Silmäasema

Silmäasema

(1)
5.0 1 5 1
 • Toimitukset varastotuotteilla 1-3 arkipäivää ja tilaustuotteilla 4-8 arkipäivää
 • Ilmaiset toimitukset yli 35 euron tilauksiin (norm. 5€)
 • Toimitustavat: Postipaketti, kirjelähetys, Smartpost
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, MobilePay ja Silmäaseman omat lasku, tili ja osamaksu  

  Suosituimmat piilarit: Silmäasema

 • Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet Silmäasema -tuotteet.


  Acuvue
  Air Optix
  Avaira
  Biofinity
  Biomedics
  Clear
  DAILIES
  FreshLook
  MyDay
  Proclear


  SIlmäasema on yksi Suomen suurimmista silmäterveyden ja näkemisen liikkeistä tai ketjuista. Verkkokaupan lisäksi Silmäasemalla on 150 liikettä eri puolilla Suomea sekä 13 silmäsairaalaa. Täyden palvelun silmäliike tarjoaa ajanvaraukset ja silmälääkärien ajanvarauksetkin netissä samalla kun voi klikkailla tilauksen silmälaseista ja piilolinsseistä.

   

  Silmäaseman konsepti on palvella asiakas ehdottomasti ja loppuun saakka, parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella. Silmäasema liikkeet takaavatkin tämän, sillä vaikka verkkokaupasta voi tilata omilla vahvuuksilla piilolinssit ja silmälasit sekä myös aurinkolasit, myös verkkokaupan asiakkaille esimerkiksi näöntarkastus tarjotaan ilmaiseksi lähimmässä liikkeessä.

   

  Silmäaseman nettikauppaan kannattaakin kirjautua ja tallentaa omat tietonsa sinne. Tämän jälkeen on helppo tehdä ostokset, koska omat vahvuudet ja muut tiedot on verkkokaupassa  valmiina ja kauppa tarjoaa sinulle sellaisia vaihtoehtoja, joita on mahdollista saada omilla vahvuuksilla.

  Piilolinssit netistä omilla vahvuuksilla

  Silmäaseman verkkokaupasta voi tilata silmälasit ja piilolinssit sellaisinaan tai omilla vahvuuksilla, taitonkorjauksilla ja muilla elementeillä. Myös monitehopiilolinssit ja silmälasit onnistuu helposti tilata netin kautta, kun vain verkkokaupan järjestelmässä on tieto silmien tarvitsemista korjauksista.

   

  Piilolinssejä löytyy kaikkia malleja, kuukausilinssejä, kertakäyttölinssejä, jatkuvakäyttöisiä linssejä tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä, kuten Acuvue, Air Optix, Avaira, Biofinity, Biomedics, Dailies, Freshlook, My Day ja Proclear. Monitehopiilolinssejä löytyy myös. Lisäksi nettikaupasta voi tilata kaikki oheistarvikkeet kuten piilolinssinesteet, kotelot sekä silmätipat.

  Silmälasit netistä

  Silmäaseman nettikaupasta myös silmälasien tilaaminen käy nopeasti ja helposti. Voit myös tilata ensin pelkkiä kehyksiä sovitteille kotiin ja palauttaa kehykset sekä tilata vasta sen jälkeen sopivat linssit mieleisiisi kehyksiin. Silmäaseman nettikaupassa on todella hyviä tarjouksia ja alennuskoodeja kehyksistä, esimerkiksi tarjous, jossa kehyksiä saa eurolla.

   

  Silmäaseman nettikaupasta voi tilata silmälasien kehyksiä ja silmälaseja seuraavilta merkeiltä: Alexander McQueen, Bvlgari, Carolina Herrera, Carrera, Chanel, Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Ergo, Ergo NPS, Fendi, Fila, Furla, Giorgio Armani, Gucci, HK-Titan, Hello Kitty, Hugo Boss, Inspiro, Juicy Couture, Kate Spade, La Matta, Marc by Marc, Marimekko, Max Mara, McQ, New York Yankees, Norr, Oakley, Orum, Peak Performance, Pierre Cardin, Pilgrim, Police, Prada, Puma, Ray-Ban, Revlon, Safilo, Saint Laurent, Sferoflex, Silhouette, Skaga, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Traction, Versace, Wesc ja Zoobug.

  Aurinkolasit omilla vahvuuksilla

  Silmäasema myy myös aurinkolaseja omilla vahvuuksilla tai ilman vahvuuksia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Valikoimassa on kaikki suositut huippumerkit kuten Ray-Ban, Prada, Police... Niin muovisia, metallisia kuin asetaatista valmistettuja, polarisoivalla linssillä, liukuvärjätyllä linssillä tai peilaavilla linsseillä. Katso myös aurinkolasien tarjoukset ja alennuskoodit ennen ostamista!

  Silmäasema videot ja mainokset

   


  Siirry alkuun