?> SofLens 59
SofLens 59
SofLens

SofLens 59

12,90€
(6)
Kuukausittaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit, joita voidaan pitää jopa 30 päivän ajan. Proteiineja hylkivä linssin pinta pitää linssit puhtaana sakasta ja muista roskista. Korkean vesipitoisuuden ansiosta, linssit pitävät silmät kosteina ja vähentävät ärtymisen riskejä. Sopii kuivista silmistä kärsiville. Pitkäaikaiseen käyttöön ja kuivista silmistä kärsiville Soflens 59 ovat pitkäaikaiseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  12,90€
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  14,17€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  15,92€
  6 kpl
  2,65 € / kpl
from €12.9 to €15.92 3
12.9 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
14.17 LensOn piilarit hinta tuotteelle
15.92 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Kuukausittaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit, joita voidaan pitää jopa 30 päivän ajan. Proteiineja hylkivä linssin pinta pitää linssit puhtaana sakasta ja muista roskista. Korkean vesipitoisuuden ansiosta, linssit pitävät silmät kosteina ja vähentävät ärtymisen riskejä. Sopii kuivista silmistä kärsiville.

Pitkäaikaiseen käyttöön ja kuivista silmistä kärsiville

Soflens 59 ovat pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit, joita valmistaa alansa ammattilainen Bausch & Lomb. Nämä kestävät linssit sopivat hyvin heille, joiden elämä on välillä kiireinen. Linssit on valmistettu vedestä ja Halifilcon B materiaalista, mikä tekee Soflens 59 piilareista likaa hylkivät. Linssin pinnalle ei pääse kerääntymään silmiä ärsyttäviä proteiineja, sakkaa tai muita roskia, mikä takaa raikkaan ja miellyttävän käyttökokemuksen selvän näön lisäksi. Linssien nimessä oleva '59' viittaa piilareiden vesipitoisuuteen, joka on 59%. Tämä tarkoittaa sitä, että linssit sopivat hyvin myös heille, jotka kärsivät kuivista silmistä. Kosteutta lukitseva ominaisuus pitää silmät luonnollisen kosteina koko päivän ajan. Soflens 59 piilareiden korkea vesipitoisuus pitää myös huolen siitä, että silmäsi eivät pääse ärtymään samalla kun huolehdit omista arjen askareistasi, jotka voivat rasittaa silmiäsi, kuten esimerkiksi digitaalisten laitteiden käyttö ja pitkät ajomatkat.

Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit tarjoavat pitkäaikaista mukavuutta ja selkeän näön edulliseen hintaan. Päivän aikana on mahdollista, että linssien pinnoille kertyy sakkaa ja roskia, jotka sumentavat näköäsi. Siksi on syytä puhdistaa piilolinssit säännöllisesti, jotta silmäsi pysyvät terveinä ja näkö selkeänä. Piilolinssien huolto ei ole aikaa vievää, sillä kyseessä on hyvin yksinkertainen rutiini, joka tulee suorittaa iltaisin. Pese linssit piilolinssinesteellä hieromalla niitä kevyesti. Kun linssit vaikuttavat mieleltäsi puhtailta, säilö ne piilolinssien säilytystä varten tehdyssä pakkauksessa yön yli piilolinssinesteessä. Kun et käytä piilolinssejäsi, säilö ne asianmukaisesti piilolinssinesteessä piilolinssipakkauksessa, jotta linsseille ei pääse kertymään likaa tai bakteereja. Muista myös hyvä käsihygienia kun käsittelet omia piilolinssejäsi. Pese ja kuivaa kätesi hyvin, äläkä koske piilolinssinesteen pullon suuosaan, jottei nesteeseen pääse likaa. Muista myös noudattaa oman optikkosi ohjeita, äläkä käytä vaurioituneita piilolinssejä tai piilolinssinesteitä joiden käyttöpäivä on ylittynyt. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Tekniset tiedot Soflens 59

 • Sisältävät 59% vettä, joten ne sopivat hyvin kuivista silmistä kärsiville
 • Vahvuudet -6.00D ja +5.00 välillä
 • Vieno värjäys helpottaa käsittelyä
 • Ei sisällä UVA tai UVB suojaa
 • Samoja linssejä voi käyttää jopa 30 päivää sillä oletuksella, että huollat piilolinssisi asianmukaisesti

 • Verkkokauppa: Shopping4net piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
3.0 6 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun