?> Monitehopiilolinssit vertailu • Mistä halvimmalla
Valitse tuotemerkki
X
Alcon
Biofinity
CooperVision
DAILIES
Johnson & Johnson
PureVision
SofLens
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
LensOn piilarit
Shopping4net piilolinssit
Poista kaikki suodattimet

Monitehopiilolinssit

21 tuotetta 2 kaupasta

Moniteho piilolinssit

Moniteho piilolinssitMoniteho piilolinssit eli progressiiviset linssit korjaavat sekä lähi- että kaukonäköä, ja ne ovatkin hyvä vaihtoehto lukulaseille, jos haluat korjata näköä piilolinsseillä. Moniteho piilarit toimivat samoin kuin lukulasit. Linsseissä on kaksi eri voimakkuutta, joista toinen on tarkoitettu lähinäölle ja toinen kaukonäölle. Lukuvoimakkuus on yleensä linssin keskiosassa ja kaukovoimakkuus ulkoreunalla. Moniteho piilarit eroavat kaksiteholinsseistä, sillä linssien voimakkuus on liukuvaa, joten äkillisiä siirtymäkohtia voimakkuuksien välillä ei ole. Moniteho piilarit soveltuvatkin siten sekä lähelle että kauas katsomiseen mutta myös välietäisyyksille. Moniteho piilarit sopivat mainiosti ns. ikänäön korjaajaksi. Moniteholinsseissä on myös se kosmeettinen etu, etteivät katselualueen rajat ole näkyvissä. Mikäli moniteho piilarit eivät riitä näön korjaamiseen, voidaan apuna käyttää monovisiotekniikkaa. Monovisiotekniikassa toinen silmä korjataan perinteisillä piilolinsseillä katsomaan kauas, toinen taas lähelle.

Monitehopiilareita on valittavana kaikille käyttöväleille. Voit valita kuukausilinssit, kertakäyttölinssit tai jatkuvakäyttöiset yötäpäivää-linssit. Kertakäyttöiset piilolinssit sopivat piilolinssien käyttämistä aloitteleville sekä niille, joiden silmät kuivuvat helposti. Tämä saattaa lisääntyä esimerkiksi ikääntymisen myötä.

 

Kuukausipiilarit taas sopivat niille, jotka käyttävät piilolinssejä säännöllisesti. Kuukausipiilolinssienkäyttäminen tulee näin edullisemmaksi. Kuukausipiilareiden käsittelystä aiheutuu myös hieman enemmän vaivaa. Jatkuvakäyttöiset yötäpäivää-linssit sopivat niille, jotka haluavat pitää linssejä koko ajan ja myös nukkua ne silmissä. Yötäpäivää-linssejä ei myöskään tarvitse käsitellä jatkuvasti.

 

Kertakäyttöön tarkoitetut moniteho piilarit ovat huomattavan helppokäyttöiset, sillä niitä ei tarvitse puhdistaa tai hoitaa. Ne ovat käyttövalmiit heti pakkauksesta otettuna, ja käytön jälkeen ne heitetään pois.

Kuukausipiilarit taas otetaan päivittäin pois silmistä, puhdistetaan ja laitetaan yöksi desinfioitumaan. Tätä varten tarvitaan piilolinssinestettä ja piilolinssikotelo. Aamulla linssit ovat taas valmiit silmiin laitettaviksi. Yötäpäivää-linssejä taas pidetään silmissä jatkuvasti, mutta nekin on hyvä puhdistaa ajoittain silmähygienian säilyttämiseksi.

Monitehopiilolinssien hoitaminen on kuitenkin nopeaa ja vaivatonta. Se vie vain hetken päivässä. Silmien terveys on hyvin tärkeää, joten niitä kannattaa suojella ja pitää hyvää huolta silmähygieniasta. Piilolinssejä käyttäessä tulee aina noudattaa optikon neuvoja ja valmistajan määräyksiä piilolinssien käyttöväleistä.

Moniteholinssien hankkiminen

Moniteho piilarit ovat tavallisia piilolinssejä hieman kalliimmat. Hinnat riippuvat myös valitun käyttöjakson pituudesta. Netistä tilaamalla saattaa kuitenkin säästää selvää rahaa. Verkkokauppa on yhä yleisempää, ja sen tarjoama palvelu hyvää, nopeaa ja turvallista. Tavalliseen optikkoliikkeeseen menemisen sijaan voit ostaa linssisi mukavasti kotoa käsin. Uudet piilolinssit toimitetaan kotiovellesi jopa vuorokauden kuluessa.

Uusia linssejä hankkiessa tulee aina ensin käydä optikolla. Moniteho piilarit vaativat näöntarkastuksen sekä linssien sovituksen. Optikolta saa myös tärkeää tietoa piilolinssien käytöstä ja hoidosta. Optikoilla on myös usein tarjouksia näöntarkastuksia ja linssien sovittamista varten. Näöntarkastus ja linssien sovittaminen ei velvoita piilolinssien ostoon.

Käytyäsi optikolla linssejä sovittamassa on hyvä tutustua kaikessa rauhassa eri verkkokauppojen valikoimiin. Mitä suurempi verkkokauppa, sitä luultavimmin heillä on varastossa haluamaasi linssiä. Verkkokauppojen hinnat ovat yleensä halvempia kuin tavallisten liikkeiden, sillä kulut ovat pienemmät ja volyymi suurempi. Internetissä on myös erittäin helppo vertailla verkkokauppoja ja tutustua niiden hintoihin. Palvelu on yleensä erittäin nopeaa ja turvallista.

Siirry alkuun