?> Opti-Free Express piilarineste, eri pakkauskokoja, Alcon
Opti-Free Express piilarineste, eri pakkauskokoja, Alcon
Alcon

Opti-Free Express piilarineste, eri pakkauskokoja, Alcon

4,42€
(0)
Opti-Free Express piilarineste, eri pakkauskokoja Opti-Free Express piilolinssineste sopii herkille silmille ja vahvistaa linssien käyttömukavuutta. Opti-Free Expessin kanssa piilareiden käyttö ja puhdistus on helppoa ja luonnollista. Sveitsiläisen Novartiksen piilolinsseihin erikoistuneen Alcon-tuoteperheen Opti-Free Express on korkealaatuinen tuote silmien hyvinvointiin. Opti-Free.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  4,42€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  7,42€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  8,91€
  355 ml
  0,025 € / ml
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
  9,00€
from €4.42 to €9 4
4.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
7.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
8.91 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
9 Mister Spex hinta tuotteelle

Opti-Free Express piilarineste, eri pakkauskokoja

Opti-Free Express piilolinssineste sopii herkille silmille ja vahvistaa linssien käyttömukavuutta. Opti-Free Expessin kanssa piilareiden käyttö ja puhdistus on helppoa ja luonnollista. Sveitsiläisen Novartiksen piilolinsseihin erikoistuneen Alcon-tuoteperheen Opti-Free Express on korkealaatuinen tuote silmien hyvinvointiin.

Opti-Free Express piilolinssineste päivittäiseen käyttöön

Opti-Free Express piilolinssineste on herkille silmille tarkoitettu korkealaatuinen tuote, joka soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Opti-Free Express sopii kaikille pehmeille piilolinsseille, ja sen sisältämät Polyquad® ja Aldox® poistavat linsseistä tehokkaasti silmäinfektioita aiheuttavia mikrobeja. Opti-Free Express poistaa linsseistä myös kalkkia sekä muita saostumia pitäen linssit puhtaina ja silmäystävällisinä. Opti-Free Ezpress nesteellä puhdistettuja linssejä on herkkäsilmäistenkin mukava käyttää. Puhtaat linssit tuntuvat silmissä luonnolliselta ja huomaamattomilta. Käyttöohje on myös pakkauksessa. Piilollinssien puhdistaminen Opti-Free Express liuoksella: Pese kädet huolellisesti. Ota piilolinssi sormenpäähän. Kostuta linssi Opti-Free Express liuoksella, ja hiero varovasti n. 20 sekuntia irrottaaksesi saostumat. Huuhtele linssi runsaalla Opti-Free Express liuoksella kauttaaltaan, molemmin puolin. Vaihda myös linssien säilytyskoteloon puhdas Opti-Free Express liuos. Laita linssit säilytyskoteloon liuokseen, ja anna olla vähintään 6 tuntia, mieluummin yön yli. Tämän jälkeen linssit ovat taas käyttövalmiit. Piilolinssit säilyvät Opti-Free Express liuoksessa suljetussa säilytyskotelossa käyttövalmiina 30 vuorokautta. Käyttäessäsi Opti-Free Expressiä et tarvitse muuta erillistä puhdistusainetta, vaan Opti-Free Express riittää. Ainesosat: Opti-Free Express monikäyttöinen desinfiointiliuos piilolinsseille on steriili, isotoninen vesipohjainen liuos, joka sisältää natriumsitraattia, natriumklodiria, boorihappoa, sorbitolia, aminometyylipropanolia, TETRONIC® 1304† edetate disodium 0.05%, POLYQUAD* (polyquaternium-1) 0.001% ja ALDOX* (myristamidopropyl dimetyyliamiini) 0.0005% säilöntäaineet. Noudata tuotteen mukana tulevia käyttö- ja säilytysohjeita. Tuotetta ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin sen ainesosalle. Käy säännöllisesti silmälääkärillä ja noudata silmälääkärisi neuvoja piilolinssien käytön ja hoidon suhteen. Tuote on pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

Opti-Free Express on tunnetun sveitsiläisen Novartiksen Alcon-tuotemerkin korkealaatuinen piilolinssiliuos joka on tehty turvalliseen, päivittäiseen piilolinssien puhdistamiseen ja säilyttämiseen. Opti-Free Express sopii kaikkien pehmeiden piilolinssien desinfiointiin ja säilyttämiseen, ja silmien ainutlaatuisuuden ja hyvinvoinnin vuoksi on tärkeää noudattaa käyttö- ja säilytysohjeita sekä hyvää hygieniaa. Tällöin saavutat piilolinssien parhaan käyttömukavuuden ja linssisi pysyvät pitkään hyväkuntoisina ja puhtaina. Novartiksen patentoima TETRONIC® 1304† tekee Opti-Free Expressistä erityisen tuotteen. Opti-Free Express puhdistaa piilolinssisi tehokkaasti, ja suositellun käsittelyajan jälkeen linssisi ovat syväpuhtaat ja silmäystävälliset. Opti-Free Express on liuos, joka myös tukee silmäterveyttä ja hyvinvointia. Opti-Free Express -liuos riittää.

Opti-Free Express, patentoitua osaamista silmiesi hyväksi

 • Herkille silmille suunniteltu piilolinssien syväpuhdistaja.
 • Opti-Free Express tuntee silmiesi erityislaatuisuuden.
 • Käyttömukavuutta ja pitkää ikää piilolinsseillesi.
 • Silmien hyvinvoinnin tuntee Opti-Free Express ja Alcon
 • Opti-Free Express sisältää patentoidun TETRONIC® 1304†. Silmiesi hyväksi.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun