?> FreshLook Colors, Alcon
FreshLook Colors, Alcon
Alcon

FreshLook Colors, Alcon

23,12€
(0)
FreshLook Colors -piilolinssit ovat hyvin suosittu ja luotettu värillinen linssivalinta. Luonnollisen lookin aikaansaava FershLookin patentoitu pistematriisikuvio on yhtenäisesti väritetty linssi. FreshLook Colors -piilolinssiparia voi käyttää kuukauden kerrallaan. Väreissä riittää valinnanvaraa: on sinistä, vihreää, pähkinänruskeaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  23,12€
  2 kpl
  11,56 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  23,92€
  2 kpl
  11,96 € / kpl
from €23.12 to €23.92 2
23.12 LensOn piilarit hinta tuotteelle
23.92 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

FreshLook Colors -piilolinssit ovat hyvin suosittu ja luotettu värillinen linssivalinta. Luonnollisen lookin aikaansaava FershLookin patentoitu pistematriisikuvio on yhtenäisesti väritetty linssi. FreshLook Colors -piilolinssiparia voi käyttää kuukauden kerrallaan. Väreissä riittää valinnanvaraa: on sinistä, vihreää, pähkinänruskeaa ja violettia.

Värilliset FreshLook Colors 2 -kuukausilinssit

FreshLook Colors -piilolasit ovat suunniteltu erityisesti helppokäyttöisiksi ja mukavuudeltaan huippuluokan kuukausilinsseiksi, joilla pystyy muuntamaan silmien näyttävyyttä aivan uudella tavalla. Lasien väritys on luonnollinen, vaikka aikaansaatu efekti onkin voimakas. FreshLook Colors -linssien erikoisominaisuutena on, että värjäys on tehty vain yhteen kerrokseen. Tämä ominaisuus tuottaa silmiin tasaisen ja näyttävän värin. FreshFreshlook Colors -värilinssit ovat sopivat sekä vaalean että tummansävyisille silmille. Niiden avulla saat aikaan huikean muutoksen omien silmiesi sävyyn taikka täydellisen värinvaihdon. Saatavana on neljä luonnollista väriä, jotka antavat jopa kaikkein tummimmille silmille viettelevän ja tuoreen lookin. Myös käyttömukavuus on kehitetty huippuunsa Alconin tyyliin. Jos siis haluat tehdä vaikutelman, joka huomataan, ovat FreshLook Colors värilliset piilolasit juuri sinua varten, vaikka näkökykysi olisikin täydellinen.

FreshLook Colors 2 -värilinssit on suunnattu myös käyttäjille, jotka eivät tarvitse näönkorjausta, vaan haluavat kosmeettista näyttävyyttä. Valittavana on neljä luonnollista väriä, jotka sopivat kaikenvärisiin silmiin. FreshLook Colors -linssien sävyt ovat: pähkinänruskea, vihreä, violetti ja sininen. Nämä ovat tyypiltään niin kutsutut kuukausilinssit. Kuukausilinssiparia voi siis käyttää kuukauden ajan ilman ongelmia, edellyttäen että ohjeita noudatetaan. Silmiesi tyyliä voi siis halutessaan vaihdella kuukausittain ja saada siten uutta luonnetta kasvojesi ilmeeseen yhä uudelleen. FreshLook Colors on silmänhuoltoalan kansainvälisesti menestynyt suuryritys, jonka tuotteet ovat tunnettuja ja luotettuja maailmanlaajuisesti. Nämä linssit ovat yksi maailman suosituimmista piilolinssituotteista ja myös mukavuudestaan tunnettuja.

Miksi FreshLook Colors 2 on ykkösvalinta?

 • Saavat silmät hehkumaan aivan uudella tavalla
 • Maailman suosituimmat värilinssit johtavalta valmistajalta

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun