka ei säästöpakkausta ostaisikaan. Alensa koodit löydät tältä sivulta tai sitten suoraan Alensa uutiskirjeestä, jos haluat roskittaa niillä omaa sähköpostiasi. Kopioi alennuskoodi sille kuuluvaan kenttään ennen maksamista.

   

  Piilolinssejä löytyy Alensalta kaikkia mahdollisia lajeja: kertakäyttölinssejä, toorisia linssejä, kahden viikon linssit, kuukausilinssit, kaksi- ja moniteholinssit sekä värilliset linssit.

  Piilolinssinesteet ja Silmien hoitotuotteet

  Piilarinesteet täytyy tietysti aina tilata samalla kuin piilolinssitkin. Tilaa aina samaa merkkiä molemmat, jolloin ne sopivat optimaalisesti yhteen. Alensan suosituimmat merkit ovat Acuvue, Air Optix, Biofinity, Dailies, Freshlook, Proclear, Purevision, Soflens ja Topvue.

   

  Silmien hoitotuotteet löydät myös Alensalta. Piilolinssien käyttäjällä kannattaa aina olla silmätippoja ja silmäsuihkeita varalla ja mukana joka paikassa, vaikka ei niitä säännöllisesti käyttäisikään. Osa piilarien käyttäjistä tarvitsee niitä aina, sillä joidenkin silmät kuivuvat piilolinssien vaikutuksesta enemmän ja siksi niitä täytyy kosteuttaa silmätipoilla. Varsinkin siitepölyaikana allergisen on hyvä käyttää silmätippoja ja harkita, onko syytä siirtyä silmälaseihin kevätajaksi.

  Alennusta suosittelijalle

  Alensa palkitsee kaikkia asiakkaitaan, jotka suosittelevat kauppaa ystävilleen. Alennus toimii niin, että kun teet ostoksia kaupassa, saat kauppaan koodin, jonka ystäväsi syöttää sille kuuluvaan kenttään omia ostoksiaan tehdessään. Tätä kautta nettikauppaan menee tieto, että olet saanut suositeltua ystäväsi tekemään ostoksia ja olet näin oikeutettu alennukseen. Voit lunastaa tämän alennuksen koodilla seuraavissa ostoksissasi! Oletko saanut kauppiaan alennusta? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella ja osallistu keskusteluun!

  Alensa piilolinssit toimitus ja tilaus

  Alensan piilolinssit lähetetään Postin tai DHL:n kautta hintaan 4,90-6,90€. Yli 70 euron ostoksiin saat ilmaiset toimituskulut.  Tuotteet maksetaan verkkopankissa, luottokorteilla tai Paypalilla tai tilisiirrolla, ja ne lähetetään heti, kun maksu näkyy suorituksena. Paketti on siis perillä sinulla 2-8 päivän kuluessa tilauksesta, riippuen millä tavalla paketti toimitetaan ja missä asut.

   

  Alensa lupaa tuotteisiinsa hintatakuun, eli takaa, että saat kaupan tuotteet aina edullisimmalla hinnalla (normaali hinta)! Jos siis löydät netistä edullisemmin jonkin Alensalla myynnissä olevan tuotteen, Alensa sitoutuu korvaamaan sinulle erotuksen ja vielä palkitsemaan sinut ilmaisella lahjalla. Sinun täytyy ainoastaan lähettää url-osoite kyseisestä tuotteesta.

  Alensa yhteystiedot

  +358 942 451 814

  info@alensa.fi


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Tilaus tehty 13 päivää sitten, tilausvahvistus tuli 12 päivää sitten ja linssejä ei kuulu. Puhelinpalvelu on pois käytöstä ja mailitse ei tule vastauksia.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun