?> Focus Dailies Toric, Alcon
Focus Dailies Toric, Alcon
DAILIES

Focus Dailies Toric, Alcon

21,90€
(0)
Hygieeniseen käyttöön kertakäyttöiset piilolinssit. Piilolinssien muotoilu pitää linssin paikoillaan ja tarjoaa kirkkaan ja selkeän näön. Focus Dailies Toric piilarit on kehitetty heitä ajatelle, joilla on taipumusta hajataittoon. Linssit pysyvät kosteina jokaisen räpäytyksen yhteydessä. Focus Dailies Toric Alcon piilolinssit hajataitosta kärsiville Hajataitosta kärsivien silmät eivät ole kokonaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  21,90€
from €21.9 to €21.9 1
21.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Hygieeniseen käyttöön kertakäyttöiset piilolinssit. Piilolinssien muotoilu pitää linssin paikoillaan ja tarjoaa kirkkaan ja selkeän näön. Focus Dailies Toric piilarit on kehitetty heitä ajatelle, joilla on taipumusta hajataittoon. Linssit pysyvät kosteina jokaisen räpäytyksen yhteydessä.

Focus Dailies Toric Alcon piilolinssit hajataitosta kärsiville

Hajataitosta kärsivien silmät eivät ole kokonaan pyöreät, verrattuna muiden ihmisten silmiin. Tämän takia normaalit piilolinssit eivät sovi tai tuntuvat epämukavilta linssin päästessä liikkumaan. Focus Dailies Toric Alcon piilolinssit ovat Ciba Visionin valmistamat ja ne sopivat nimenomaan hajataitosta kärsiville ihmisille. Linssit ovat kertakäyttöiset, tarjoten maksimaalisen mukavuuden ja hygienian. Focus Dailies Toric piilarit erittävät kosteutta jokaisen räpäytyksen yhteydessä, jolloin silmät pysyvät mukavan kosteina ja terveinä koko päivän. Ainutlaatuinen Lightsream teknologia mahdollistaa sileän ja ionittoman pinnan, jolle ei keräänny sakkaa, mikä aiheuttaisi epämukavan käyttökokemuksen ja heikentäisi näköä. Toric linssin muotoilu pitää huolen siitä, että linssi sopii silmään kuin silmään ja, että se pysyy paikoillaan koko päivän ajan. Käänteinen OK merkintä linssin pinnalla auttaa käyttäjää asettamaan linssit silmiinsä oikein päin. Tämä ilahduttaa etenkin uusia piilolinssien käyttäjiä.

Toric muotoillut linssit korjaavat hajataittoa, joka on eräänlainen taittovika lähi- ja kaukonäön lailla. Joten jos sinulla on taipumusta hajataittoon, kannattaa sinun valita itsellesi toric piilolinssit. Ne sopivat silmäsi muotoihin paremmin ja tekevät piilolinssien käytöstä miellyttävän kokemuksen. Kun käsittelet piilolinssejäsi, tulee sinun huolehtia hyvästä käsihygieniasta, jotta linssien pinnat pysyvät puhtaina, etkä vahingossa ärsytä silmiäsi. Pese ja kuivaa kätesi hyvin, ennen kuin nostat linssit pakkauksesta kämmenellesi. Piilareiden värjätty pinta helpottaa linssien käsittelyä. Jos sinulle herää kysymyksiä linssien käyttöön tai käsittelyyn liittyen, käänny optikkosi puoleen. Missään tapauksessa älä käytä vaurioituneita tai jo kerran käytettyjä linssejä.

Focus Dailies Toric Alcon piilolinssien teknisiä tietoja

 • Sopii erittäin hyvin hajataitosta kärsiville
 • Sisältää jopa 59% vettä
 • Vahvuudet -6.00D:n a +5.00:n välillä

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun