EasySept, Eri kokoja, Bausch Lomb
Bausch Lomb

EasySept, Eri kokoja, Bausch Lomb

4,16€

(0)
EasySept on säilöntäaineeton linssineste, joka sopii myös herkille silmille. Neste on steriili liuos, joka puhdistaa ja säilyttää pehmeät piilolinssit. Jos käytät piilolinssejä säännöllisesti, kokeile EasySept piilolinssinestettä. Myös herkille silmille sopiva piilolinssineste Bausch & Lomb on kehittänyt.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  4,16€
  120 ml
  0,035 € / ml
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  7,92€
  360 ml
  0,022 € / ml
from €4.16 to €7.92 2
4.16 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
7.92 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
EasySept, Eri kokoja, Bausch Lomb hinnan kehitys

EasySept on säilöntäaineeton linssineste, joka sopii myös herkille silmille. Neste on steriili liuos, joka puhdistaa ja säilyttää pehmeät piilolinssit. Jos käytät piilolinssejä säännöllisesti, kokeile EasySept piilolinssinestettä.

Myös herkille silmille sopiva piilolinssineste

Bausch & Lomb on kehittänyt tämän yksinkertaisen piilolinssinesteen, jota voi käyttää sekä pehmeiden linssien säilyttämiseen että puhdistukseen. Neste on hellä silmille, mutta tappaa tehokkaasti piilolinssien pinnoille kerääntyvät bakteerit. EasySept sisältää 3 % hydrogen peroxidia, joka muuttuu neutraaliksi ja silmille ystävälliseksi aineeksi linssikoteloissa olevien katalyyttisten kiekkojen avulla. Kuuden tunnin liotuksen jälkeen, piilolinssisi ovat taas puhtaat kaikista mikro-organismeista, proteiineista ja muista roskista. Linssit voidaan ottaa käyttöön suoraan linssikotelosta. Tämä yksinkertainen mutta tehokas piilolinssineste sopii hyvin kaikille pehmeille piilolinsseille, kuten myös viikoittain, joka toinen viikko tai kuukausittain vaihdettaville piilolinsseille. Piilolinssineste sopii myös heille, joilla on herkät silmät tai, jos et pysty käyttämään linssinesteitä, jotka sisältävät säilöntäaineita. Neste on saatavilla eri kokoisissa pulloissa ja pakkauksissa, sekä linssikoteloiden kanssa, jotka sisältävät katalyyttiset kiekot. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen käyttöä ja kuuntele optikkosi antamia ohjeita.

Piilolinssinesteet on tarkoitettu kaikkien pitkäaikaisten piilolinssien puhdistamiseen ja säilömiseen. Tyypillisesti piilolinssien käyttäjät käyttävät eräänlaista monitoiminestettä, joka sisältää hydrogeeliä tai silikonipohjaista hydrogeeliä. Monitoiminesteet sopivat pitkäaikaisten piilolinssien säilöntään, puhdistamiseen tai uudelleen kostuttamiseen. Pitkäaikaisten piilolinssien puhdistaminen on tärkeää, koska päivän aikana linssien pinnoille voi kerääntyä likaa tai proteiineja, jotka eivät vain ärsytä silmiä, mutta myös heikentävät näköä. Säännöllinen puhdistaminen auttaa pitämään näön kirkkaana ja silmät terveinä. Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut linssit tulee myös säilöä asianmukaisesti käyttöjen välissä, jotta linssit säilyttävät muotonsa ja pysyvät kosteina. Linssinesteiden kemikaalit sisältävät erityisiä aineita, jotka sopivat yhteen linssiesi kanssa. Jos haluat pitää piilolinssisi hyvässä kunnossa, et voi korvata linssinestettä vedellä.

EasySept piilolinssinesteen lisätiedot

 • Säilöntäaineeton piilolinssineste pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetuille piilolinsseille
 • Sopii myös herkille silmille
 • 6 tunnin liotus riittää puhdistamaan ja desinfioimaan piilolinssit

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun