Frequency Xcel Toric
Frequency

Frequency Xcel Toric

21,52€
(0)
Frequency Xcel Toric on kuukausilinssi, jonka valmistaja on Cooper Vision. Frequency Xcel Toric -linssit ovat tooriset ja hyvin laadukkaasti valmistetut. Linssien materiaaliksi on valittu parhaita saatavilla olevia aineita. Frequency Xcel Toric – silmiesi parhaaksi Frequency Xcel Toric -piilolinssien valmistuksessa on käytetty uutta erikoistunutta tekniikkaa, jonka avulla.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  21,52€
  3 kpl
  7,17 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  28,99€
  3 kpl
  9,66 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  31,99€
  3 kpl
  10,66 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  35,92€
  3 kpl
  11,97 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  41,60€
  3 kpl
  13,87 € / kpl
from €21.52 to €41.6 5
21.52 LensOn piilarit hinta tuotteelle
28.99 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
31.99 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
35.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
41.6 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
Frequency Xcel Toric hinnan kehitys

Frequency Xcel Toric on kuukausilinssi, jonka valmistaja on Cooper Vision. Frequency Xcel Toric -linssit ovat tooriset ja hyvin laadukkaasti valmistetut. Linssien materiaaliksi on valittu parhaita saatavilla olevia aineita.

Frequency Xcel Toric – silmiesi parhaaksi

Frequency Xcel Toric -piilolinssien valmistuksessa on käytetty uutta erikoistunutta tekniikkaa, jonka avulla linssit pystyvät visusti paikallaan. Tämän lisäksi hyötynä on se, että näöntarkkuus paranee huomattavasti verrattuna linsseihin, jotka eivät pysy kovin hyvin omalla paikallaan. Frequency Xcel Toric  -piilolinssien ohuet reunat ja ainutlaatuinen muotoilu antavat linssien käytölle erityisen mukavan tuntuman. Frequency Xcel Toric 3 -piilolinssien myydään kolmen kappaleen pakkauksissa, jolloin voit hankkia yhden paketin kumpaakin silmää varten, olettaen että silmilläsi on eri vahvuudet. Koska linssien käyttöaika on yhden kuukauden, tarvitset yhteensä kahdeksan pakettia yhden vuoden käyttöä silmällä pitäen. Frequency Xcel Toric -linsseissä on käytetty erityistä ja patentoitua UltraSync Technology – menetelmää. Tämän ansiosta linssi on todella vakaa ja se kiertyy poikkeuksellisen vähän käytön aikana.

Frequency Xcel Toric – linssit on kehitetty erityisesti hajataitteisuudesta kärsiville, jotka tarvitsevat erityisen vahvaa ja selkeää näköä. Käyttäessäsi näitä piilolinssejä huomaat selkeän eron vanhempiin ja eri tekniikalla valmistettuihin linsseihin. Nämä linssit ovat kuukausilinssit, jolloin yhden kuukauden käytön aikana voit käyttää niitä aina valveilla ollessasi. Linssien pintaan on lisätty vaaleansininen värjäys käsittelyn helpottamiseksi. Linssit tulee ottaa pois yön ajaksi ja asettaa silmillesi aamuisin, jotta niiden käytöstä ei aiheutuisi minkäänlaisia ikäviä hankaluuksia. Säilytä piilolinssejä niille tarkoitetussa nesteessä, kumpikin linssi omassa kotelossaan ja käsittele niitä hygieenisesti. On syytä pestä kädet huolellisesti ennen kuin käsittelet piilolinssejä, niin silmäsi voivat välttyä haitallisilta ja inhottavalta bakteereilta.

Frequency Xcel Toric – linssit aktiiviseen käyttöön

 • Laadukkaat tooriset Lindström
 • Linssi pysyy vakaasti paikallaan

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun