?> PureVision Toric
PureVision Toric
PureVision

PureVision Toric

47,92€
(0)
PureVision Toric on Bausch & Lombin valmistama toorinen versio PureVision linsseistä. Näitä linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti jopa noin kuukauden ajan. Linssit ovat hyvin hengittävät ja kosteutuvat. PureVision Toric – pitkäaikaiseen käyttöön PureVision Toric on valmistettu AerGel ja Balafilcon A -materiaaleista.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  47,92€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  55,17€
  6 kpl
  9,2 € / kpl
from €47.92 to €55.17 2
47.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
55.17 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

PureVision Toric on Bausch & Lombin valmistama toorinen versio PureVision linsseistä. Näitä linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti jopa noin kuukauden ajan. Linssit ovat hyvin hengittävät ja kosteutuvat.

PureVision Toric – pitkäaikaiseen käyttöön

PureVision Toric on valmistettu AerGel ja Balafilcon A -materiaaleista. Nämä linssit sopivat erinomaisesti ympärivuorokautiseen käyttöön. Linssit parantavat näöntarkkuutta luontevan tuntuisesti ja korjaavat melko yleistä taittovirhettä, mikä tunnetaan hajataittoisuutena. Silikonipohjainen AerGel -materiaali ehkäisee lipidi- ja proteiinikerrostumien syntymistä ja päästää lävitseen sopivan määrän happea, jonka ansiosta silmiesi kosteus pysyy juuri oikealla tasolla. Kun linssien hapenläpäisykyky on korkealla tasolla, silmäsi näyttävät aina terveiltä ja valkoisilta. PureVision Toric -linsseissä on pyöristetty reuna, minkä ansiosta ne kykenevät mukailemaan silmien tekemiä liikkeitä huomaamattomalla tavalla. Linsseissä oleva optiikka on suunniteltu korjaamaan niin sanottua sfääristä aberraatiota ja näin näkösi pysyy selkeänä kaikenlaisissa erilaisissa tilanteissa. PureVision Toric on tunnettu ja suosittu piilolinssimalli, jonka kanssa voit nukkua huoletta ja käyttää niitä jopa kuukauden ajan.

PureVision Toric -linssien valmistuksessa on käytetty myös viimeisintä tietoisuutta silmien tutkimuksen saralta. Näissä linsseissä käytetään Lo-Torque-designiä, jonka ansiosta piilolinssit pysyvät koko päivän oikealla paikallaan ja mahdollistavat hajataittoisuudesta kärsivälle korkeatasoisen ja tarkan näön kaiken aikaa. Linssien kaarevuus on 8.7 ja halkaisija on 14.0. Näitä linssejä voit käyttää pitkään, jopa kuukauden, mutta on syytä muistaa, että pitkäaikaisten linssien käyttöikä saattaa hieman vaihdella. Jotta voisit välttyä ongelmilta, tulee sinun aina noudattaa tarkasti optikkosi antamia ohjeita ja määräyksiä linssien käytön ja huollon suhteen. PureVision Toric -piilolinssejä myydään kuuden linssin pakkauksissa, joten vuoden yhtäjaksoista käyttöä varten tarvitset yhteensä neljä laatikkoa.

PureVision Toric – terveet silmät koko kuukauden

 • Erinomainen hapenläpäisykyky pitää silmäsi kosteina
 • Pysyvät paikallaan koko päivän

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun