?> Blink intensive tears silmätipat ärtyneille silmille
Blink intensive tears silmätipat ärtyneille silmille
Blink

Blink intensive tears silmätipat ärtyneille silmille

5,96€
(0)
Blink intensive tears -silmätipat ovat oiva apu kuiville ja ärtyneille silmille, jotka kaipaavat pitkäkestoista oireiden lievitystä. Piilolinssin käyttäjille iloinen uutinen on se, ettei piilolinssejä tarvitse ottaa ensin pois, koska tätä kostutustippaa saa käyttää piilolinssien kanssa. Kostutustippa, joka tarjoaa tehokasta apua silmillesi Blink.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  5,96€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  7,11€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  7,42€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  7,60€
from €5.96 to €7.6 4
5.96 LensOn piilarit hinta tuotteelle
7.11 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
7.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
7.6 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Blink intensive tears -silmätipat ovat oiva apu kuiville ja ärtyneille silmille, jotka kaipaavat pitkäkestoista oireiden lievitystä. Piilolinssin käyttäjille iloinen uutinen on se, ettei piilolinssejä tarvitse ottaa ensin pois, koska tätä kostutustippaa saa käyttää piilolinssien kanssa.

Kostutustippa, joka tarjoaa tehokasta apua silmillesi

Blink Intensive Tears on Abbot Medical Opticsin valmistama kostutustippa. Nämä kostutustipat tulevat kosteuttamaan silmiäsi niin tehokkaasti että et voi olla yllättymättä. Blink intensive tears -silmätipat kykenevät antamaan nopeaa ja pitkäkestoista apua kuiville ja ärtyneille silmille, koska ne hyödyntävät silmien luonnollista kostutusmekanismia. Nämä tipat sisältävät siis natriumhyaluronaattia, jota löytyy myös kyynelnesteestä. Keho estää silmiä kuivumasta räpyttämällä ja kostuttaa niitä näin luontaisesti. Blink intensive tears -silmätippoja käyttäessäsi silmäsi kostuvat aina, kun räpytät niitä. Jos kärsit jatkuvasti kuivista silmistä pitkin päivää, on Blink intensive tears juuri oikea valinta sinulle. Yleensä ajaessa autoa tai työskenneltäessä tunteja tietokoneella silmät saattavat kuivua, koska huomaamattasi et näissä tilanteissa räpyttele silmiäsi tarpeeksi usein. Blink intensive tears -silmätipat on näppärä apu aina kun tunnet vähääkään silmäsi ärtyneiksi ja kuiviksi ja siksi ne onkin hyvä pitää aina mukana silmäongelmien välttämiseksi.

Blink intensive tears -silmätipat ovat myös erinomainen apu piilolinssien käyttäjille, koska usein piilolinssinkäyttäjät kokevat tiheämmin tarvetta kostuttaa silmiään ja kaipaavat yleensä epämukavan tunteen iskiessä pikaista helpotusta silmiensä kuivuuteen. Blink intensive tears -silmätippoja voi käyttää huoletta piilolinssien kanssa, ja niitä voi tarpeen tullessa annostella lisää silmiin myös silloin, kun linssit ovat silmissä. Muutama tippa riittää kostuttamaan silmäsi ja palauttaa raikkaan tunteen yli tunniksi. Blink intensive tears -silmätipat ovat myös silmälääkärien suosittelemia ympäri maailman, koska ne parantavat näöntarkkuutta ja näin parantaa myös näköäsi. Blink intensive tears -silmätippoja voit annostella silmiisi aina tarvittaessa. Kerta-annos on 1-2 tippaa. Silmiä tulee räpytellä tipan laiton jälkeen silmien huuhtomiseksi. Avattu pullo säilyy 45 vuorokautta ja tämän jälkeen pullo on hävitettävä. Vältä koskettamasta pullonsuuta millään esineellä tai sormillasi, jotta suojaat nestettä epäpuhtauksilta.

Blink intensive tears silmätipat tuovat nopeaa helpotusta silmillesi

 • Valmistaja: Abbott Medical Optics
 • Kostutustippa ärtyneille silmille, 10 ml pullo
 • Säilöntäaine: Ocupure® säilöntäaine
 • Säilyvyys: 45 vrk

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun