?> SofLens Natural Colors värilliset piilarit
SofLens Natural Colors värilliset piilarit
SofLens

SofLens Natural Colors värilliset piilarit

17,52€
(0)
Värjätyt linssit korostamaan silmiesi luonnollista väriä. SofLens Natural Colors ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että samoja linssejä voidaan pitää 30 päivän ajan. Valitse 10 eri väristä. Säväytä elämääsi korostamalla silmiesi luonnollista väriä SofLens Natural Colors -linssit ovat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  17,52€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  17,56€
from €17.52 to €17.56 2
17.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
17.56 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Värjätyt linssit korostamaan silmiesi luonnollista väriä. SofLens Natural Colors ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että samoja linssejä voidaan pitää 30 päivän ajan. Valitse 10 eri väristä.

Säväytä elämääsi korostamalla silmiesi luonnollista väriä

SofLens Natural Colors -linssit ovat Bausch & Lombin valmistamat piilolinssit, jotka sopivat pitkäaikaiseen käyttöön. Nämä kuukausilinssit korostavat silmiesi luonnollista väriä ja ovat saatavilla niin voimakkuuksilla kuin ilmankin. Värjättyjen linssien avulla pystyt kokeilemaan eri värejä niin usein kuin haluat tai kokonaan vaihtaa silmiesi väriä, riippuen toki omasta alkuperäisestä väristäsi. Esimerkiksi vihreä ei välttämättä erotu tummanruskeista silmistä. Nämä piilarit ovat saatavilla 10 eri sävyssä vihreää, sinistä, violettia, ruskeaa ja harmaata. SofLens Natural Colors -piilarit on tehty Polymaconista, joka takaa sen, että linssi pysyy paikoillaan koko päivän eikä pääse liikkumaan tai ärsyttämään silmiäsi. Näin linssi ei häiritse pitkäaikaisenkaan käytön aikana. Samaa paria voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan edellyttäen, että linssit puhdistetaan ja säilötään asianmukaisesti ennen nukkumaan menoa.

Kuukausilinssit sopivat heille, jotka käyttävät piilolinssejä säännöllisesti. Linssit pysyvät hyvinä kun huollat niitä säännöllisesti. Yleensä linssit puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen joka ilta, jotta ne tuntuisivat puhtailta ja raikkailta taas seuraavana päivänä. Joitakin linssejä voidaan pitää myös yön yli, jos optikko antaa siihen luvan. Optikon neuvoja ja ohjeita tulee aina noudattaa tarkasti. Linssejä käsiteltäessäsi sinun tulee pitää huolta omasta käsihygieniastasi. Pese ja kuivaa kätesi hyvin aina ennen kuin käsittelet linssejäsi. Pidä myös huoli siitä, ettei linssinesteen pullon suu osu mihinkään, jotta vältyt saamasta roskia nesteeseen. Vaurioituneita linssejä tai käyttöpäivän ylittäneitä linssinesteitä ei saa enää käyttää ja ne tulee hävittää asianmukaisella tavalla.

Linssien teknisiä tietoja

 • Sisältävät 39 % vettä
 • Löytyvät eri vahvuuksina aina -6.00Dstä +0.00 asti
 • Käsittelyä helpottava värjäys
 • Kuukasilinssit pitkäaikaiseen käyttöön, samaa paria voidaan käyttää jopa 30 päivän ajan

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1
Access denied for user 'hlmddomains'@'localhost' to database 'matkalaukut' - Sorry, there was a problem selecting the database.

Please check back again later.