?> PureVision 6
PureVision 6
PureVision

PureVision 6

26,90€
(0)
Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit, joita voit käyttää jopa kuukauden ajan! Linssit voidaan putsata ja säilöä yön yli linssinesteessä. AerGel tekniikan ansiosta linssit ovat mukavat ja sopivat hyvin myös kuivillekin silmille. Korkealaatuiset piilolinssit Bausch & Lombilta PureVision piilolinssit sopivat pitkäaikaiseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  26,90€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  29,17€
  6 kpl
  4,86 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  31,92€
  6 kpl
  5,32 € / kpl
from €26.9 to €31.92 3
26.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
29.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
31.92 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit, joita voit käyttää jopa kuukauden ajan! Linssit voidaan putsata ja säilöä yön yli linssinesteessä. AerGel tekniikan ansiosta linssit ovat mukavat ja sopivat hyvin myös kuivillekin silmille.

Korkealaatuiset piilolinssit Bausch & Lombilta

PureVision piilolinssit sopivat pitkäaikaiseen käyttöön, jopa kuukaudeksi oikeanlaisella huolenpidolla. On suositeltavaa, että linssit säilytetään yön yli piilolinssinesteessä. AerGel teknologian ansiosta nämä piilolinssit ovat erittäin mukavat ja sopivat hyvin myös käyttäjille, joilla on kuivat silmät. Linssit päästävät läpi ilmaa, mikä auttaa pitämään silmät kirkkaina ja terveinä. Päivän aikana piilolinssejä voi pitää jopa 16 tuntia ja nukkua kaksi yötä viikossa. Bausch & Lomb ovat valmistaneet nämä korkealaatuiset ja mukavat piilolinssit. PureVision linssit ovat erittäin hengittävät, sisältävät 36% vettä ja 64% Balafilcon A materiaalia. Tämä on hyvä uutinen varsinkin heille, joilla on kuivat tai herkät silmät. Kuukausittaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit sopivat niin lähi- ja kaukonäköisille ihmisille, heille joilla on taipumusta hajataittoon ja tietenkin ikänäön omaaville. Jos haluat piilolinssit, jotka sopivat kuukausittaiseen käyttöön.

Kun käytät piilolinssejä, pidä huolta käsihygieniasta. Pese ja kuivaa kädet erittäin huolellisesti. Ennen kuin otat linssit kämmenellesi, ravista linssipakkausta varovaisesti. Vaurioituneita linssejä ei missään nimessä kannata käyttää. Vaikka linssejä voi pitää nukkuessa, kannattaa sinun kysyä optikolta ensin, mitä mieltä hän on. Optikon ohjeita on syytä noudattaa aina. Linssien vieno värjäys helpottaa linssien asentamiseen silmiin. Kuukausittaiseen käyttöön tarkoitetut linssit on helppo pitää kuin uusina säännöllisellä puhdistuksella joka ilta. Kun puhdistat linssejä piilolinssinesteellä, muista puhdistaa linssit kunnolla ennen kuin asetat ne silmiisi takaisin. Öisin on syytä säilyttää linssit niihin tarkoitetussa koteloissa, jotta linsseihin ei kerry likaa tai bakteereita.

PureVision piilolinssien tekniset tiedot

 • Sisältävät 36% vettä
 • Löytyvät eri vahvuisina: aina +0.25D:stä +6.00D:hen asti ja -0.50D:stä aina -12.00D:en asti
 • Vieno värjäys käsittelyä varten
 • Ei sisällä UVA tai UVB suojausta

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun