?> ReNu Multi-Purpose linssineste, eri kokoja, Bausch Lomb
ReNu Multi-Purpose linssineste, eri kokoja, Bausch Lomb
Bausch Lomb

ReNu Multi-Purpose linssineste, eri kokoja, Bausch Lomb

2,92€

(2)
ReNu Multi-Purpose linssineste on piilolinssineste, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi pehmeiden piilolinssien kanssa. Tämä piilolinssineste on koostumukseltaan niin hellävarainen, että se sopii todella hyvin herkemmillekin silmille. Piilolinssineste herkille silmille ReNu Multi-Purpose linssineste on suunniteltu pehmeitä piilolinssejä varten ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  2,92€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  3,71€
  60 ml
  0,062 € / ml
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  5,92€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
  6,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  6,72€
  360 ml
  0,019 € / ml
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
  7,90€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
  8,00€
from €2.92 to €8 7
2.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
3.71 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
5.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
6 Mister Spex hinta tuotteelle
6.72 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
7.9 Mister Spex hinta tuotteelle
8 Mister Spex hinta tuotteelle

ReNu Multi-Purpose linssineste on piilolinssineste, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi pehmeiden piilolinssien kanssa. Tämä piilolinssineste on koostumukseltaan niin hellävarainen, että se sopii todella hyvin herkemmillekin silmille.

Piilolinssineste herkille silmille

ReNu Multi-Purpose linssineste on suunniteltu pehmeitä piilolinssejä varten ja sen koostumus sopii herkille silmille. Tämä laadukas piilolinssineste irrottaa ja puhdistaa linsseistä niiden pinnalle kertyneet liat ja epäpuhtaudet, kuten haitalliset mikro-organismit ja libidi- ja proteiinikerrostumat. ReNu Multi-Purpose on tarkoitettu piilolinssien säilytykseen, desifiointiin, huuhteluun ja puhdistukseen. ReNu Multi-Purpose käy erinomaisesti myös käytettäväksi proteininpoistotablettien kanssa. Piilolinssinestepullon mukana tulee kätevä linssikotelo. ReNu Multi-Purpose on saatavilla kahdenlaisena pakkauskokona: voit halutessasi hankkia tuotteen 120 ml, 240 ml ja 360 ml pullona tai 2 x 60 ml Flight Packina, jonka mukana saat myös kätevän läpinäkyvän, suljettavan pussin. ReNu Multi-Purpose piilolinssineste tulee käyttää kolmen kuukauden kuluessa sen avaamisen jälkeen, jotta sen käyttökelpoisuus voidaan taata ja tuotteen koostumus pysyy hyvänä.

Miten tuotteen käyttäjät arvioivat tuotetta? Erään käyttäjän mielestä tuote 'ei kirvele ollenkaan ja on erittäin laadukas peruskäyttöön sopiva neste'. Toisen käyttäjän mielestä ReNu Multi-Purpose on ‘edelleenkin markkinoiden paras piilolinssejä varten valmistettu neste, kaikkia muitakin kokeilleena, olen aina palannut käyttämään tätä'. ReNu Multi-Purpose linssinesteen Flight Packina -versio on erinomainen vaihtoehto matkustamiseen, sillä sen voi huoletta ottaa mukaan lentokoneen matkustamoon. Tuote on valmistettu kansainvälisten standardien mukaisesti, joissa määritellään, ettei matkustamoon voi viedä yli 100 ml nestepakkauksia. Bausch & Lombin valmistama ReNu Multi-Purpose linssinesteen säilöntäaine on DymedTM. Tuote sisältää myös poloksamiinia, natriumboraattia, boorihappoa, natriumkloridia ja polyaminopropyl biguanidia.

ReNu Multi-Purpose – laadukas piilolinssineste

 • Monikäyttöinen ja kätevä
 • Puhdistaa piilolinssit perusteellisesti

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
5.0 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun