?> 1-Day Acuvue Moist, Johnson & Johnson
1-Day Acuvue Moist, Johnson & Johnson
Johnson & Johnson

1-Day Acuvue Moist, Johnson & Johnson

20,17€

(0)
1-Day Acuvue Moist on kertakäyttöinen piilolinssi, joka on Johnson & Johnsonin valmistama. Tämä erittäin ohut piilolinssi valmistetaan ainutlaatuisen LACERON-teknologian avulla. Linssi pysyy koko päivän kosteana, kiitos sen sisältämien kosteuttavien ainesosien, jotka kostuttavat linssin pinnan jokaisen räpäytyksen yhteydessä. Herkille.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  20,17€
  30 kpl
  0,67 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  23,72€
  30 kpl
  0,791 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  56,92€
  90 kpl
  0,632 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  61,52€
  90 kpl
  0,684 € / kpl
from €20.17 to €61.52 4
20.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
23.72 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
56.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
61.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

1-Day Acuvue Moist on kertakäyttöinen piilolinssi, joka on Johnson & Johnsonin valmistama. Tämä erittäin ohut piilolinssi valmistetaan ainutlaatuisen LACERON-teknologian avulla. Linssi pysyy koko päivän kosteana, kiitos sen sisältämien kosteuttavien ainesosien, jotka kostuttavat linssin pinnan jokaisen räpäytyksen yhteydessä.

Herkille silmille sopivat piilolinssit

1-Day Acuvue Moist piilolinssit ovat erittäin ohuet ja mukavat käyttää. Niiden valmistuksessa käytetyn LACERON-teknologian takia linssit pysyvät kosteina ja miellyttävinä koko päivän. Kosteuden ansiosta linssien käyttö on huomaamatonta, ja ne sopivat myös hyvin niille jotka kärsivät kuivista silmistä. Linssi itsessään on erittäin ohut ja pehmeä. Päivän kuluessa et pian edes muista, että sinulla on käytössäsi piilolinssit. 1-Day Acuvue Moist -piilarit sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin,niin suomalaiseen kesään kuin talveen. Linsseissä on korkea UV-suoja, joka estää jopa 80 prosenttia vaarallisista UVA-säteistä ja 95 prosenttia UVB-säteistä vahingoittamasta silmiäsi. Nämä piilolasit sisältävät jopa 58 prosenttia nestettä, ja ne on valmistettu hengittävästä Etafilcon A -materiaalista. Päivän päätteeksi poistat linssit silmistä ja hävität ne asianmukaisesti. Piilarien asentaminenkin on tehty helpoksi niiden kapeiden reunojen ja vienon värjäyksen ansiosta.

Vaikka piilolinssit ovatkin erittäin mukavat käyttää päivän aikana, kannattaa ne poistaa nukkumaan mentäessä. On myös suositeltavaa, että noudatat kaikkia optikon sinulle antamia ohjeita. Kannattaa myös varmistaa, että linssit ovat oikein päin kun asennat ne silmääsi. Myös vaurioituneiden linssien käyttöä tulee välttää. Muista pestä kädet ja kuivata ne hyvin, ennen kuin asetat linssit silmiisi. Ravista linssipakkausta varovaisesti ennen linssien nostamista pakkauksesta kämmenelle. Sitten vain linssit silmiin ja päivä voi alkaa. Tulet unohtamaan linssien olemassaolon kokonaan! Kokeile 1-Day Acuvue Moist piilolinssejä ja huomaa ero! Linssien ansiosta tulet nauttimaan päivästäsi aivan uusin silmin!

Mitä sinun tulee tietää näistä linsseistä

 • Estää 80% UVA ja 95% UVB sätesitä vaurioittamasta silmiä
 • Sisältää jopa 58% vettä
 • Päivittäiset, helppokäyttöiset ja kätevät piilolinssit
 • Vieno värjäys ja helpot asennusohjeet

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun