?> Aosept Plus piilolinssineste 360 ml, Alcon
Aosept Plus piilolinssineste 360 ml, Alcon
Alcon

Aosept Plus piilolinssineste 360 ml, Alcon

9,67€
(0)
Aosept Plus piilolinssineste on erityisesti herkille silmille tarkoitettu liuos pehmeiden piilolinssien päivittäiseen syväpuhdistamiseen ja säilytykseen. Aosept Plus on korkealaatuinen tuote sveitsiläiseltä terveystuotteisiin erikoistuneelta Novartikselta, jonka tuotemerkki Alcon on. Silmiesi hyväksi! Aosept Plus uudistunut, säilöntäaineeton piilolinssien tehopuhdistaja Aosept Plus on tehokas piilolinssien.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  9,67€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  11,61€
  360 ml
  0,032 € / ml
from €9.67 to €11.61 2
9.67 LensOn piilarit hinta tuotteelle
11.61 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Aosept Plus piilolinssineste on erityisesti herkille silmille tarkoitettu liuos pehmeiden piilolinssien päivittäiseen syväpuhdistamiseen ja säilytykseen. Aosept Plus on korkealaatuinen tuote sveitsiläiseltä terveystuotteisiin erikoistuneelta Novartikselta, jonka tuotemerkki Alcon on. Silmiesi hyväksi!

Aosept Plus uudistunut, säilöntäaineeton piilolinssien tehopuhdistaja

Aosept Plus on tehokas piilolinssien syväpuhdistaja, joka tuhoaa piilolinsseistä silmätulehduksia aiheuttavat mikrobit ja antaa puhtaan, miellyttävän lopputuloksen. Tämän lisäksi Aosept Plussan sisältämä piilolinssejä kosteuttava ainesosa, patentoitu HydraGlyde®, mahdollistaa linssien kosteana pysymisen entistä pidempään, ja piilolinssit ovat päivittäisessä käytössä entistä huomaamattomat, mukavammat. Hyvinvointi ja terveellisyys sekä uusin teknologia ovat tärkeitä Alcon-tuoteperheessä. Aosept Plus sopii myös säilöntäaineallergisille, sillä Aosept Plussaan ei ole lisätty mitään säilöntäaineita. Aosept Plussan teho perustuu sen sisältämään vetyperoksidiin, joka puhdistusprosessin aikana neutralisoituu vedeksi. Käyttöohje: On tärkeää, että käytät Aosept Plus -piilolinssinestettä Aosept-linssikotelon kanssa, sillä linssikotelo on tehty neutralisoimaan vetyperoksidi vedeksi. Pese kädet huolellisesti. Laita linssit puhtaisiin Aosept-linssikoteloihin ja lisää Aosept Plus -piilolinssinestettä linssikotelon täyttörajaan saakka. Anna linssikotelon olla huoneenlämmössä vähintään 6 tuntia, jolloin linssit syväpuhdistuvat käyttövalmiiksi. Ainesosat: 3% vetyperoksidi, fosfonihappo, natriumkloridi, fosfaatti, poloksameeri, kosteuttava aine HydraGlyde* (EOBO-21* – polyoxyetyleeni-polyoxybutyleeni). Tuotetta ei tule käyttää mikäli on allerginen jollekin sen sisältämälle ainesosalle. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Aosept Plus on perinteinen ja hyväksi koettu piilolinssien desinfiointi- ja säilytysneste, joka on kehitetty erityisesti herkkien silmien hyvinvointia ajatellen. Aosept Plus sopii hyvin säilöntäaineallergisille ja muillekin herkkäsilmäisille, sillä Aosept Plus ei sisällä säilöntäaineita. Aoseptin tehokkaan puhdistuksen takaa 3% vetyperoksidiliuos, joka on tunnettu ja mikrobeille säälimätön syväpuhdistaja. Aoseptin säilytyskotelossa vetyperoksidi neutraloituu 6 tunnin puhdistusajan puitteissa vedeksi, ja tuloksena ovat mikrobeista ja saostumista puhtaat piilolinssit, joita on miellyttävä käyttää. Novartiksen Alcon tuoteperheessä käytettävä patentoitu erityinen kosteuttava ainesosa HydraGlyde (EOBO-21* – polyoxyethylene-polyoxybutylene) varmistaa linssien säilymisen kosteana ja käyttömukavana entistä pidempään. Alcon tekee hyvää silmillesi!

Aosept Plus - syväpuhtaat piilolinssit ilman säilöntäaineita

 • Herkkien silmien säilöntäaineeton piilolinssiliuos.
 • Korkealaatuinen, säilöntäaineeton piilolinsiliuos silmiesi hyväksi.
 • Luonnollista silmien hyvinvointia tukeva Aosept Plus -piilolinssiliuos.
 • Lisää piilolinssien käyttömukavuutta.
 • Uudistunut Aosept Plus kosteuttaa linssejä.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun