Air Optix Night Day Aqua, Alcon
Alcon

Air Optix Night Day Aqua, Alcon

33,49€

(0)
Air Optix Night & Day Aqua ovat hellävaraiset silikonipohjaiset yötä päivää pidettävät piilolinssit, joita voi yhtäjaksoisesti käyttää jopa 30 vuorokauden ajan. Night & Day -piilolinssien vallankumouksellinen, ja uusi materiaali Lotrafilcon A läpäisee paljon enemmän happea kuin normaalit piilolinssit. Air Optix Night & Day Aqua piilolinssit hellävaraiset silmille Piilolinssit pysyvät hyvinä, kun.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  33,49€
  3 kpl
  11,16 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  48,75€
  6 kpl
  8,13 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
  59,92€
  6 kpl
  9,99 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  61,00€
  6 kpl
  10,17 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  64,00€
  6 kpl
  10,67 € / kpl
from €33.49 to €64 5
33.49 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
48.75 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
59.92 Silmäasema hinta tuotteelle
61 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
64 LensOn piilarit hinta tuotteelle

Air Optix Night & Day Aqua ovat hellävaraiset silikonipohjaiset yötä päivää pidettävät piilolinssit, joita voi yhtäjaksoisesti käyttää jopa 30 vuorokauden ajan. Night & Day -piilolinssien vallankumouksellinen, ja uusi materiaali Lotrafilcon A läpäisee paljon enemmän happea kuin normaalit piilolinssit.

Air Optix Night & Day Aqua piilolinssit hellävaraiset silmille

Piilolinssit pysyvät hyvinä, kun niitä huoltaa säännöllisesti. Käyttäjän kannattaa noudattaa huolella optikon antamia piilolinssien käsittely- ja käyttöohjeita. Air Optix Night Day Aqua piilolinssit ovat todella suositut, sillä linssejä voi pitää vuorokauden ympäri. Materiaalissa on käytön mukavuuden salaisuus, sillä Night & Day piilolinssien upea materiaali läpäisee kuusi kertaa enemmän happea tavallisiin piilolinsseihin verrattuna. Linssit säilyttävän kosteuden erinomaisesti, ja niitä on mukava pitää niin päivällä kuin yöaikaankin. Muistathan, että piilolinssit pitää aina vaihtaa uusiin, kun kuukausi on kulunut. Ole huolellinen, kun käsittelet piilolinssejä. Pese ja huuhtele kädet tarkkaan ennen piilolinsseihin, tai silmiin koskemista. Piilolinssit eivät saa olla jatkuvasti ainoa näönkorjausmuoto, sillä silmille tekee hyvää levätä välillä. Valitessasi itsellesi piilolinssit päivittäiseen käyttöön, valitse Air Optix Night Day Aqua linssit.

Haluatko hemmotella silmiäsi piilolinsseillä, jotka kirjaimellisesti hengittävät? Valintasi on silloin Air Optix Night Day Aqua, Alcon piilolinssit. Air Optix Night & Day Aqua piilolinssit on käsitelty ainutlaatuisella plasmakäsittelyllä, joka ehkäisee epäpuhtauksien kertymistä linssin pintaan. Uusissa Air Optix -linsseissä on HydraGlyde-ominaisuus, joka pitää piilolinssit kosteina koko päivän ajan. Ainutlaatuisen kosteutta ylläpitävän HydraGlyde ominaisuuden jatkona Air Optix -linsseissä on SmartShield-teknologia, joka ylläpitää kosteutta, ja estää rasvakerrostumia päivittäin linssien vaihtovälin ajan. Valmistajan antamien tietojen mukaan HydraGlyde, ja SmartShield- yhdistelmän tuloksena on piilolinssi, joka erittäin ohuen suojakerroksensa avulla suojaa linssejä silmiä haittaavilta epämiellyttäviltä kerrostumilta, ja pitää linssien pinnan päivittäin mukavan kosteana.

Air Optix Night Day Aqua piilolinssit säilyttävät kosteuden

 • Air Optix Night Day Aqua, Alcon voi pitää yhtäjaksoisesti jopa 30 vuorokautta
 • Linssien pinta pysyy kosteana ja miellyttävänä

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun