?> PureVision Multi-Focal
PureVision Multi-Focal
PureVision

PureVision Multi-Focal

59,99€
(0)
PureVision Multi-Focal on laadukas monitehoisena toimiva piilolinssi, joka sopii käytettäväksi yötäpäivää ja niitä voi käyttää noin kuukauden kerrallaan. Pyöristettyjen reunojen ansiosta linssit seuraavat hyvin silmien liikkeitä. PureVision Multifocal -moniteholinssi on markkinoiden suosituimpia linssejä, sillä se soveltuu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  59,99€
  6 kpl
  10 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  69,21€
from €59.99 to €69.21 2
59.99 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
69.21 LensOn piilarit hinta tuotteelle

PureVision Multi-Focal on laadukas monitehoisena toimiva piilolinssi, joka sopii käytettäväksi yötäpäivää ja niitä voi käyttää noin kuukauden kerrallaan. Pyöristettyjen reunojen ansiosta linssit seuraavat hyvin silmien liikkeitä. PureVision Multifocal -moniteholinssi on markkinoiden suosituimpia linssejä, sillä se soveltuu jopa kuukauden yhtäjaksoiseen käyttöön. Linssin muotoillut reunat vähentävät linssin liikkumista silmissä ja näin ollen niiden käyttömukavuutta.

Kuville silmille, jatkuvaan käyttöön

PureVision Multi-Focal linssien asteittainen vahvuuden muutos auttaa silmiä tarkentamaan tarpeen mukaan eri etäisyyksillä. Nämä linssit on valmistettu materiaalista mikä on silikonipohjaista, nimeltään Balafilcon A, mikä estää proteiinin kerrostumisen silmään ja joka läpäisee erinomaisesti paljon happea. Linssien vesipitoisuus on jopa 36% ja ne eivät juurikaan kuivata silmiä. Linssien voimakkuudet on valittavissa -10.00 ja +6.00 välillä. PureVision Multi-Focal on suunniteltu erityisesti ikänäön korjaamiseen niin, että voit nähdä tarkasti lähelle ja kauas ilman että sinun tarvitsee käyttää erikseen lukulaseja. Linsseissä käytettävä silikonihydrogeeli takaa terveellisen ja huolettoman käytön. Tällainen linssityyppi sopii erinomaisesti jatkuvaan ja päivittäiseen käyttöön, voit pitää niitä koko päivän ja ottaa yöksi pois tai voit käyttää linssejä yötä päivää, jolloin voit nukkua linssien kanssa ottamatta niitä pois.

Bausch & Lombin PureVision Multi-Focal parantaa näkösi tarkkuutta poikkeuksellisella tavalla. Näiden linssien optiikka on suunniteltu niin, että niiden optiikka korjaa sfääristä aberraatiota, mikä puolestaan parantaa huomattavasti hämäränäköä ja vahvistaa sopivasti näkösi tarkkuutta. Vaikka linssit sopivat käytettäväksi jopa kuukauden ajan, niiden todellinen käyttöikä voi hieman vaihdella. Jottei sinulle tulisi ongelmia linssejä käyttäessäsi, noudata aina ohjeita ja määräyksiä joita optikko on sinulle antanut. Muutenkin on hyvä keskustella optikon kanssa ennen kuin alat käyttämään linssejä säännöllisesti. Linsseistä on ilmestynyt myös uudempi ja kehittyneempi versio PureVision 2 HD Multi-Focal, jonka käyttämiseen on helppo siirtyä ilman että sinun tarvitsee käydä optikolla sovittamassa linssejä uudestaan.

Moniteholinssi jopa kuukaudeksi kerrallaan

Bausch & Lombin valmistamat progressiiviset ympärivuorokautiset linssit sopivat jopa kuukauden yhtäjaksoiseen käyttöön. Ne parantavat näöntarkkuutta korjaamalla sfääristä aberraatiota, ja moniteholinssi auttaa silmiä tarkentamaan tehokkaasti eri etäisyyksille. Linssit on valmistettu silikonipohjaisesta Balafilcon A -materiaalista, joka läpäisee silmille normaalin määrän happea, sekä torjuu rasvalipidejä ja proteiineja linssien pinnalta pitäen silmät tehokkaasti puhtaina. Pyöristetty reuna auttaa linssiä mukautumaan nopeasti silmän liikkeisiin. Jos olet huomannut lähinäkösi heikentyneen viime aikoina, on hyvinkin mahdollista, että tarvitset PureVision Multi-Focal -linssit. Ne mahdollistavat piilolasien käytön myös silloin, kun tarvitset apua sekä kauko- että lähinäön kanssa. Näin sinun ei tarvitse käyttää lukulaseja kaukonäköä korjaavien linssien lisäksi. Linssit mahdollistavat erittäin tarkan näkökyvyn sekä lähelle että kauas. Kokeiltuasi näitä linssejä et taatusti vaihda enää takaisin.

Pakkaus sisältää kolme paria linssejä, joten saat yhdessä pakkauksessa linssit jopa kolmelle kuukaudelle kerrallaan. Linssien voimakkuuksia on saatavilla +6.00 - -10.00. Linssien kaarevuus on 8.6 ja halkaisija 10. Linssin pinta on hennosti värjätty sinisellä käsittelyvärillä, jotta linssiä on helpompi käsitellä ja näet helposti, miten päin linssi tulee asettaa silmään. 36 % nestepitoisuus voitelee silmää ja varmistaa linssin liikkuvuuden, jolloin voit vaihtaa nopeasti lähinäön ja kaukonäön välillä tinkimättä tarkennuksen nopeudesta. Ennen linssien käyttöönottoa keskustele optikkosi kanssa ja varmista, että linssit sopivat juuri sinun käyttöösi. Linssit kannattaa myös puhdistaa säännöllisesti linssienpuhdistusnesteellä ja säilyttää asianmukaisesti kotelossa silloin, kun ne eivät ole käytössä.

Monitehoinen piilolinssi jatkuvaan käyttöön

 • Sopii hyvin kuiville silmille
 • Markkinoiden myydyimpiä moniteholinssejä
 • Käsittelyvärjätty linssi helpottaa käyttöä.
 • Materiaali: Balafilcon A (silikonihydrogeeli).
 • Kuukauden yhtäjaksoinen käyttöaika.

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1
Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.