?> 1-Day Acuvue TruEye, Johnson & Johnson
1-Day Acuvue TruEye, Johnson & Johnson
Johnson & Johnson

1-Day Acuvue TruEye, Johnson & Johnson

23,92€

(0)
1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit ovat kevyet ja luonnollisen tuntuiset kertakäyttöiset linssit. Kun valitset 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit, voit olla varma että käyttäessäsi niitä et huomaa niitä juuri ollenkaan. Luonnollinen valinta herkille silmille 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit sopivat erityisesti sinulle mikäli sinulla on kuivat silmät.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  23,92€
  30 kpl
  0,8 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  27,97€
  30 kpl
  0,932 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  68,17€
  90 kpl
  0,757 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  78,12€
  90 kpl
  0,868 € / kpl
from €23.92 to €78.12 4
23.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
27.97 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
68.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
78.12 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit ovat kevyet ja luonnollisen tuntuiset kertakäyttöiset linssit. Kun valitset 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit, voit olla varma että käyttäessäsi niitä et huomaa niitä juuri ollenkaan.

Luonnollinen valinta herkille silmille

1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit sopivat erityisesti sinulle mikäli sinulla on kuivat silmät, sillä näiden linssien kosteutus on todella huippuluokkainen. Johnson & Johnsonin valmistamat kertakäyttölinssit ovat valmistettua erittäin hengittävästä silikonihydrogeelistä, joka läpäisee erinomaisesti happea ja linssien Hydraclear -teknologian ansiosta linssit säilyttävät luontevan kosteuden silmissäsi. Nämä linssit sopivat käytettäväksi pitkäaikaisesti päivittäin ja niiden käyttö on todella miellyttävää koko päivän ajan. 1 Day Acuvue TruEye -linssejä voi pitää kerran, nimenkin mukaisesti ja niitä on tarkoitus käyttää vain päiväkäytössä, jolloin niiden kanssa ei saa nukkua. Linssit pitävät silmiesi terveyden hyvässä kunnossa, ne takaavat mukavan tuntuman ja saat niitä käyttäessäsi, kosteutuksen ansiosta aina kirkkaat silmät. Linsseissä on myös kaikkein korkein saatavilla oleva UV-suoja, haitallista säteilyä vastaan.

1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit parhaiten sopivat sinulle, mikäli tarvitset helppoa ratkaisua silmien kuivumiseen, oletpa sitten likinäköinen tai kaukonäköinen, vietät kiireellistä elämää ja haluat päivittäin uudet, puhtaat ja mukavat linssit silmiisi. 1-Day Acuvue TruEye -linssit antavat sinulle takuuvarmasti terveen ja selkeän näön, jota tarvitset joka päivä erilaisissa haastavissa tilanteissa. Silmäsi tuntuvat ja näyttävät terveiltä rankankin päivän päätteeksi, mikäli sinulla on ollut koko päivän käytössäsi 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit. Nämä kertakäyttöiset linssit tulee heittää pois jokaisen käyttökerran jälkeen. Jotta voit välttyä vakavilta ongelmilta, tulee sinun noudattaa tarkasti optikkosi antamia ohjeita ja määräyksiä.

Piilolinssit pitkäksi päiväksi

 • Pysyvät kosteina koko päivän
 • Läpäisevät hyvin happea
 • UV-suoja silmiesi hyväksi

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun