PIILARInet

PIILARInet

4.0 15 5 1
  • Toimitusaika: 1 – 10 arkipäivää
  • Toimituskulut: 3.90€
  • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, luottokortit (Visa, MasterCard), Visa Electron, lasku ja tilisiirto
  • Toimitustavat: posti, nouto
  • Alaikäraja on 16 vuotta

Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet PIILARInet -tuotteet.


Bausch Lomb
CIBA Vision
Johnson & Johnson


Piilarinet

Piilarinet on kotimainen, laadukkaita valmistajan alkuperäistuotteita halvalla myyvä optisen alan yritys. Verkkokaupan valikoimiin kuuluu runsas piilolinssivalikoima: kertakäyttölinssit, viikko- ja kuukausilinssit, jatkuvakäyttöiset, kaksiteho ja tooriset linssit löytyvät helposti parilla napin painalluksella. Lisäksi tarjolla on erilaisia linssinhoitotuotteita ja aurinkolaseja. Verkkokaupan lisäksi Piilarinetillä on myös käyntiosoite Turussa, josta voi halutessa hakea netissä maksaman tilauksen.

Piilolinssien käytön aloitus

Piilolinssien käyttö on helppoa ja turvallista, eikä käytön opettelukaan vaadi paljon aikaa tai vaivaa. Piilolinssejä voi käyttää kuka tahansa ikään katsomatta. Linssien käytön aloittaminen vaatii kuitenkin tietoa siitä, miten niitä käytetään turvallisesti ja hygieenisesti, jotta voitaisiin välttyä silmien terveysongelmilta. Piilolinssien käyttö helpottaa monien ihmisten jokapäiväistä elämää, eikä niiden parissa kulu kuin muutama minuutti päivässä. Piilolinssien käytön aloittamiseen kuuluu käynti optikon luona, jossa tehdään piilolinssisovitus. Asiakkaalle annetaan piilolinssien käsittelyyn ja puhdistukseen liittyviä neuvoja, minkä jälkeen hän saa kotiinsa mukaan koelinssit harjoittelua ja totuttelua varten. Asiakas käy vielä optikon kontrollikäynnillä ja kun valittu piilolinssityyppi on todettu sopivaksi, asiakas voi turvallisin mielin ostaa linssit netistä ja säästää rahaa. Piilarinet onkin juuri sopiva verkkokauppa toteuttamaan asiakkaan piilolinssitilaukset.

Aurinkolasit ja muut tuotteet

Piilarinetistä löytyy laadukas ja runsas kokoelma aurinkolaseja suoraan alkuperäiseltä valmistajalta. Osa aurinkolaseista on käsintehtyjä huippumalleja. Kaikki merkit on tarjolla alennetuilla hinnoilla. Myynnissä on mm. Euroopan parhaat aurinkolasit, Carrerat. Mukaan tulee upea Carreran kotelo.

Piilarinetin verkkosivuilla esillä olevat mallit löytyy yrityksen varastosta. Asiakas voi tiedustella muiden aurinkolasimerkkien saatavuutta ja hintaa palautelomakkeella. Asiakkaan tarvitsee ilmoittaa vain malli ja väri ja hänelle ilmoitetaan mahdollinen hinta ja toimitusaika.

Muista tuotteista löytyy mm. pehmeille piilolinsseille tarkoitetut säilytys- sekä huuhtelunestepakkaukset. Nestepulloja on tarjolla eri kokoisina. Mukaan saa myös laadukkaan linssikotelon. Silmien kosteusnestettä voi tilata kätevässä 2 ml pullossa. Helppo säilyttää ja kuljettaa mukana! Piilarinet suositteleekin tätä tuotetta myös niille, jotka eivät käytä piilolinssejä sen silmiä raikastavan ominaisuutensa vuoksi. Kosteusnestettä saa myös isommassa 10 ml pulllossa, ja se on erittäin riittoisaa. Kostutustippoja on tarjolla 10 ml pulloissa. Tuote säilyy avattuna pitkään.

Tuotteiden tilaus, laskutus ja palautus Piilarinetissä

Asiakas saa Piilarinet verkkosivuilla tekemästä tilauksesta välittömästi tilausvahvistuksen omaan sähköpostiosoitteeseen. Tilaukset toimitetaan joko tilausosoitteeseen tai lähimpään postitoimipaikkaan, toimitustavasta riippuen. Tilauksen saa myös haluttaessa vain postitoimipaikkaan, jos asiakas epäilee tilauksen vahingoittuvan esim. Ulkopostilaatikossa. Varsinkin piilolinssinesteet voivat jäätyä ulkona, joten kannattaa miettiä vuodenaikaan sopiva toimitustapa. Tilauksen voi myös noutaa Piilarinetin omasta liikkeestä Turusta. Tilauksen edistymistä voi seurata omilla kirjautumistunnuksella, joka annetaan asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä. Piilarinet on myös parantanut tilausten toimitusaikoja: parhaimmillaan tilauksen saa kotiin jo tilauspäivää seuraavana aamuna. Joidenkin erikoistuotteiden toimittaminen saattaa kestää hieman pitempään varaston saatavuuden mukaan. Tilausten alaikäraja on 16 vuotta. Piilarinet toimii hyvin huolellisesti käsitellessään, varastoidessaan ja pakatessaan tuotteitaan. Näin voidaan taata asiakkaan tyytyväisyys.

Piilarinet tarjoaa asiakkailleen useita maksuvaihtoehtoja. Yritys suosittelee pankkien verkkomaksupainikkeita, sillä asiakkaan käytössä ovat kaikki tunnetut suomalaiset pankit. Toinen helppo tapa on maksaa luottokortilla. Kaikki maksutapahtumat tehdään erittäin suojattuna. Muita vaihtoehtoja ovat tilisiirto, ennakkomaksu ja lasku. Kaikissa maksutavoissa saa tilauksen haluaamansa osoitteeseen välittömästi. Uutta Piilarinetillä on mahdollisuus maksaa laskulla. Tätä maksutapaa on mukava käyttää, jos ei halua käyttää luottokorttia mutta samalla haluaa lisäaikaa ostosten maksuun.

Palautusoikeus on 14 vrk. Palautettavien pakkausten on oltava avaamattomia ja virheettömiä. Palautusoikeus ei koske kertakäyttölinssejä tai erikoislinssejä, jotka tehdään mittatilaustyönä. Palautusoikeuden puuttuminen kerrotaan tuotteen lisätiedoissa. Virheelliset tuotteet korvataan vastaavilla virheettömillä tuotteilla.
Siirry alkuun