Sunglasses Shop

Sunglasses Shop

(1)
3.0 1 5 1
  • Toimitusaika Suomeen:4-6 päivää
  • Aina ilmainen toimitus
  • Palautusoikeus: 30 päviää
  • Laaja valikoima aurinkolaseja
  • Ei piilolinssejä myynnissä

Sunglasses Shop on englantilainen verkkokauppa, joka myy satoja erilaisia aurinkolasimalleja yli 100 eri tuotemerkiltä, laatumerkeistä edullisempiin merkkeihin. Sunglasses Shop nettikaupalla on Englannissa kivijalkaliikkeitä, ja se on Ray-Banin virallinen jälleenmyyjä.

 

Sunglasses Shop verkkokauppa on toiminut jo yli kymmenen vuotta ja sillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Eurooppaa. Myös Suomessa Sunglasses Shop on kerännyt jo hyviä positiivisia kokemuksia. Sunglasses Shop nimittäin todella panostaa asiakastyytyväisyyteen. Muun muassa se tarjoaa kokonaisen vuoden palautusajan aurinkolaseille, se tarjoaa kaikille aurinkolasimalleille joko vuoden tai kahden vuoden takuun, riippuen merkistä, lisäksi nettikaupassa on aina ilmaiset toimituskulut ja palautus!

 

Sunglasses Shopissa todella on jäätävästi aurinkolasivaihtoehtoja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Monista laatumalleista aurinkolasit saa myös omilla vahvuuksilla. Omilla vahvuuksilla tilaamiseen tarvitaan silmälasiresepti liitteeksi sähköisesti. Vahvuudet on helppo valita valintavalikoista, jotka ilmestyy aurinkolasimalleihin, joista on mahdollista tilata omilla vahvuuksilla. Näitä valikkoja ei ole malleissa, joita ei saa omilla vahvuuksilla.

 

Kaikki Sunglasses Shopilla myytävät merkit ja lasit ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteita, ja kaikista merkeistä maksetaan lisenssejä. Tästä nettikaupasta sinun ei siis tarvitse pelätä ostavasi piraattilaseja... Esimerkiksi Ray-Banin sivuille Sunglasses Shop mainitaan yhtenä virallisena jälleenmyyjänä.

Sunglasses Shop tuotemerkit

Sunglasses Shop myy todella yli 100 tuotemerkin aurinkolaseja. Suosituimpia laseja ovat tietysti Ray-Banin ja Oakleyn lasit. Nettikaupasta löytyvät myös luksusmerkit, kuten Cucci, Dior, Chanel, Prada, Miu miu, Tom Ford, Dolce & Gabbana.... urheilulasimerkeistä suosituimpia lienee Adidas, Puma, Nike, Dirty Dog... Hintahaarukka on aurinkolaseissa luonnollisesti todella todella laaja: kymmenestä eurosta satoihin euroihin, riippuen mallista, merkistä ja tuotteesta ja siitä, tehdäänkö laseihin omia vahvuuksia vai ei.

 

Sunglasses Shopin tuoteryhmistä löytyy erikseen tuoteryhmä polarisoiville laseille, eli lasit heijastavat kaikki auringonsäteet pois. Tällaisia laseja on toki todella paljon, ja erityisen tärkeää on polarisoivat aurinkolasit ovat lapsille, joiden herkät silmät häikäistyvät helposti pienestäkin auringonvalosta.

Sunglasses Shopista löytyy myös laskettelulasit miehille, naisille ja lapsille eri merkeistä ja eri laatuisia. Erilaisia tarjouksia ja alennuksia on syytä seurata tarkasti, koska alennuskoodilla voi saada erittäin tuntuvia alennuksia sekä aurinkolaseista että laskettelulaseista!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun