?> Kertakäyttölinssit netistä • Hintavertailu
Rajaa piilareita
X
Astigmatism
Toric
Valitse tuotemerkki
X
Alcon
Biomedics
Biotrue
Clear
CooperVision
DAILIES
Daysoft
Johnson & Johnson
MyDay
SofLens
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Lensway piilolinssit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Kertakäyttölinssit

36 tuotetta 3 kaupasta

Kertakäyttölinssit netistä

Kertakäyttölinssit verkkokaupastaKertakäyttölinssit eli päivälinssit ovat nimensä mukaisesti linssejä, joita käytetään vain kerran minkä jälkeen ne heitetään pois. Lyhyen käyttöajan ansiosta käyttömukavuutta tai näön terävyyttä vähentävää likaa tai bakteereita ei ehdi kerääntyä linssin pinnalle ja näin vältytään erillisten hoitonesteiden käytöltä. Kertakäyttöiset linssit tarjoavat käyttäjilleen parasta mahdollista käyttömukavuutta, huolettomuutta ja ne sopivat niin satunnaiseen, kuin päivittäiseenkin käyttöön.

Tilaa kertakäyttöiset linssit
Katso Lensonin piilolinssit


Jos harkitset piilolinssien käyttöä, on suositeltavaa, että aloitat kertakäyttölinsseillä. Ne ovat jatkuvakäyttöisiä linssejä edullisemmat hankkia ja toimivat vastaavalla tavalla. Kertakäyttöiset piilolinssit soveltuvat myös satunnaiskäyttöön, kun haluat päästä eroon hetkeksi silmälaseista tai kun harrastus edellyttää lasittomuutta. Esimerkiksi laskettelussa piilolinssit toimivat erittäin hyvin. Voit käyttää normaaleja laskettelulaseja, sen sijaan että sinun tulisi hankkia erikoisvalmisteiset lasit omilla vahvuuksillasi.

Kertakäyttölinssien vahvuudet kootusti:

  • Eivät vaadi erillisiä hoitonesteitä
  • Mukavat ja hygieeniset käyttää
  • Soveltuvat myös niille, joiden silmiä linssien puhdistusaineet ärsyttävät
  • Helpot ottaa mukaan esim. matkalle tai harrastukseen
  • Soveltuvat erinomaisesti satunnaiskäyttöön, niin edullisuutensa kuin huollettavuuden suhteen
  • Sopivat pölyisissä olosuhteissa työskenteleville, sillä linssejä vaihdettaessa pöly ja lika eivät ehdi kerääntyä linssiin
  • Joistakin kertakäyttöiset piilolaseista on mahdollista saada myös tooriset ja värilliset mallit
  • Kertakäyttölinssien heikkotena mainittakoon kalliimpi hinta kuukausi piilolinssit verrattuna

Kertakäyttölinssien käyttö

Kertakäyttölinssit ovat linsseinä erittäin käyttäjäystävällinen vaihtoehto, koska niitä käyttämällä piilolinssien puhdistuksesta tai säilytyksestä ei tarvitse huolehtia lainkaan. Linssejä ei tarvitse puhdistaa myöskään silmään laitettaessa, sillä ne ovat heti käyttövalmiit steriilien pakkauksen ansiosta. Jokainen linssi sijaitse linssinesteessä omassa tiukasti suljetussa muovikotelossa, josta ne saa kätevästi suoraan käyttöön ilman, että sinun tarvitsee huolehtia erikseen linssien hygieenisyydestä. Käytön jälkeen kertakäyttölinssit voi heittää normaaliin roskakoriin.

Kertakäyttölinssit antavat käyttäjälle valinnan vapautta. Jos käytät säännöllisesti silmälaseja, mutta haluat toisinaan päästä niistä eroon tai ne eivät sovellu harrastuksiisi, ovat kertakäyttölinssit juuri oikea vaihtoehto sinulle. Kertakäyttöiset piilolinssit ovat myös kätevät epätavallisissa olosuhteissa, kuten esimerkiksi matkustellessa. Ne soveltuvat myös muita linssejä paremmin pölyisissä olosuhteissa työskentelyyn, sillä ne vaihdetaan päivittäin ja entiset linssit heitetään pois. Joten rakennustöissä ja muissa pölyisissä tiloissa tehtävissä töissä kertakäyttöinssit soveltuvat kuukausilinssejä paremmin.

Kertakäyttölinssien hygieenisyys

Silmäongelmista kärsiville kertakäyttölinssit soveltuvat kaikista piilolinssityypeistä parhaiten. Linssien kertakäyttöisyys tekee niistä muita linssityyppejä hygieenisemmät. Tästä on etua myös henkilöille jotka kärsivät vuosittaisesta siitepölystä tai heille jotka työskentelevät muuten pölyisissä tiloissa.

Kertakäyttölinssien hygieenisyys korostuu myös monissa muissa tilanteissa. Esimerkiksi työskentely pölyisissä olosuhteissa kerryttää piilolinssien pinnalle aina likaa, joka huonon puhdistuksen vuoksi voi aiheuttaa ongelmia. Hieno puu-, kivi- tai muu hiomapöly pääsee usein suojalaseistakin huolimatta kulkeutumaan linssin pinnalle. Kun käytössä on kertakäyttöiset piilolinssit, ongelma poistuu piilareita vaihtamalla.

Kertakäyttölinssien ostaminen

Acuvue kertakäyttölinssit Johnson & JohnsoniltaSatunnaisesti käytettyinä kertakäyttölinssit ovat järkevin valinta. Linssit kestävät oikein säilytettyinä useita vuosia ja näin ollen käyttö voi olla hyvinkin satunnaista. Näin ollen isojen erien hankkiminen kerralla on myös järkevää. Toisaalta silmien näkö saattaa muuttua iän myötä, joten usein suositeltava pakkauskoko on noin 60 linssiä (30 + 30).

Ennen ensimmäistä piilolinssin käyttökertaa on piilolinssien sopivuus silmälle hyvä tarkistaa optikolta. Optikko käyntiin kuuluu usein velvoite ostaa pieni erä linssejä ja usein he lupaavat vuositarkastuksen ilmaiseksi, mikäli oston keskittää optikolle. Lähes poikkeuksetta optikkojen tarjoamat linssit ovat jopa 55% kalliimmat verrattuna netistä tilattuihin. Näin ollen vuositarkastuksen hinta on suhteellisen pieni osa, kun laskee kuinka paljon vuositasolla säästää piilolinssien hinnassa. Lisäksi optikot tarjoavat samoja linssejä samoilta linssivalmistajilta, kuin netin kautta tilattavat linssit. Optikolla käydessäsi pyydä tieto omista vahvuuksistasi sekä silmäsi kaarevuudesta ja halkaisijasta. Näillä kolmella numerolla saat tilattua juuri sinulle sopivat linssit. Mikäli olet jo käynyt optikolla, sinulta varmasti löytyy tämä paperi tai vastaavasti voit katsoa samat tiedot piilolinssipakkauksen kyljessä olevasta tarrasta.

Vertailimme piilolinssejä netissä välittäviä piilolinssien verkkokauppoja. Valinnassa huomioitiin luotettavuus, nopeus, helppous (internetsivujen helppous sekä asiakaspalvelun toimivuus) sekä hinta. Piilolinssivertailussa nousi kolme yritystä ylitse muiden. Nämä kolme olivat LensOn, Lensway ja Shopping4net piilarit.

Siirry alkuun