Systane ULTRA Unit Dose silmätipat
Systane

Systane ULTRA Unit Dose silmätipat

10,80€
(0)
Systane ULTRA silmätipat kosteuttavat välittömästi ja tehokkaasti, auttaen ärsytykseen, kutinaan ja kuivuuteen. Voitelevat silmätipat on helppo annostella ja niiden sarveiskalvolle muodostama kilpi tuo pitkäaikaista mukavuutta. Systane ULTRA sopii myös piilolinssien käyttäjälle Kuivasilmäisyys johtuu useimmiten joko riittämättömästä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  10,80€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  13,90€
from €10.8 to €13.9 2
10.8 LensOn piilarit hinta tuotteelle
13.9 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
Systane ULTRA Unit Dose silmätipat hinnan kehitys

Systane ULTRA silmätipat kosteuttavat välittömästi ja tehokkaasti, auttaen ärsytykseen, kutinaan ja kuivuuteen. Voitelevat silmätipat on helppo annostella ja niiden sarveiskalvolle muodostama kilpi tuo pitkäaikaista mukavuutta.

Systane ULTRA sopii myös piilolinssien käyttäjälle

Kuivasilmäisyys johtuu useimmiten joko riittämättömästä kyynelnesteen määrästä, tai liian nopeasti haihtuvasta kyynelfilmistä. Kyynelfilmin tarkoituksena on suojata silmää, ja se uusiutuu aina silmiä räpäyttäessä. Kuivissa silmissä tämä räpäytys voi kuitenkin aiheuttaa päinvastaisia vaikutuksia, sillä kuiviin silmiin muodostuu kyynelfilmin repeytymäkohtia. Systane silmätipat kosteuttavat ensin kuivia silmiä, jonka jälkeen ne täyttävät kuivia kohtia antaen niille mahdollisuuden korjautua. Systane Ultra silmätipat pitävät näkösi tarkkana ja katseesi kirkkaana päivän rasituksista huolimatta, sillä nämä silmän sarveiskalvoa voitelevat silmätipat auttavat silmiäsi kaksitehoisesti. Ne kosteuttavat ja rauhoittavat silmiä, jonka lisäksi ne muodostavat silmän pinnalle suojaavan ja kosteuttavan kerroksen. Tämä kaksoisvaikutus tuo pitkäkestoista mukavuutta lievittämällä silmien ärsytystä ja kuivasilmäisyyttä pitkin päivää. Systane Ultra silmätipat sopeutuvat luontaiseen kyynelnesteesi pH-arvoon, edistäen näin edelleen käyttömukavuutta.

Systane silmätipat muodostavat voitelevan kerroksen yhdessä kyynelfilmisi kanssa, geelimäisen pinnan kiinnittyessä silmien pintasoluihin. Tämä rauhoittaa silmiesi pintaa, ja suojaa sitä pitkäkestoisesti. Silmätipat auttavat silmiäsi puhdistumaan luontaisesti, sekä säilyttämään silmissäsi miellyttävän tunteen. Silmätipat vähentävät luomien ja silmien välistä kitkaa, lisäävät kyynelfilmin ja keinokyynelten pysyvyyttä, ja auttavat luomaan silmään optimaalisen ympäristön. Systane silmätipat eivät, toisin kuin monet muut silmätipat, sumenna näkyvyyttä, ja ne soveltuvat käytettäviksi myös piilolinssien kanssa. Kun käytät valmistetta, vältä pullon kärjen koskettamista tai sen osumista mihinkään, ja sulje pullo käytön jälkeen huolellisesti. Jos huomaat ärsytystä tai muutoksia silmissä, tai silmien ärsytysoireet pahenevat käänny lääkärin puoleen.

Systane Ultra tuo välitöntä helpotusta kuivasilmäisyyteen

 • Ravista hyvin ennen käyttöä. Tiputa pari tippaa silmiin tarpeen mukaan.
 • Säilytä tuote huoneenlämmössä.
 • Pidä poissa lasten ulottuvilta.
 • Vain ulkoiseen käyttöön.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun