?> Focus Dailies All Day Comfort, Alcon
Focus Dailies All Day Comfort, Alcon
DAILIES

Focus Dailies All Day Comfort, Alcon

14,92€

(0)
Focus Dailies All Day Comfort ovat piilolinssit, jotka ovat hygieeniset ja tarjoavat terveellisen näön ilman ylimääräistä hössötystä. Linssit ovat kevyet ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka muotoutuu silmän mukaan miellyttävästi. Kokopäiväistä mukavuutta Focus Dailies All Day Comfort piilareilla Ciba Vision on valmistanut Focus Dailies All Day Comfort piilolinssit, jotka ovat yksi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  14,92€
  30 kpl
  0,5 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  19,86€
  30 kpl
  0,662 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  44,92€
  90 kpl
  0,499 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  53,91€
  90 kpl
  0,599 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  54,90€
  90 kpl
  0,61 € / kpl
from €14.92 to €54.9 5
14.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
19.86 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
44.92 LensOn piilarit hinta tuotteelle
53.91 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
54.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Focus Dailies All Day Comfort ovat piilolinssit, jotka ovat hygieeniset ja tarjoavat terveellisen näön ilman ylimääräistä hössötystä. Linssit ovat kevyet ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka muotoutuu silmän mukaan miellyttävästi.

Kokopäiväistä mukavuutta Focus Dailies All Day Comfort piilareilla

Ciba Vision on valmistanut Focus Dailies All Day Comfort piilolinssit, jotka ovat yksi suosituimmista päivittäiseen käyttöön tarkoitetuista piilolinsseistä. Ciba Visionin käyttämä Lighstream Technology tarjoaa sileän ja ionisen linssin pinnan, joka estää proteiinien kerääntymistä linssiin. Näin käyttäjä saa nauttia selkeästä ja miellyttävästä näöstä koko sen ajan, kun hän käyttää linssejä. Linssit myös kostuttavat silmiä jokaisen räpäytyksen yhteydessä, mikä varmistaa sen, että silmät pysyvät mukavan kosteina koko päivän. Linssien materiaali on hengittävää Nelifilcon A:ta, joka sisältää korkean vesipitoisuuden. Focus Dailies All Day Comfort piilarit mahdollistavat hapen pääsyn silmiisi, mikä on kuivista silmistä kärsiville iloinen uutinen. Linssit on suunniteltu tekemään elämästä hiukan helpompaa ja niissä on ohennetut reunat, mikä helpottaa linssin asennusta silmiin.

Piilolinssejä käyttävän tulee huolehtia käsihygieniastaan ja myös noudattaa kaikkia optikon antamia ohjeita. On myös suositeltavaa ottaa piilarit pois nukkumaan mentäessä. Kun asennat linssejä silmiisi, muista varmistaa, että linssi on oikein päin. Missään tapauksessa ei kannata käyttää vaurioituneita piilolinssejä. Kädet tulee pestä ja kuivata hyvin ennen linssien käsittelyä. Ravista linssipakkausta varovaisesti ennen kuin nostat linssit esimerkiksi kämmenellesi. Sen jälkeen asetat linssit silmiisi ja päivä voi alkaa. Nämä mukavilta tuntuvat linssit sopivat hyvin esimerkiksi erikoistilaisuuksiin tai urheilun yhteydessä. Et edes muista, että käytössäsi on piilolinssit! Kokeile korkealaatuisia Focus Dailies All Day Comfort piilolinssejä ja huomaa ero!

Muuta huomioitavaa piilolinsseistä

 • Päivittäiseen käyttöön sopivat, hengittävät piilolinssit
 • Vesipitoisuus jopa 69%
 • Vieno värjäys helpottaa käsittelyä
 • Ei sisällä UVA tai UVB suojaa

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun