?> Air Optix Night Day Aqua, Alcon
Air Optix Night Day Aqua, Alcon
Alcon

Air Optix Night Day Aqua, Alcon

26,17€

(0)
Air Optix Night & Day Aqua ovat hellävaraiset silikonipohjaiset yötä päivää pidettävät piilolinssit, joita voi yhtäjaksoisesti käyttää jopa 30 vuorokauden ajan. Night & Day -piilolinssien vallankumouksellinen, ja uusi materiaali Lotrafilcon A läpäisee paljon enemmän happea kuin normaalit piilolinssit. Air Optix Night & Day Aqua piilolinssit hellävaraiset silmille Piilolinssit pysyvät hyvinä, kun.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  26,17€
  3 kpl
  8,72 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  48,67€
  6 kpl
  8,11 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  56,02€
  6 kpl
  9,34 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  57,90€
  6 kpl
  9,65 € / kpl
from €26.17 to €57.9 4
26.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
48.67 LensOn piilarit hinta tuotteelle
56.02 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
57.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Air Optix Night & Day Aqua ovat hellävaraiset silikonipohjaiset yötä päivää pidettävät piilolinssit, joita voi yhtäjaksoisesti käyttää jopa 30 vuorokauden ajan. Night & Day -piilolinssien vallankumouksellinen, ja uusi materiaali Lotrafilcon A läpäisee paljon enemmän happea kuin normaalit piilolinssit.

Air Optix Night & Day Aqua piilolinssit hellävaraiset silmille

Piilolinssit pysyvät hyvinä, kun niitä huoltaa säännöllisesti. Käyttäjän kannattaa noudattaa huolella optikon antamia piilolinssien käsittely- ja käyttöohjeita. Air Optix Night Day Aqua piilolinssit ovat todella suositut, sillä linssejä voi pitää vuorokauden ympäri. Materiaalissa on käytön mukavuuden salaisuus, sillä Night & Day piilolinssien upea materiaali läpäisee kuusi kertaa enemmän happea tavallisiin piilolinsseihin verrattuna. Linssit säilyttävän kosteuden erinomaisesti, ja niitä on mukava pitää niin päivällä kuin yöaikaankin. Muistathan, että piilolinssit pitää aina vaihtaa uusiin, kun kuukausi on kulunut. Ole huolellinen, kun käsittelet piilolinssejä. Pese ja huuhtele kädet tarkkaan ennen piilolinsseihin, tai silmiin koskemista. Piilolinssit eivät saa olla jatkuvasti ainoa näönkorjausmuoto, sillä silmille tekee hyvää levätä välillä. Valitessasi itsellesi piilolinssit päivittäiseen käyttöön, valitse Air Optix Night Day Aqua linssit.

Haluatko hemmotella silmiäsi piilolinsseillä, jotka kirjaimellisesti hengittävät? Valintasi on silloin Air Optix Night Day Aqua, Alcon piilolinssit. Air Optix Night & Day Aqua piilolinssit on käsitelty ainutlaatuisella plasmakäsittelyllä, joka ehkäisee epäpuhtauksien kertymistä linssin pintaan. Uusissa Air Optix -linsseissä on HydraGlyde-ominaisuus, joka pitää piilolinssit kosteina koko päivän ajan. Ainutlaatuisen kosteutta ylläpitävän HydraGlyde ominaisuuden jatkona Air Optix -linsseissä on SmartShield-teknologia, joka ylläpitää kosteutta, ja estää rasvakerrostumia päivittäin linssien vaihtovälin ajan. Valmistajan antamien tietojen mukaan HydraGlyde, ja SmartShield- yhdistelmän tuloksena on piilolinssi, joka erittäin ohuen suojakerroksensa avulla suojaa linssejä silmiä haittaavilta epämiellyttäviltä kerrostumilta, ja pitää linssien pinnan päivittäin mukavan kosteana.

Air Optix Night Day Aqua piilolinssit säilyttävät kosteuden

 • Air Optix Night Day Aqua, Alcon voi pitää yhtäjaksoisesti jopa 30 vuorokautta
 • Linssien pinta pysyy kosteana ja miellyttävänä

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun