Acuvue Oasys for Presbyopia, Johnson & Johnson
Johnson & Johnson

Acuvue Oasys for Presbyopia, Johnson & Johnson

30,45€
38% alennusta 49,00€
(0)
Erittäin mukavat ja korkealaatuiset linssit, jotka korjaavat hajataittoa. Sopivat myös kuiville ja herkille silmille. Linssien kanssa voidaan nukkua ja niitä voidaan pitää 7 vuorokauden ajan. Pitkäaikaista käyttömukavuutta myös kuiville ja herkille silmille Johnson & Johnsonin kehittämät Acuvue Oasys for Astigmatism piilolinssit ovat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  5-11 päivää
  3,99 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin

  Halvin yksikköhinta
  30,45€
  6 kpl
  5,08 € / kpl
from €30.45 to €30.45 1
30.45 SmartBuyGlasses hinta tuotteelle

Erittäin mukavat ja korkealaatuiset linssit, jotka korjaavat hajataittoa. Sopivat myös kuiville ja herkille silmille. Linssien kanssa voidaan nukkua ja niitä voidaan pitää 7 vuorokauden ajan.

Pitkäaikaista käyttömukavuutta myös kuiville ja herkille silmille

Johnson & Johnsonin kehittämät Acuvue Oasys for Astigmatism piilolinssit ovat erittäin korkealaatuiset. Linssit on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen pitkäkestoista mukavuutta koko päivän ajaksi, riippumatta siitä, mitä päivän aikana tapahtuu. Näissä piilolinsseissä on myös niin sanottu ASD-muotoilu, joka pitää huolen siitä, että linssi pysyy hyvin paikoillaan koko päivän. Ainutlaatuinen Hydraclear Plus -teknologia pitää silmät raikkaina ja linssit mukavina käytön aikana. Linssit vaihdetaan joka toinen viikko. Niiden kanssa voidaan nukkua 6 yötä viikossa ja niitä voidaan käyttää 7 päivän ajan ilman taukoja. Nämä piilarit sopivat myös heille, joilla on taipumusta kuiviin tai herkkiin silmiin. Voimakkuuksia löytyy +0.25D ja +6.00D välillä sekä -0.25D ja -9.0D välillä. Linsseissä on myös käsittelyä helpottava värjäys ja UVA/UVB suojat.

Viikoittaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit tarjoavat pitkäaikaisen käyttömukavuuden jopa 14 päiväksi. Sinun tulee vain puhdistaa ja säilöä linssit asiaan kuuluvalla tavalla. Linssejä ei saa käyttää kun 14 vuorokautta on kulunut pakkauksen avaamisesta, vaikka linssejä olisi säilytetty linssinesteessä. Nämä linssit on suunniteltu kestämään tasan 14 vuorokautta, jonka jälkeen linssien käyttö voi aiheuttaa silmien ärtymistä. Joitain viikoittaiseen käyttöön tarkoitettuja piilolinssejä voidaan pitää yön yli mutta vain, jos optikko antaa siihen suostumuksensa. Optikon ohjeita tulee aina noudattaa. Kun käsittelet piilolinssejäsi muista pestä ja kuivata omat kätesi hyvin. Ravista linssikoteloa kevyesti ja nosta linssit kämmenellesi. Muista varmistaa, että linssi on oikein päin ennen kuin asetat sen silmääsi.

Lisää tietoa linsseistä

 • Sisältävät 38 % vettä
 • Löytyvät useissa eri vahvuuksissa
 • Linsseissä on käsittelyä helpottava värjäys ja UV suojat

 • Verkkokauppa: SmartBuyGlasses
 • Toimitusaika: 5-11 päivää
 • Toimituskulut: 3,99 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Maksutavat: Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun