?> FreshLook ColorBlends, Alcon
FreshLook ColorBlends, Alcon
Alcon

FreshLook ColorBlends, Alcon

23,12€
(0)
FreshLook ColorBlends on laadukas piilolinssi, jonka valmistaja on Alcon. Tämä värillinen kuukausilinssi joka hieman muuttaa silmiesi luontaista väriä. Lopullinen väri riippuu silmiesi väristä ja käytetystä linssistä. FreshLook ColorBlends 2 – pirteää väriä silmiisi FreshLook ColorBlends -piilolinssit ovat tarkoitettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  23,12€
  2 kpl
  11,56 € / kpl
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  23,92€
  2 kpl
  11,96 € / kpl
from €23.12 to €23.92 2
23.12 LensOn piilarit hinta tuotteelle
23.92 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

FreshLook ColorBlends on laadukas piilolinssi, jonka valmistaja on Alcon. Tämä värillinen kuukausilinssi joka hieman muuttaa silmiesi luontaista väriä. Lopullinen väri riippuu silmiesi väristä ja käytetystä linssistä.

FreshLook ColorBlends 2 – pirteää väriä silmiisi

FreshLook ColorBlends -piilolinssit ovat tarkoitettu silmien luonnollisen värin muuttamiseen näyttävämmäksi. Linssissä on yksi värikerros, minkä ansiosta väri on tasainen linssin jokaisessa kohdassa. Tämä linssi sopii erittäin hyvin kaiken värisille silmille. Linssi on täysin peittävä, joka muuttaa silmän luonnollista väriä kiehtovan näyttävästi. FreshLook ColorBlends -linsseissä on kolme värikerrosta, jonka ansiosta väri on hyvin luonnollinen ja vivahteikas. Linsseissä on värjätty iirisrengas, joka saa katseesi näyttämään huomattavasti intensiivisemmältä. Piilolinssit sopivat kaikenvärisille silmille, saaden ne näyttämään näyttäviltä. Tummanruskeille silmille sopii parhaiten Honey tai Pure Hazel värit. Muita värivaihtoehtoja ovat: Amethyst, Brilliant Blue, Blue, Gray, Brown, Sterling Gray, Gemstone Green ja Green. Huomaa kuitenkin, että mitään lopullista väritulosta ei voida taata, vaan käytännössä voit havaita miltä ne näyttävät silmissäsi.

Mikäli haluat vaihtaa silmiesi väriä tai pidät eleganssista, on silloin FreshLook ColorBlends -piilolinssit sinulle oikea valinta. Linssien kehittynyt 3-in-1 -teknologia mahdollistaa sinulle todella luontevan näköisen tuloksen. Piilolinssit antavat katseeseen syvyyttä ja saavat silmäsi näyttämään suuremmilta, jolloin sinut varmasti huomataan. FreshLook ColorBlends -linssit on varustettu UV-suojalla, joten silmäsi pysyvät suojassa vahingollisilta säteiltä. Linsseissä on selkeä merkintä siitä, kuinka päin ne tulee asettaa silmiisi. Yksi pakkaus sisältää kaksi linssiä, joten mikäli silmissäsi on vahvuudet, sinun tulee hankkia silloin kaksi pakkausta. Piilolinssineste ja kotelo ovat myös tarpeelliset olla käyttäessäsi piilolinssejä. Noudata aina optikkosi antamia ohjeita, jotta silmäsi pysyisivät terveinä.

FreshLook ColorBlends 2 – helposti kaunista

 • Useita eri värivaihtoehtoja
 • Uv-suoja silmiesi hyväksi

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun