Solo Care Soft piilarineste, Alcon
Alcon

Solo Care Soft piilarineste, Alcon

4,72€
(0)
Solo Care Soft on tarkoitettu pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen, huuhteluun, säilyttämiseen ja kosteuttamiseen. Jos haluat käsitellä piilolinssisi nopeasti, on tämä piilolinssineste tehty sinua varten. Nesteen mukana toimitetaan antibakteerinen linssikotelo. Helppoon linssien säilytykseen ja puhdistukseen Alconin valmistama Solo Care Soft -piilolinssineste.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  4,72€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  4,72€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  8,90€
from €4.72 to €8.9 3
4.72 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
4.72 LensOn piilarit hinta tuotteelle
8.9 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
Solo Care Soft piilarineste, Alcon hinnan kehitys

Solo Care Soft on tarkoitettu pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen, huuhteluun, säilyttämiseen ja kosteuttamiseen. Jos haluat käsitellä piilolinssisi nopeasti, on tämä piilolinssineste tehty sinua varten. Nesteen mukana toimitetaan antibakteerinen linssikotelo.

Helppoon linssien säilytykseen ja puhdistukseen

Alconin valmistama Solo Care Soft -piilolinssineste on vesipohjainen liuos, joka ei sisällä klorheksidiiniä tai tiomersaalia. Linssineste sopii kaikkien pehmeiden linssien nopeaan puhdistukseen ja käsittelyyn. Tätä piilolinssinestettä voidaan käyttää piilolinssien puhdistamiseen, huuhteluun, desinfioimiseen ja säilyttämiseen. Solo Care Soft irrottaa kaikki proteiinikerrostumat ja se estää myös linssejä kuivumasta. Piilolinssinesteen mukana tulee antibakteerinen linssikotelo, joka estää bakteerikasvua nesteessä tai linsseissä. Näin linssit pysyvä puhtaina ja hyvinä pitkään. Nestettä hierotaan noin 10 sekunnin ajan linssiin, jonka jälkeen linssejä tulee huuhdella toiset kymmenen sekuntia piilolinssinesteessä. Tämän jälkeen linssejä tulee liottaa viisi minuuttia linssikotelossa. Neste tulee käyttää kolmen kuukauden sisällä avaamispäivästä. Jäljelle jäävä neste tulee hävittää asianmukaisesti. Optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita tulee noudattaa mahdollisimman tarkasti ongelmien välttymiseksi. On myös tärkeää, ettet anna pullon suun osua mihinkään, jottei nesteeseen pääse likaa.

Kun on tekemisissä piilolinssien kanssa, on tärkeää pitää kädet ja ympäristö mahdollisimman puhtaana, jottei linsseihin tai linssinesteeseen pääse likaa tai bakteereja. Ennen linssien käsittelyä ja silmiin asettamista, tulee kädet pestä ja kuivata hyvin. Tämän jälkeen linssikoteloa ravistetaan kevyesti, jonka jälkeen linssit nostetaan esimerkiksi kämmenelle, josta ne yksi kerrallaan asetetaan silmiin. Kun puhdistat linssejä päivän aikana linssinesteellä, muista huuhdella linssit hyvin ennen käyttöä. Muista myös aina lukea käyttöohjeet ja noudattaa oman optikon antamia ohjeita. Rikkinäisiä linssejä tai päivämäärän ylittäneitä linssinesteitä ei saa enää käyttää, vaan ne tulee hävittää. Kysymyksien ja ongelmatilanteiden yhteydessä käänny optikkosi puoleen.

Hiukan lisää tietoa

 • Sopii linssien säilöntäaineeksi
 • Käyttöaika on 3 kuukautta pullon avaamisesta
 • Isotoninen, vesipohainen liuos

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun