SofLens daily disposable
SofLens

SofLens daily disposable

13,59€

(0)
Korkealaatuiset linssit, jotka estävät näön sumeutumista, valon häikäisyä ja kehiä, tarjoten hyvän näön kaikille käyttäjille. ComfortMoist teknologia pitää silmät mukavan kosteina koko päivän käytön ajan. Huippuluokan mukavuutta kokopäiväksi SofLens Daily disposable kertakäyttöiset.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  13,59€
  30 kpl
  0,45 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  13,59€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  14,48€
  30 kpl
  0,483 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  33,67€
  90 kpl
  0,374 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  33,67€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  39,92€
  90 kpl
  0,444 € / kpl
from €13.59 to €39.92 6
13.59 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
13.59 LensOn piilarit hinta tuotteelle
14.48 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
33.67 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
33.67 LensOn piilarit hinta tuotteelle
39.92 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
SofLens daily disposable hinnan kehitys

Korkealaatuiset linssit, jotka estävät näön sumeutumista, valon häikäisyä ja kehiä, tarjoten hyvän näön kaikille käyttäjille. ComfortMoist teknologia pitää silmät mukavan kosteina koko päivän käytön ajan.

Huippuluokan mukavuutta kokopäiväksi

SofLens Daily disposable kertakäyttöiset piilolinssit ovat Bausch & Lombin valmistamat. Nämä erittäin suositut piilarit on sisältävät korkealaatuisen ComfortMoist teknologian, mikä takaa käyttäjille huippuluokan mukavuuden, joka kestää läpi koko päivän. Linssit ovat erittäin ohuet, mikä taas antaa linsseille luonnollisen tunteen. Kosteus asettuu mukavasti linssille, tehden linssien käytöstä mukavaa ja helppoa. Bausch & Lombin asfäärinen terävä piirto optiikan ansiosta, SofLens piilolinssit antavat käyttäjilleen selkeän näön. Uuden pakkauksen ansiosta linssien käsittelykin on tehty helpommaksi. Pakkaus on helposti avattavissa ja se on helposti kuljetettavissa. Linssejä ei tarvitse säilyttää tai putsata päivän päätteeksi, sillä kyseessä on kertakäyttöiset linssit. Päivän käytön jälkeen, linssit tulee hävittää asianmukaisesti. Käytettyjä linssejä ei saa käyttää uudelleen, vaikka omistaisitkin tarvittavat aineet linssien putsaamiseen ja säilyttämiseen.

Päivittäiset ja kertakäyttöiset linssejä ei ole tarkoitettu uusiokäyttöön. Kun linssit ovat olleet käytössä, tulee linssit hävittää. Riippuen merkistä, voit käyttää samoja linssejä useamman tunnin ajan - jopa 16 tuntia! Kun otat linssit pois, tulee ne korvata uusilla. On suositeltavaa vaihtaa linssit säännöllisesti, jotta silmät pysyvät hyvinä ja terveinä. Piilareita käyttäessä tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Kädet tulee pestä ja kuivata huolellisesti. Piilolinssien pakkausta kannattaa ravistaa kevyesti, ennen kuin linssit nostetaan pakkauksesta esimerkiksi kämmenelle. Varmista, että linssit ovat oikein päin, ennen kuin asetat ne silmiisi. SofLens Daily piilolinssit eivät sisällä värjäystä käsittelyä helpottamaan, mikä vaatii suurempaa käsittely tarkkuutta. Kuuntele optikon ohjeita ja noudata niitä tarkasti. Poista kertakäyttöiset piilolinssit, kun menet nukkumaan, siitä huolimatta, että ne tuntuvat mukavilta.

Soflens Daily piilolinssin tiedot

 • Sisältävät jopa 59% vettä
 • Vahvuudet ovat +0.50D ja +6.50D välillä, sekä -2.50D ja -9.00D välillä
 • Eivät sisällä käsittelyä helpottavaa värjäystä tai UV suojia

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun