?> Biomedics Toric
Biomedics Toric
Biomedics

Biomedics Toric

42,90€
(0)
Biomedics Toric -piilolinssi on Synsamin omaan linssien valikoimaan valmistettu toorinen linssi, jonka tuottajana on Cooper Vision. Tämä linssi on kehitetty niin, että silmilläsi olisi mahdollisimman mukava olo kaikissa tilanteissa. Kirkas ja terävä näkö Biomedics Toric -piilolinssien suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon hajataittoon liittyvät.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  42,90€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  48,72€
  6 kpl
  8,12 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  49,52€
  6 kpl
  8,25 € / kpl
from €42.9 to €49.52 3
42.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
48.72 LensOn piilarit hinta tuotteelle
49.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Biomedics Toric -piilolinssi on Synsamin omaan linssien valikoimaan valmistettu toorinen linssi, jonka tuottajana on Cooper Vision. Tämä linssi on kehitetty niin, että silmilläsi olisi mahdollisimman mukava olo kaikissa tilanteissa.

Kirkas ja terävä näkö

Biomedics Toric -piilolinssien suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon hajataittoon liittyvät ongelmat. Linssit korjaavat hajataiton luotettavasti ja vakaasti. Näissä linsseissä on käytetty hydrogeeliä, jotta ne tuntuisivat mahdollisimman mukavilta silmissäsi. Biomedics Toric  -linssit pysyvät hyvin paikoillaan oikeassa asennossa erityisen ballistin ansiosta ja ne takaavat sinulle terävän ja kirkkaan näön. Linssit ovat todella ohuet, mutta se ei estä mukavuuden tunnetta silmissäsi, eikä näöntarkkuus kärsi sen vuoksi.

Biomedics Toric linsseistä on saatavissa myös UV versio

Toric UV linsseissä on myös UV-suoja, joten ne suojaavat silmiäsi haitallisilta ja vahingoittavilta UV-säteiltä. Biomedics Toric UV -linsseissä on hyvin sileä pinta, mikä on vielä yksi syy minkä ansiosta linssit tuntuvat todella mukavilta silmissäsi. Linssien valmistuksessa on käytetty ocufilcon D-materiaalia. Biomedics Toric UV -linsseissä vesipitoisuus on jopa 55 %.

UV-suoja pitää silmäsi terveinä. Biomedics Toric UV -piilolinssejä voidaan käyttää normaalien kuukausilinssien tapaan. Piilolinssit tulee ottaa pois silmistä joka ilta ja ne täytyy puhdistaa huolellisesti. Jälleen aamulla ne voi asettaa paikoilleen. Yhden kuukauden käytön jälkeen linssit tulee vaihtaa uusiin. Jotta voisit välttyä ongelmilta näitä piilolinssejä käyttäessäsi, tulee sinun aina noudattaa tarkoin optikkosi antamia neuvoja ja piilolinssien käsittelyohjeita. Tuotetta myydään yleensä kuuden linssin pakkauksissa. Pakkausten ulkonäkö voi poiketa toisista eri vahvuuksisista linssillä. Biomedics Toric UV -piilolinssien käyttö on helppoa ja kätevää, kun tutustut huolella käyttöohjeisiin. Linssien halkaisija on sopivasti 14,5mm, jolloin niiden asettaminen silmillesi käy hyvin vaivattomasti.

Biomedics Toric UV – mukavat piilolinssit

 • UV-suoja pitää silmäsi terveinä
 • Korjaavat hajataittoa luontevasti

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun