?> SofLens daily disposable
SofLens daily disposable
SofLens

SofLens daily disposable

12,67€

(0)
Korkealaatuiset linssit, jotka estävät näön sumeutumista, valon häikäisyä ja kehiä, tarjoten hyvän näön kaikille käyttäjille. ComfortMoist teknologia pitää silmät mukavan kosteina koko päivän käytön ajan. Huippuluokan mukavuutta kokopäiväksi SofLens Daily disposable kertakäyttöiset.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  12,67€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  14,32€
  30 kpl
  0,48 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  35,92€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  38,14€
  90 kpl
  0,424 € / kpl
from €12.67 to €38.14 4
12.67 LensOn piilarit hinta tuotteelle
14.32 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
35.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
38.14 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Korkealaatuiset linssit, jotka estävät näön sumeutumista, valon häikäisyä ja kehiä, tarjoten hyvän näön kaikille käyttäjille. ComfortMoist teknologia pitää silmät mukavan kosteina koko päivän käytön ajan.

Huippuluokan mukavuutta kokopäiväksi

SofLens Daily disposable kertakäyttöiset piilolinssit ovat Bausch & Lombin valmistamat. Nämä erittäin suositut piilarit on sisältävät korkealaatuisen ComfortMoist teknologian, mikä takaa käyttäjille huippuluokan mukavuuden, joka kestää läpi koko päivän. Linssit ovat erittäin ohuet, mikä taas antaa linsseille luonnollisen tunteen. Kosteus asettuu mukavasti linssille, tehden linssien käytöstä mukavaa ja helppoa. Bausch & Lombin asfäärinen terävä piirto optiikan ansiosta, SofLens piilolinssit antavat käyttäjilleen selkeän näön. Uuden pakkauksen ansiosta linssien käsittelykin on tehty helpommaksi. Pakkaus on helposti avattavissa ja se on helposti kuljetettavissa. Linssejä ei tarvitse säilyttää tai putsata päivän päätteeksi, sillä kyseessä on kertakäyttöiset linssit. Päivän käytön jälkeen, linssit tulee hävittää asianmukaisesti. Käytettyjä linssejä ei saa käyttää uudelleen, vaikka omistaisitkin tarvittavat aineet linssien putsaamiseen ja säilyttämiseen.

Päivittäiset ja kertakäyttöiset linssejä ei ole tarkoitettu uusiokäyttöön. Kun linssit ovat olleet käytössä, tulee linssit hävittää. Riippuen merkistä, voit käyttää samoja linssejä useamman tunnin ajan - jopa 16 tuntia! Kun otat linssit pois, tulee ne korvata uusilla. On suositeltavaa vaihtaa linssit säännöllisesti, jotta silmät pysyvät hyvinä ja terveinä. Piilareita käyttäessä tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Kädet tulee pestä ja kuivata huolellisesti. Piilolinssien pakkausta kannattaa ravistaa kevyesti, ennen kuin linssit nostetaan pakkauksesta esimerkiksi kämmenelle. Varmista, että linssit ovat oikein päin, ennen kuin asetat ne silmiisi. SofLens Daily piilolinssit eivät sisällä värjäystä käsittelyä helpottamaan, mikä vaatii suurempaa käsittely tarkkuutta. Kuuntele optikon ohjeita ja noudata niitä tarkasti. Poista kertakäyttöiset piilolinssit, kun menet nukkumaan, siitä huolimatta, että ne tuntuvat mukavilta.

Soflens Daily piilolinssin tiedot

 • Sisältävät jopa 59% vettä
 • Vahvuudet ovat +0.50D ja +6.50D välillä, sekä -2.50D ja -9.00D välillä
 • Eivät sisällä käsittelyä helpottavaa värjäystä tai UV suojia

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun