?> Biofinity Toric, CooperVision
Biofinity Toric, CooperVision
Biofinity

Biofinity Toric, CooperVision

34,42€
(0)
Hajataitosta kärsiville sopivat piilolinssit Aquaform tekniikalla, joka rauhoittaa kuivia ja ärtyneitä silmiä. Linssit pitävät silmät luonnollisen kosteina ja terveinä. Samoja Biofinity Toric linssejä voidaan käyttää kuukauden ajan edellyttäen, että ne säilötään asianmukaisesti yön yli. Hajataitosta ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  34,42€
  6 kpl
  5,74 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  37,52€
  6 kpl
  6,25 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  38,90€
from €34.42 to €38.9 3
34.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
37.52 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle
38.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle

Hajataitosta kärsiville sopivat piilolinssit Aquaform tekniikalla, joka rauhoittaa kuivia ja ärtyneitä silmiä. Linssit pitävät silmät luonnollisen kosteina ja terveinä. Samoja Biofinity Toric linssejä voidaan käyttää kuukauden ajan edellyttäen, että ne säilötään asianmukaisesti yön yli.

Hajataitosta ja kuivista silmistä kärsiville kuukausittaiseen käyttöön

Biofinity Toric ovat erittäin mukavat piilolinssit, jotka ovat Coopervision valmistamat. Nämä premium linssit omaavat ainutlaatuisen ja monitahoisen muotoilun, joka sopii erinomaisesti hajataitosta kärsiville. Biofinity Toric sopii myös kuivista silmistä kärsiville, niiden kostuttavien ominaisuuksien ansiosta. Aquaform tekniikka päästää linssien läpi ilmaa, mikä auttaa pitämään silmät terveinä. Linssit valmistetaan luonnollisesti kostutettavasta materiaalista, joka ei kulu pesussa pois, minkä takia nämä linssit ovat silmien kannalta terve valinta. Jopa kuivassa ja hyvin tuuletetussa tilassa Biofinity Toric piilolinssit ovat mukavat käyttää koko päivän. Näitä erittäin mukavia linssejä voit pitää jopa 29 päivän ajan, ja jopa yön yli optikon luvalla. Biofinity Toric piilarit sopivat myös henkilöille, joilla on tapana torkahdella pitkin päivää. Kokeile näitä korkealaatuisia piilolinssejä itse!

Piilolinssit, jotka on suunniteltu jopa kuukauden mittaiseen käyttöön, tarjoavat mukavan käyttökokemuksen ja selkeän näön kaikille käyttäjille. Päivän aikana linssin pinnalle voi kertyä roskia ja sakkaa, jotka voivat sumentaa näköä ja ärsyttää silmiä. Säännöllisellä putsaamisella pidät silmäsi terveinä ja näkösi terävänä. Kuukauden mittaisen käytön aikana on syytä toteuttaa yksinkertainen putsaus rutiini joka ilta. Hiero linssi puhtaaksi monitoimi aineen avulla sormiesi välissä. Kun linssit näyttävät puhtailta, säilö ne puhtaassa linssipakkauksessa, jossa on puhdas säilöntään tarkoitettu aine. Jos et käytä piilolinssejä, säilytä ne pakkauksessa, jottei niiden pinnoille keräänny likaa ja bakteereita. Muista myös erittäin hyvä käsihygienia; pese ja kuivaa kätesi hyvin ennen kuin käsittelet piilolinssejä. Noudata kuitenkin aina optikon antamia ohjeita, äläkä käytä vaurioituneita linssejä.

Mitä sinun tulee tietää

 • Sisältävät 48% vettä ja 52% Comfilcon A:ta
 • Vahvuudet +8.00D ja -10.00D välillä
 • Vieno värjäys linssien käsittelyn helpottamista varten
 • Eivät sisällä UVA tai UVB suojaa

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun