Proclear XC kuukausipiilolinssit, CooperVision
CooperVision

Proclear XC kuukausipiilolinssit, CooperVision

23,92€
(0)
Proclearin asfäärinen kuukausilinssi. Pakkauksessa on kolme paria kuukausilinssejä, eli yhdellä pakkauksella pärjäät kolme kuukautta! Näet taittoviasta huolimatta hämärässäkin paremmin, sillä linssi korjaa hyvin sfääristä aberraatiota. Proclear XC linssit optimaaliseen näkökykyyn Proclearin asfääristen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  23,92€
  6 kpl
  3,99 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  24,68€
  6 kpl
  4,11 € / kpl
from €23.92 to €24.68 2
23.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
24.68 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Proclearin asfäärinen kuukausilinssi. Pakkauksessa on kolme paria kuukausilinssejä, eli yhdellä pakkauksella pärjäät kolme kuukautta! Näet taittoviasta huolimatta hämärässäkin paremmin, sillä linssi korjaa hyvin sfääristä aberraatiota.

Proclear XC linssit optimaaliseen näkökykyyn

Proclearin asfääristen kuukausilinssien avulla näet hämärässä paremmin, joten linssit sopivat erinomaisesti tilanteeseen, jossa tarvitset mahdollisimman suurta tarkkuutta ja toisaalta äärimmäistä käyttömukavuutta. Linssien kosteuspitoisuus on jopa 60 %, joten linssien käyttö on mukavaa vaativissakin olosuhteissa, kuten tuulisessa tai kuivassa ilmassa, esimerkiksi ilmastoiduissa laitteissa. Linssit sopivatkin hyvin vaikkapa autolla ajon aikana silloin, kun valoa ei ole luonnostaan paljoa tarjolla. Proclear XC korjaa taittovikaa siinä määrin ja on kosteuspitoisuutensa ansiosta niin hyvin kosteuttava, että se voi sopia joillekin henkilöille päivittäiseen, ympärivuorokautiseen käyttöön. Linssien valmistusmateriaalina on käytetty Omafilcon A, jonka ansiosta linssit tuntuvat entistä mukavammilta jopa ympärivuorokautisessa käytössä. Kuukausilinssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti kuukauden ajan, jonka jälkeen linssit tulee vaihtaa uusiin. Linssien sopivuus kannattaa tarkistaa optikolta ennen linssien käyttöönottoa.

Coopervisionin valmistama asfäärinen kuukausilinssi Proclear XC tasoittaa sarveiskalvon epätasaisuuksia, parantaen näin näön tarkkuutta. Linssien halkaisija on 14.2 ja kaarevuus 8.5. Sinisellä väritetty linssi helpottaa sen käyttöönottoa ja asettamista, sillä voit helposti tarkistaa sen, oletko asettamassa linssin silmään oikein päin. Proclear CX 6 linssit ovat erittäin mukavat käytössä, sillä Omafilcon A on linssimateriaali, joka sisältää fosforyylikoliinimolekyylejä (PC). Fosforyylikoliinimolekyylit sitovat silmässä luontaisesti esiintyvän kosteuden linssiin, luoden linssin ympärille eräänlaisen vesikilven. Linssin hapenläpäisykyky on hyvä, 33 Dk/t (at -3.00D). Linssit puhdistetaan piilolasinesteellä aina iltaisin ja ne jätetään nesteeseen piilolasikoteloon yön yli. Näiden linssien kanssa tarvitset siis myös piilolinssien puhdistusainetta.

Proclear XC kuukausipiilolinssit

 • Voimakkuudet: -10.00 - +6.50
 • Käyttöaika: 1 kk.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun