Piilaritnetista.fi

Piilaritnetista.fi

3.2 15 5 1
 • Maksutavat: luottokortit, osamaksu tai lasku
 • Ennen 16.30 tehdyt tilaukset käsitellään samana päivänä ja varastotuotteet postitetaan samantien
 • Toimitusmaksu 5 € 
 • Toimitustavat: kotiinkuljetus, posti, pakettiautomaatti 
 • Palautukset: 14 päivän aikana

  Piilaritnetistä.fi on turkulaisen Design Optikko Hakula Oy optikkoliikkeen ylläpitämä verkkokauppa mistä voi ostaa piilareita netin välityksellä. Piilaritnetistä myy kaikkia tunnetuimpia piilolinssi merkkejä kuten Acuvue, Air Optix, Biofinit,y Bausch&Lomb, Alcon, Coopervisioinin ja Johnsson&Johnsson, sekä piilolinssinestemerkki Alcon. Piilolinssityypeistä piilaritnetistä verkkokaupasta löytyy käytännössä kaikki ylesimmät mukaan lukien värilliset piilolinssit.
   

  Piilaritnetistä on avattu 2012 ja se myy piilolinssien lisäksi myös piilolinssitarvikkeita sekä kausittain aurinkolaseja. Piilaritnetistä nettikaupan takana on ihan oikea optikkoliike, joten mikäli sinulla on kysyttävää, kannattaa ehdottomasti ottaa puhelin kauniiseen käteen ja soittaa! Langan päästä vastaavat ammattimaiset optikot ja optikkoliikkeen työntekijät, jotka tietävät kaiken piilolinsseistä ja niiden käytöstä. Voit myös laittaa Piilaritnetista.fi nettikaupan sivuilta löytyvällä lomakkeella kysymystä menemään suoraan optikolle, joka vastaa sinulle sähköisesti.

  Kaikki piilolinssimallit netistä

  Piilaritnetistä.fi nettikaupasta löytyy siis kaikki mahdolliset piilolinssit: kuukausilinssit, kertakäyttölinssit, viikkopiilolinssit, monitehopiilolinssit, yötäpäivääpiilolinssit, tooriset linssit, värilliset piilolinssit sekä piilolinssitarvikkeet ja -aineet, kuten silmätipat ja piilolinssikotelot. Nämä kaikki piilolinssimallit löytyvät kaikilta suurimmilta ja suosituimmilta optikkoliikkeiden käyttämiltä merkeiltä.

   

  Ennen piilolinssien tilaamista netistä, täytyy kuitenkin käydä optikolla tarkistuttamassa näkö ja hakemassa resepti piilolinssityyppiin ja malliin. Tämän jälkeen tiedät, millaiset piilolinssit juuri sinä tarvitset.

   

  Piilaritnetistä.fi nettikaupassa on usein tosi hyviä tarjouksia ja alennuksia sekä alennuskoodeja, jotka päivitämme tälle sivulle. kannattaa seurata tarkasti, sillä kyseessä on todella rahanarvoisia alennuksia.

  Piilaritnetista.fi mainos
  Siirry alkuun