Air Optix Hydraglyde, Alcon
Alcon

Air Optix Hydraglyde, Alcon

27,20€
(0)
Air Optix Hydraglyde -piilolinssit ovat paranneltu ja päivitetty versio Air Optix Aqua -linsseistä. Näissä piilolinsseissä on käytetty edistynyttä Matrix-teknologiaa, jonka ansioista kosteus säilyy silmissäsi hyvin pitkään. Air Optix Hydraglyde, Alcon Air Optix Hydraglyde -piilolinssit ovat Alconin valmistamat erityisen kehittyneet silmiesi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  27,20€
  6 kpl
  4,53 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  27,20€
  6 kpl
  4,53 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
  29,18€
  38,90€
  6 kpl
  4,86 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  34,98€
  6 kpl
  5,83 € / kpl
from €27.2 to €34.98 4
27.2 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
27.2 LensOn piilarit hinta tuotteelle
29.18 Silmäasema hinta tuotteelle
34.98 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
Air Optix Hydraglyde, Alcon hinnan kehitys

Air Optix Hydraglyde -piilolinssit ovat paranneltu ja päivitetty versio Air Optix Aqua -linsseistä. Näissä piilolinsseissä on käytetty edistynyttä Matrix-teknologiaa, jonka ansioista kosteus säilyy silmissäsi hyvin pitkään.

Air Optix Hydraglyde, Alcon

Air Optix Hydraglyde -piilolinssit ovat Alconin valmistamat erityisen kehittyneet silmiesi kosteustasapainon säilyttävät linssit. Air Optix Hydraglyde -piilolinsseissä on käytetty uusinta Marix -teknologiaa, jonka ansiosta linssejä voi käyttää pidempiä aikoja kuin mitään muita linssejä on voinut käyttää. Linssien läpi pääsee sarveiskalvolle enemmän happea kuin normaalien piilolinssien läpi. Air Optix Hydraglyde -linssit päästävät lävitseen jopa viisi kertaa enemmän happea, kuin muut hydrogeelilinssit yleensä. Linsseissä käytetään myös SmartShield -teknologiaa, joka auttaa säilyttämään linssien kosteuden pitkään ja estää ikävien rasvakerrostumien syntymistä sekä suojelee erilaisilta vaurioilta. Linssien hyvä kosteustaso lisää käyttökokemuksen mukavuutta huomattavasti. Jos olet aiemmin käyttänyt Air Optix Aqua -piilolinssejä, voit siirtyä käyttämään Air Optix Hydraglyde -linssejä ilman että sinun tarvitsee hankkia uutta piilolinssireseptiä.

Air Optix Hydraglyde -linssejä voi käyttää kuukausilinssien tapaan tai yötä-päivää -linssien tapaan jopa kuusi päivää. Linsseissä käytetty kosteutusteknologia on erityisesti suunniteltu vetämään puoleensa kosteutta ja säilyttämään näiden pehmeiden piilolinssien kosteuden pitkään pysyvänä. Epämukavuus ja kuivuus ovat joitakin niistä yleisimmistä syistä, miksi käyttäjät haluavat lopettaa piilolinssien käytön. HydraGlyde-teknologia käyttää erityslaatuista hydrofiilistä estettä, mikä auttaa vähentämään kitkaa ja tarjoaa huomattavasti pitkäkestoisempaa kosteutta. Tämän kosteutusteknologian lisääminen Air Optix -piilolinsseihin on mahdollistanut sen, että optikot voivat tarjota paremman vaihtoehdon asiakkailleen, jotka tavoittelevat mukavuutta. Alconin antamien tietojen mukaan SmartShield- ja HydraGlyde-yhdistelmän tuloksena saadaan aikaan erityislaatuinen piilolinssi, mikä auttaa suojaamaan linssejä silmiä uudella tavalla.

Air Optix Hydraglyde – suojaksi silmille

 • Kosteustasapaino pysyy pitkään hyvänä
 • Linssit päästävät lävitseen runsaasti happea

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun