?> Mister Spex (ent. Lensstore) alennuskoodit & tarjoukset • Kokemuksia
Mister Spex

Mister Spex (ent. Lensstore)

3.9 32 5 1
 • Mister Spex on entinen Lensstore
 • Toimitusaika: 1-3 arkipäivää varastotuotteilla ja muilla tuotteilla 5-14 vrk
 • Ilmaiset toimitukset yli 49€ tilauksiin (norm. 5€)Peruutusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: Verkkopankit (Sampo, Nordea, Op), luottokortit (Visa, Mastercard), lasku, osamaksu

  Suosituimmat piilarit: Mister Spex

  Piilolinssimerkkiä klikkaamalla näet Mister Spex -tuotteet.


  Acuvue
  Air Optix
  Avaira
  Biofinity
  Biomedics
  Biotrue
  Clear
  DAILIES
  Frequency
  FreshLook
  MyDay
  Proclear
  PureVision
  SofLens


  Mister Spex (entinen Lensstore) on todella suuri piilolinssien, silmälasien ja aurinkolasien verkkokauppa netissä. Mister Spex on Ruotsista lähtöisin, se on toiminut jo vuodesta 2005, se toimii ainoastaan netissä. Mister Spexlla on Suomessa toimisto ja asiakaspalvelu, jonne voi soittaa tai laittaa sähköpostia. Kysy rohkeasti suoraan asiakaspalvelusta, mikäli joku asia mietityttää! Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin kello 10-18 välillä puhelinnumerossa 09-231 135 08 (support@misterspex.fi).

   

  Mister Spexin ideana on myydä piilolinssejä ja silmälaseja ainoastaan netissä suoraan kuluttajalle, jolloin tuotteiden hinnat saadaan mahdollisimman alas. Mister Spex onkin kiistatta yksi netin edullisimmista piilolinssikaupoista. Mister Spex myy samoja piilolinssejä kuin optikkoliikkeetkin, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson ja CooperVision merkkejä, jotka ovat laadukkaita ja alkuperäisiä tuotteita. Mikäli olet tottunut käyttämään jotain tiettyä merkkiä ja se sopii sinulle, kannattaa käyttää samaa.

  Mister Spex piilolinssihälytys ja muut palvelut

  Mister Spex auttaa sinua muistamaan piilolinssien tilauksen. Yleensä piilolinssejä ja nesteitä tilataan 3 kuukauden annos, ja kuka tahansa voi kuvitella kuinka helposti tilaaminen unohtuu! Mister Spex on kehittänyt tähän ihan ilmaisen hälytyksen: anna sähköpostiosoitteesi ja päivämäärä jolloin tilasit viimeksi ja satsin määrän. Mister Spexsta tulee muistutussähköposti juuri oikeaan aikaan, jotta muistat tilata piilareita lisää.

   

  Toinen kätevä palvelu on edellisen tilauksen toistaminen. Klikkaamalla Pikatilaus kohdasta pääset käsiksi edelliseen tilaukseesi, jonka voit saman tien klikata maksuun. Näin kerran tehty tilaus on tehty uudelleen muutamassa minuutissa.

  Mister Spexistä kaikki piilolinssit

  Mister Spexinn valikoimassa on kaikkia piilolinssejä, joita optikkoliikkeistäkin löydät. Sieltä löytyvät laadukkaat kuukausilinssit, kestolinssit, kertakäyttölinssit,viikkolinssit, yötäpäiväälinssit, värilliset piilolinssit, moniteholinssit... Lisäksi tietysti silmätipat ja piilolinssinesteet, piilolinssikotelot ja puhdistusaineet. Piilolinssimerkkejä on muun muassa Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics, Biotrue, Clens, Crazy Lenses, DAILIES, EasySept, Expressions, FreshLook, Frequency, Opti-Free, Proclear, PureVision, ReNu, SofLens, Systane ja Oxyal.

  Silmälasit ja aurinkolasit Mister Spexistä

  Mister Spexissä on myös todella laaja valikoima silmälaseja. Voit tilata kehyksiä testiin useammat ja tietysti voit tilata myös linssit vahvuuksillasi ja muilla painotuksilla. Käy etukäteen optikolla, jotta varmasti tiedät oikeat vahvuudet. Mister Spexinn merkkejä ovat kaikki trendmerkit, muun muassa Ray-Ban, Prada, Escada, Gucci, Jil Sander, Tom Ford, Boss Orange, C/O Eyewear, Guess, Nozomi, Boss, Emporio Armani...

   

  Myös aurinkolaseja löytyy niin omilla vahvuuksilla kuin muutenkin. Malleja on runsaasti, miehille, naisille ja lapsille. Aurinkolasien lisäksi myös erilaiseen urheiluun sopivia laseja voi tilata samasta verkkokaupasta. Muista hyödyntää alennuskoodit tilauksissa! Tarkista Lensstore (nykyisin Mister Spex) alennuskoodit tältä sivulta. Kirjoita myös kokemuksia alla olevaan kommenttikenttään, näin autat muita verkkokaupassa asioivia.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  12 päivää sitten tilasin aurinkolasit ja toimitus luvattiin 4 arkipäivässä. Vieläkään ei pakettia näy. Maksutapa onneksi Klarna joten tämä kusetusputiikki jää ilman rahojaan. Välttäisin.
  1/ 5
  Palautus 90 päivää. Tosin itse joutuu maksamaan postikulut.
  5/ 5
  Todella hyvä palvelu, kaikki oli niin helppoa ja sujuvaa. Lisäksi Trygg e-handel -merkki toi uskottavuutta.
  2/ 5
  1,5 viikkoa sitten tilasin piilarit. Vieläkään ei ole lähetystä saapunut! Luvattiin paketti 2-3 päivän kuluessa. Lasku on kyllä jo saapunut. Edelliset linssit kun tilasin kummallekin tyttärelle eli 3 kk satsit, niin linssit hiersi silmää niin ettei niitä pystynyt pitämään (Biofinity)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun