?> Biotrue piilolinssineste, Eri kokoja
Biotrue piilolinssineste, Eri kokoja
Biotrue

Biotrue piilolinssineste, Eri kokoja

10,42€
(0)
Bausch & Lombin valmistama kaikki yhdessä -piilolinssineste sopii hyvin pehmeille piilareille. Tämän piilolinssinesteen pH-arvo on sama kuin kyyneleiden. Näin silmä säilyy omassa luonnollisessa tilassaan. Linssineste sopii linssien puhdistamiseen, desinfiointiin ja säilyttämiseen. Nopeaan piilolinssien puhdistukseen Jos tarvitset piilolinssiesi puhdistuksen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  10,42€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  11,82€
  300 ml
  0,039 € / ml
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin
  14,90€
from €10.42 to €14.9 3
10.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
11.82 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
14.9 Mister Spex hinta tuotteelle

Bausch & Lombin valmistama kaikki yhdessä -piilolinssineste sopii hyvin pehmeille piilareille. Tämän piilolinssinesteen pH-arvo on sama kuin kyyneleiden. Näin silmä säilyy omassa luonnollisessa tilassaan. Linssineste sopii linssien puhdistamiseen, desinfiointiin ja säilyttämiseen.

Nopeaan piilolinssien puhdistukseen

Jos tarvitset piilolinssiesi puhdistuksen erittäin tehokkaan piilolinssinesteen, niin Biotrue on sinulle juuri sopiva. Tämä moneen käyttöön sopiva piilolinssineste sopii kaikille pehmeille piilareille, ylläpitäen linssien kosteuspitoisuuden tasaisena. Biotrue piilolinssinesteessä oleva pH-arvo on sama kuin terveellisten kyynelien, minkä ansiosta silmät säilyttävät luonnollisen tilansa. Linssinesteen avulla voit puhdistaa, desinfioida ja säilyttää omat piilolinssisi nopeasti ja kätevästi. Linssinestettä voidaan käyttää myös silikonipiilolinssien puhdistukseen. Linssinestettä tiputetaan kolme (3) pisaraa linssien molemmille puolille, jonka jälkeen linssiä hangataan kevyesti noin 20 sekuntia. Sen jälkeen linssi huuhdellaan huolellisesti molemmin puolin viiden sekunnin ajan linssinesteellä. Puhtaat piilolinssit asetetaan sen jälkeen linssikoteloon, joka täytetään puhtaalla linssinesteellä. Piilareiden tulee liota nesteessä vähintään 4 tuntia. Käytön jälkeen linssikotelo ja kansi huuhdellaan hyvin juoksevan veden alla. Avattu linssinestepullo säilyy 90 päivää.

Käsitellessäsi linssinestepulloa, pidä huoli siitä, ettei pullon suu osu mihinkään. Näin estät roskien siirtymisen linssinesteeseen. Jos et saa käytettyä kaikkea nestettä 90 päivän aikana, tulee ylijäänyt neste hävittää asianmukaisesti. Sitä ei siis saa käyttää enää viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Piilolinssejä käsiteltäessä sinun tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Muista aina pestä ja kuivata kätesi hyvin. Vältä myös vaurioituneiden linssien käyttöä. On suositeltavaa, että kuuntelet aina oman optikkosi antamia ohjeita linssinesteen ja piilolinssien käyttöön liittyen. Myös linssinesteen mukana tuleva pakkausseloste ja ohjeet tulee lukea tarkasti läpi. Pitämällä hyvää huolta kuukausilinsseistäsi, saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja pidettyä silmäsi terveinä sekä kirkkaina.

Tuotteen teknisiä tietoja

 • Avattu pullo säilyy noin 90 vuorokautta
 • Sisältää säilöntäaineena polyaminopropyli biguanidia ja polyquaterniumia
 • Sopii linssien puhdistukseen, säilyttämiseen ja desinfiointiin

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun