FreshLook OneDayColor, Alcon
Alcon

FreshLook OneDayColor, Alcon

10,50€
25% alennusta 14,00€
(0)
Värjätyt piilolinssit, jotka korostavat luonnollista väriäsi. Korkean vesipitoisuutensa ansiosta, nämä kertakäyttöiset piilolinssit sopivat hyvin kuiville silmille. Piilolinssit saatavissa neljänä eri värinä. Materiaali on pehmeää ja joustavaa, tehden käyttökokemuksesta miellyttävän. Vangitse katseita korostamalla.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  10,50€
  10 kpl
  1,05 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  11,99€
  10 kpl
  1,2 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  13,00€
  10 kpl
  1,3 € / kpl
from €10.5 to €13 3
10.5 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
11.99 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
13 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Värjätyt piilolinssit, jotka korostavat luonnollista väriäsi. Korkean vesipitoisuutensa ansiosta, nämä kertakäyttöiset piilolinssit sopivat hyvin kuiville silmille. Piilolinssit saatavissa neljänä eri värinä. Materiaali on pehmeää ja joustavaa, tehden käyttökokemuksesta miellyttävän.

Vangitse katseita korostamalla silmiesi luonnollista väriä

FreshLook OneDayColor piilolinssit ovat CibaVisionin luomat piilolinssit. Neljän eri värivaihtoehdon avulla saat korostettua silmiesi luonnollista väriä. Nämä kertakäyttöiset piilolinssit ovat saatavilla myös ilman optikon määräystä. FreshLook OneDayColor ovat korkealaatuiset ja mukavat piilolinssit, joita myös ensikertalaisten on helppo käyttää. Linssien valmistuksessa on käytetty Neflicon A:ta, joka tekee linsseistä pehmeät ja joustavat. Linssit pysyvät paikoillaan koko päivän ajan ja niiden korkea vesipitoisuus ylläpitää silmän luonnollista kosteutta. Tuloksena on terveet, raikkaat ja katseen vangitsevat silmät. Jos sinulla on esimerkiksi siniset silmät, voit kokeilla joko sinisiä tai harmaita FreshLook piilolinssejä. Nämä värit tuovat silmiesi väriin lisää syvyyttä. Vihreille silmille sopii parhaiten vihreiksi värjätyt linssit, kun taas ruskeille silmille sopii pähkinänruskea. Jos haluat vangita katseita valitse FreshLook OneDayColor piilolinssit.

Värjätyt piilolinssit tuovat katseeseesi säväyksen jotain erikoista. Voit korostaa tai syventää omaa luonnollista väriäsi piilolinssien avulla. Värjättyjen linssien avulla voit myös helposti viimeistellä esimerkiksi juhla-asusi. Kun valitset tai aiot kokeilla piilolinssejä ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa, että käännyt optikon puoleen. Heidän on mahdollista antaa sinulle määräys, jonka pohjalta tilata piilolinssit itsellesi. Kuten tavallisten piilolinssien niin myös värjättyjen piilolinssien kanssa on tärkeää pitää huolta käsihygieniasta. Ennen linssien käsittelyä pese ja kuivaa kätesi hyvin. Ravista linssikoteloa kevyesti ennen linssien nostamista kämmenelle. Ennen linssin asentamista silmään varmista, että linssi on oikein päin. Vaurioituneita linssejä ei saa käyttää. Jos sinulla on pitkäaikaiseen käyttöön sopivat linssit, tulee sinun puhdistaa piilarit joka ilta ennen nukkumaan menoa. Kertakäyttöiset linssit tulee hävittää asianmukaisesti päivän päätteeksi.

Teknisiä tietoja linsseistä

 • Sisältävät jopa 69 % vettä
 • Vahvuudet -6.00D ja 0.00D välillä
 • Käsittelyä helpottava värjäys

 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun