?> Solo Care Aqua piilolinssineste, Alcon
Solo Care Aqua piilolinssineste, Alcon
Alcon

Solo Care Aqua piilolinssineste, Alcon

7,42€
(0)
Solo Care Aqua piilolinssineste tekee piilolinssien putsaamisesta helppoa. Tämä piilolinssineste sopii hyvin heille, jotka käyttävät piilolinssejä säännöllisesti ja haluavat pitää linssinsä hyvänä pitkään. Mahdollista ostaa 2 x 360 ml pakkauksissa. Helpota piilolinssiesi puhdistamista ja pidennä käyttöikää Solo.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  7,42€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  8,91€
  360 ml
  0,025 € / ml
from €7.42 to €8.91 2
7.42 LensOn piilarit hinta tuotteelle
8.91 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Solo Care Aqua piilolinssineste tekee piilolinssien putsaamisesta helppoa. Tämä piilolinssineste sopii hyvin heille, jotka käyttävät piilolinssejä säännöllisesti ja haluavat pitää linssinsä hyvänä pitkään. Mahdollista ostaa 2 x 360 ml pakkauksissa.

Helpota piilolinssiesi puhdistamista ja pidennä käyttöikää

Solo Care Aqua piilolinssineste on erinomainen tapa pitää piilolinssit hyvässä kunnossa ja puhdistaa ne huolellisesti vähällä vaivalla. Neste on CIBA Visionin valmistama. Piilolinssineste on niin sanottu monitoimineste, joka kostuttaa ja puhdistaa linssit käytön jälkeen. Luonnollista kosteutta tarjoavissa linsseissä on ProVitamin B5:tä ja sorbitolia, jotka estävät piilareita kuivumasta. Tämä yhdistelmä aineita auttaa pitämään piilolinssit kirkkaina, estävät kuivumista ja pitävät silmiä ärsyttävät roskat ja sakan poissa. Solo Care Aquan avulla huollat ja puhdistat piilolinssit nopeasti. Kymmenen sekuntia kevyttä pintahankausta riittää puhdistamaan linssien pinnat. Viiden minuutin liotus piilolinssinesteessä desinfioi ja puhdistaa linssit. Solo Care Aqua sopii heille, jotka käyttävät piilolinssejä useita tunteja päivässä, kuten esimerkiksi 6 - 9 tuntia. Nesteessä oleva HydroLock auttaa pitämään piilolinssit mukavan kosteina, estäen siten kuivaa sisäilmaa kuivattamasta piilolinssejä.

Tämä piilolinssineste auttaa pitämään piilolinssit tasaisen kosteina ja hyvinä, mikä takaa pidempiaikaisen käyttömukavuuden esimerkiksi kuukausittain vaihdettaville piilareille. Neste sopii erinomaisesti juurikin heille, jotka käyttävät piilolinssejä säännöllisesti ja haluavat saada hyvälaatuisen ja mahdollisesti myös nopean tavan puhdistaa ja säilöä omat piilarinsa. Jos puhdistat piilarit piilolinssinesteellä, muista huuhdella linssit hyvin ennen käyttöönottoa. Käsihygieniastakin tulee pitää hyvää huolta. Muista aina pestä ja kuivata kätesi hyvin ennen kuin käsittelet piilolinssejäsi. Myös pakkauksen mukana tulleita ohjeita ja optikon antamia ohjeita tulee noudattaa tarkasti. Jos sinulle herää kysymyksiä, tulee sinun aina kääntyä optikon puoleen. Vaurioituneita linssejä tai käyttöpäivän ylittäneitä piilolinssiaineita ei saa käyttää.

Pari muistettavaa kohtaa

 • Nopea ja intensiivinen tapa puhdistaa piilolinssit
 • 10 sekunnin kevyt hankaus linssien pinnalla riittää ja 5 minuutin liottaminen
 • Sopii eritoteen heille, jotka käyttävät piilolinssejä säännöllisesti ja haluavat niiden pysyvän hyvinä pitkään
 • Noudata aina pakkauksen mukana tulleita ohjeita ja tai optikon antamia ohjeita

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun