Expressions Colors, CooperVision
CooperVision

Expressions Colors, CooperVision

8,99€
(0)
Värjätyt linssit, jotka korostavat omien silmiesi väriä. Linssejä on saatavilla kahdeksassa eri värissä. Voit käyttää samoja linssejä 30 päivän ajan. Nämä piilolinssit pitävät silmäsi mukavan kosteina ja estävät ärsytystä. Korosta silmiesi luonnollista väriä Expressions Colors.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  8,99€
  1 kpl
  8,99 € / kpl
from €8.99 to €8.99 1
8.99 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
Expressions Colors, CooperVision hinnan kehitys

Värjätyt linssit, jotka korostavat omien silmiesi väriä. Linssejä on saatavilla kahdeksassa eri värissä. Voit käyttää samoja linssejä 30 päivän ajan. Nämä piilolinssit pitävät silmäsi mukavan kosteina ja estävät ärsytystä.

Korosta silmiesi luonnollista väriä Expressions Colors piilolinssien avulla

Korkealaatuiset Expressions Colors piilolinssit valmistaa alan ammattilainen CooperVision. Nämä kuukausittaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit korostavat omien silmiesi luonnollista väriä. Piilolinsseistä löytyy useita eri värisävyjä, mikä tekee oikean sävyn löytämisestä helpompaa. Linssit eivät vain korosta silmiesi luonnollista väriä, vaan pitävät näkösi selkeänä koko päivän ajan. Expressions Colors piilolinssit auttavat pitämään silmäsi luonnollisen kosteina ja terveinä. Piilarit ovat mukavat vaikka käyttäisit niitä koko päivän ajan. Värjätyt piilolinssit sopivat myös heille, jotka tarvitsevat näön korjausta. CooperVision on pitänyt huolen siitä, että Expressions Colors piilolinssit ovat mahdollisimman realistiset ja katseen vangitsevat. Voit valita muun muassa sinisen, harmaan, jaden vihreän ja pähkinänruskean värin välillä. Kun valitset itsellesi värjättyjä piilolinssejä, tulee sinun valita värisävy, joka sopii yhteen omien silmiesi värin kanssa. Tutustu tänään ja löydä oma värisi, joka lisää tyyliisi sitä jotain.

Jos sinulla on hyvinkin tumman ruskeat silmät, eivät vihreät piilolinssit välttämättä erotu haluamallasi tavalla. Tämän takia on tärkeää, että löydät itsellesi mahdollisimman kirkkaan sävyn haluamastasi väristä. Jos luonnollinen silmien värisi on vaalea, on sinulla hiukan enemmän valinnanvaraa, mutta yleensä tummemmat sävyt auttavat ehostamaan silmiesi väriä. Kun käsittelet piilolinssejäsi, muista hyvä käsihygienia. Pese ja kuivaa kätesi hyvin joka kerta, ennen kuin nostat piilolinssit esimerkiksi omalle kämmenellesi. Pitkäaikaisessa käytössä olevat piilolinssit tulee puhdistaa asianmukaisesti mielellään joka ilta. Joissain tapauksissa voit jopa nukkua piilolinssiesi kanssa, mutta on syytä ensin keskustella optikon kanssa asiasta. Noudata aina oman optikkosi ohjeita, äläkä käytä vaurioituneita piilolinssejä.

Expressions Colors piilolinssien tekniset tiedot

 • Materiaali: 55% vettä + 45% Methafilcon A:ta
 • Voimakkuudet -6.00D ja +4.00D välillä
 • Ei sisällä käsittelyä helpottavaa värjäystä tai UVA/UVB suojaa

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun