Extend piilolinssineste, eri kokoja, Consol
Consol

Extend piilolinssineste, eri kokoja, Consol

3,92€

(0)
Consolin valmistama Extend piilolinssineste sopii sekä kovien että pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen. Se puhdistaa linssit tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Linssit on helppo puhdistaa, desinfioida, huuhdella ja säilyttää asianmukaisesti. Extend piilolinssien tehokkaaseen puhdistamiseen Kaikentyyppiset linssit vaativat säännöllistä puhdistamista.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  3,92€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  4,99€
  100 ml
  0,05 € / ml
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  6,80€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  8,50€
  355 ml
  0,024 € / ml
from €3.92 to €8.5 4
3.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
4.99 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
6.8 LensOn piilarit hinta tuotteelle
8.5 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
Extend piilolinssineste, eri kokoja, Consol hinnan kehitys

Consolin valmistama Extend piilolinssineste sopii sekä kovien että pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen. Se puhdistaa linssit tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Linssit on helppo puhdistaa, desinfioida, huuhdella ja säilyttää asianmukaisesti.

Extend piilolinssien tehokkaaseen puhdistamiseen

Kaikentyyppiset linssit vaativat säännöllistä puhdistamista, sillä linssin pinnalle kerääntyy normaalissa käytössä rasvoja, proteiineja ja epäpuhtauksia, kuten bakteereja. Huolellinen puhdistaminen ja desinfioiminen kannattaa suorittaa tästä syystä säännöllisesti, sillä piilolinssinesteen tärkeimpänä tehtävänä on tuhota bakteereja, sieniä sekä sarveiskalvontulehduksia aiheuttavaa akantameebaa. Extend piilolinssineste tuhoaa tutkitusti myös akantameeban tehokkaasti. Piilolinssineste sisältää boraattipuskurin, Disodium EDTA:ta ja natriumkloridia. Sen aktiiviset ainesosat ovat Klooriheksidiiniglukonaatti (0.001%) ja poloksamiini (1%). Klooriheksidiiniglukonaatti on antiseptinen desinfiointiaine, jota käytetään leikkausvälineiden ja ihon desinfiointiin ennen leikkausta. Sillä voidaan myös desinfioida suun limakalvoja ja estää karieksen kerääntymistä. Kyseessä on siis tehokas desinfiointiaine. Poloksamiini on emugointiaine joka voitelee ja tasapainottaa liuoksen koostumusta, sekä toimii huuhteluaineena, joka huuhtelee linssin pintaa poistaen siltä lipidejä. Sitä käytetään yleisesti esimerkiksi elintarvikkeissa.

Kun otat tuotteen käyttöön ja käyttäessäsi tuotetta, pyri suojaamaan liuosta epäpuhtauksilta välttämällä koskettamasta pullon suuta. Ennen linssien koskettamista pese kätesi mielellään antibakteerisella saippualla, kuitenkin varmistaen, ettei käsiisi jää jäämiä saippuasta. Linssejä kannattaa hangata kevyesti noin viiden, kymmenen sekunnin ajan huuhtoen linssiä samalla runsaalla piilolinssinesteellä. Täytä piilolinssikotelo nesteellä ja anna linssien puhdistua nesteessä yön yli. Tarvittaessa voit puhdistaa myös piilolinssikotelon nesteellä huuhtomalla, tai upottamalla se linssien puhdistusnesteeseen. Älä käytä hanavettä linssien tai kotelon puhdistamiseen. Kannattaa myös jutella optikon kanssa ennen piilolinssien käyttöönottoa ja varmistaa, että saat käyttöösi juuri itsellesi sopivat linssit ja tuotteet.

Piilolinssien puhdistaminen on tärkeää

 • Ei sisällä tiomersaalia.
 • Vain ulkoiseen käyttöön.
 • Piilolinssineste on käytettävä 6 kuukauden sisällä avaamispäivästä.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun