?> Oxysept 1-Step (30 days)
Oxysept 1-Step (30 days)

Oxysept 1-Step (30 days)

8,92€
(0)
Oxysept 1-Step -piilolinssineste on erittäin tehokas puhdistusaine piilolinsseille. Abbottin valmistama Oxysept 1-Step sisältää ainutlaatuisen ja steriilin liuoksen, joka desinfioi linssit ja toimii hyvänä piilolinssien säilytysaineena. Oxysept 1-Step – puhdistaa tehokkaasti piilolinssit Oxysept 1-Step on erittäin tehokas piilolinssien puhdistusneste.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  8,92€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  10,12€
from €8.92 to €10.12 2
8.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
10.12 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Oxysept 1-Step -piilolinssineste on erittäin tehokas puhdistusaine piilolinsseille. Abbottin valmistama Oxysept 1-Step sisältää ainutlaatuisen ja steriilin liuoksen, joka desinfioi linssit ja toimii hyvänä piilolinssien säilytysaineena.

Oxysept 1-Step – puhdistaa tehokkaasti piilolinssit

Oxysept 1-Step on erittäin tehokas piilolinssien puhdistusneste, joka desinfioi ja puhdistaa perusteellisesti kaikenlaiset piilolinssit. Oxysept 1-Step -pakkauksessa on puhdistusliuoksen lisäksi neurtralointitabletteja. Piiloinssien desifiointi alkaa kun Oxysept 1-Step -liuosta käytetään yhdessä tablettien kanssa, jolloin näiden aineiden yhteisvaikutuksesta linssien puhdistuminen alkaa. Yhteisvaikutuksen merkkinä liuoksesta tulee punasävyinen ja siihen ilmestyy ilmakuplia. Kuusi tuntia myöhemmin neste on neutralisoitunut täysin ja peroksidiliuos suolaliuokseksi ilman säilöntäaineita. Mikäli neste on väritöntä tabletti ei olo vielä liuennut tai siihen ei ole vielä lisätty tablettia. Piilolinssejä ei tule laittaa silmiin, ennen kuin liuos on neutralisoitunut. Mikäli teet niin ennen kuin liuos on neutralisoitunut, seurauksena on polttava tunne silmissä ja silmäsi voivat vahingoittua pahoin. Liuoksen koostumus on siis syytä tarkistaa huolella eri tilanteissa.

Käytä aina liuokseen kuuluvaa säilytyskoteloa, äläkä käytä myöskään Easysept 1-Stepiä silmiin. Mikäli kuitenkin neutraloimatonta liuosta joutuu silmiisi, ota siinä tapauksessa linssi pois heti ja huuhtele silmääsi suolaliuoksella tai juoksevalla vedellä. Kun muistat noudattaa tarkasti käyttöohjeita, silmäsi pysyvät kunnossa ja terveinä. Noudata erityisesti optikon antamia ohjeita piilolinssinesteeseen liittyvästä käytöstä, äläkä laiminlyö valmisteen turvallisuusmääräyksiä. Kun toimit näin, voit nauttia bakteerittomien ja puhtaiden linssien käytöstä päivästä päivään. Oxysept 1-Step on suunniteltu huolellisesti piilolinssien puhtaana pitämistä silmällä pitäen. Kun valitset Oxysept 1-Step -piilolinssinesteen, voit huomata selkeän eron aiemmin käyttämiisi piilolinssinesteisiin verrattuna. Liuosta voi käyttää 60 päivän ajan sen avaamisen jälkeen.

Oxysept 1-Step – silmiesi hyväksi

 • Steriili neste piilolinsseille
 • Liuos poistaa linsseistä haitalliset bakteerit ja epäpuhtaudet

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun