1-Day Acuvue, Johnson & Johnson
Johnson & Johnson

1-Day Acuvue, Johnson & Johnson

18,32€

(0)
Johnson & Johnsonin valmistama 1 Day Acuvue -piilolinssi on hyvin laadukas kertakäyttöinen linssi silmiesi hyväksi. 1-Day Acuvuen valmistuksessa on käytetty täysin ainutlaatuista ja uutta LACREON -teknologiaa. Erinomainen kosteutus kuiville silmille Kertakäyttöiset 1-Day Acuvue -piilolinssit ovat erinomainen valinta kuiville silmille, sillä näiden.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  18,32€
  30 kpl
  0,61 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  21,52€
  30 kpl
  0,717 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  51,92€
  90 kpl
  0,577 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  61,52€
  90 kpl
  0,684 € / kpl
from €18.32 to €61.52 4
18.32 LensOn piilarit hinta tuotteelle
21.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
51.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
61.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
1-Day Acuvue, Johnson & Johnson hinnan kehitys

Johnson & Johnsonin valmistama 1 Day Acuvue -piilolinssi on hyvin laadukas kertakäyttöinen linssi silmiesi hyväksi. 1-Day Acuvuen valmistuksessa on käytetty täysin ainutlaatuista ja uutta LACREON -teknologiaa.

Erinomainen kosteutus kuiville silmille

Kertakäyttöiset 1-Day Acuvue -piilolinssit ovat erinomainen valinta kuiville silmille, sillä näiden linssien sisään on saatu lisättyä todella suuri määrä erilaisia kosteuttavia ainesosia. Tämä on mahdollista hyvin pitkälle kehitetyn LACREON -teknologian ansiosta. Nämä kosteuttavat ainesosat siirtyvät kohti linssin pintaa jokaisella silmän räpäytyksellä. Näin linssit tuntuvat erityisen mukavilta, mikäli kärsit kuivista silmistä, sillä linssien kosteutus toimii pitkän aikaa ja linssien pitäminen silmissä on lähes huomaamatonta. 1-Day Acuvue -piilolinssit ovat lisäksi erittäin ohuet ja mukavan pehmeät, tehden niiden käytöstä vieläkin vaivattomampaa. Linsseissä on kevyt käsittelyväri pinnassa ja lisäksi UV-suoja, mikä pitää silmäsi suojassa vahingolliselta säteilyltä. Mikäli haluat mahdollisimman kosteat ja huomaamattomat piilolinssit, 1-Day Acuvue on sinulle varmasti paras valinta ylläpitääksesi silmiesi hyvää terveyttä ja kuntoa.

1-Day Acuvue -linssien valmistusmateriaali on Etafilcon A. Linssien vesipitoisuus on jopa 58%. Linssien käyttäjät ovat antaneet hyvää palautetta käytettyään näitä linssejä. Erään käyttäjän mielestä linssit ovat ‘todella miellyttävät linssit’, ainoastaan ‘laittaminen vaatii hieman harjoitusta, koska linssit ovat niin ohuet’. Toinen käyttäjä arvioi linssien olevan ‘miellyttävä käyttää, kestävät kuivattamatta silmiä iltaan asti’, lisäksi arvion antaja toteaa: ‘Käyttöä helpottavat myös oikeinpäin merkit linssissä’. Mikäli olet muita piilolinssejä käyttäessäsi huomannut, että olet joutunut ottamaan ne pois silmistäsi kesken päivän tai aiemmin käyttämäsi piilolinssit ovat tuntuneet epämukavilta esimerkiksi lentokoneessa tai elokuvissa, kannattaa siinä tapauksessa kokeilla 1-Day Acuvue -linssejä, jotka ratkaisevat nämä ongelmat.

Koko päiväksi kosteat piilolinssit

 • Erinomainen kosteutus aamusta iltaan
 • Erittäin ohuet linssit
 • UV-suoja silmiesi hyväksi

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun