FreshLook ColorBlends, Alcon
Alcon

FreshLook ColorBlends, Alcon

16,95€
33% alennusta 25,43€
(0)
FreshLook ColorBlends on laadukas piilolinssi, jonka valmistaja on Alcon. Tämä värillinen kuukausilinssi joka hieman muuttaa silmiesi luontaista väriä. Lopullinen väri riippuu silmiesi väristä ja käytetystä linssistä. FreshLook ColorBlends 2 – pirteää väriä silmiisi FreshLook ColorBlends -piilolinssit ovat tarkoitettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  5-11 päivää
  3,99 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin

  Halvin yksikköhinta
  16,95€
  25,43€
  2 kpl
  8,48 € / kpl
 • Toimitus
  2-3 päivää
  4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksissa
  20,49€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  21,49€
  2 kpl
  10,75 € / kpl
 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
  23,79€
  2 kpl
  11,9 € / kpl
 • Toimitus
  5-7 päivää
  3,9 €
  Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin
  25,60€
  2 kpl
  12,8 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  26,50€
  2 kpl
  13,25 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
  29,67€
  34,90€
  2 kpl
  14,84 € / kpl
from €16.95 to €29.67 7
FreshLook ColorBlends, Alcon hinnan kehitys

FreshLook ColorBlends on laadukas piilolinssi, jonka valmistaja on Alcon. Tämä värillinen kuukausilinssi joka hieman muuttaa silmiesi luontaista väriä. Lopullinen väri riippuu silmiesi väristä ja käytetystä linssistä.

FreshLook ColorBlends 2 – pirteää väriä silmiisi

FreshLook ColorBlends -piilolinssit ovat tarkoitettu silmien luonnollisen värin muuttamiseen näyttävämmäksi. Linssissä on yksi värikerros, minkä ansiosta väri on tasainen linssin jokaisessa kohdassa. Tämä linssi sopii erittäin hyvin kaiken värisille silmille. Linssi on täysin peittävä, joka muuttaa silmän luonnollista väriä kiehtovan näyttävästi. FreshLook ColorBlends -linsseissä on kolme värikerrosta, jonka ansiosta väri on hyvin luonnollinen ja vivahteikas. Linsseissä on värjätty iirisrengas, joka saa katseesi näyttämään huomattavasti intensiivisemmältä. Piilolinssit sopivat kaikenvärisille silmille, saaden ne näyttämään näyttäviltä. Tummanruskeille silmille sopii parhaiten Honey tai Pure Hazel värit. Muita värivaihtoehtoja ovat: Amethyst, Brilliant Blue, Blue, Gray, Brown, Sterling Gray, Gemstone Green ja Green. Huomaa kuitenkin, että mitään lopullista väritulosta ei voida taata, vaan käytännössä voit havaita miltä ne näyttävät silmissäsi.

Mikäli haluat vaihtaa silmiesi väriä tai pidät eleganssista, on silloin FreshLook ColorBlends -piilolinssit sinulle oikea valinta. Linssien kehittynyt 3-in-1 -teknologia mahdollistaa sinulle todella luontevan näköisen tuloksen. Piilolinssit antavat katseeseen syvyyttä ja saavat silmäsi näyttämään suuremmilta, jolloin sinut varmasti huomataan. FreshLook ColorBlends -linssit on varustettu UV-suojalla, joten silmäsi pysyvät suojassa vahingollisilta säteiltä. Linsseissä on selkeä merkintä siitä, kuinka päin ne tulee asettaa silmiisi. Yksi pakkaus sisältää kaksi linssiä, joten mikäli silmissäsi on vahvuudet, sinun tulee hankkia silloin kaksi pakkausta. Piilolinssineste ja kotelo ovat myös tarpeelliset olla käyttäessäsi piilolinssejä. Noudata aina optikkosi antamia ohjeita, jotta silmäsi pysyisivät terveinä.

FreshLook ColorBlends 2 – helposti kaunista

 • Useita eri värivaihtoehtoja
 • Uv-suoja silmiesi hyväksi

 • Tuotemerkki: Alcon
 • Verkkokauppa: SmartBuyGlasses
 • Toimitusaika: 5-11 päivää
 • Toimituskulut: 3,99 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Maksutavat: Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun