FreshLook ColorBlends, Alcon
Alcon

FreshLook ColorBlends, Alcon

21,20€
20% alennusta 26,50€
00.0
(0)
FreshLook ColorBlends on laadukas piilolinssi, jonka valmistaja on Alcon. Tämä värillinen kuukausilinssi joka hieman muuttaa silmiesi luontaista väriä. Lopullinen väri riippuu silmiesi väristä ja käytetystä linssistä. FreshLook ColorBlends 2 – pirteää väriä silmiisi FreshLook ColorBlends -piilolinssit ovat tarkoitettu.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  5 €

  Halvin yksikköhinta
  21,20€
  26,50€
  2 kpl
  10,6 € / kpl
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  21,49€
  2 kpl
  10,75 € / kpl
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  0 - 5 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
  23,95€
  2 kpl
  11,98 € / kpl
 • Toimitusaika
  2-4 päivää
  Toimituskulut
  5 €
  25,19€
  2 kpl
  12,6 € / kpl
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksissa
  34,90€
  2 kpl
  17,45 € / kpl
from €21.2 to €34.9
FreshLook ColorBlends, Alcon hinnan kehitys

FreshLook ColorBlends on laadukas piilolinssi, jonka valmistaja on Alcon. Tämä värillinen kuukausilinssi joka hieman muuttaa silmiesi luontaista väriä. Lopullinen väri riippuu silmiesi väristä ja käytetystä linssistä.

FreshLook ColorBlends 2 – pirteää väriä silmiisi

FreshLook ColorBlends -piilolinssit ovat tarkoitettu silmien luonnollisen värin muuttamiseen näyttävämmäksi. Linssissä on yksi värikerros, minkä ansiosta väri on tasainen linssin jokaisessa kohdassa. Tämä linssi sopii erittäin hyvin kaiken värisille silmille. Linssi on täysin peittävä, joka muuttaa silmän luonnollista väriä kiehtovan näyttävästi. FreshLook ColorBlends -linsseissä on kolme värikerrosta, jonka ansiosta väri on hyvin luonnollinen ja vivahteikas. Linsseissä on värjätty iirisrengas, joka saa katseesi näyttämään huomattavasti intensiivisemmältä. Piilolinssit sopivat kaikenvärisille silmille, saaden ne näyttämään näyttäviltä. Tummanruskeille silmille sopii parhaiten Honey tai Pure Hazel värit. Muita värivaihtoehtoja ovat: Amethyst, Brilliant Blue, Blue, Gray, Brown, Sterling Gray, Gemstone Green ja Green. Huomaa kuitenkin, että mitään lopullista väritulosta ei voida taata, vaan käytännössä voit havaita miltä ne näyttävät silmissäsi.

Mikäli haluat vaihtaa silmiesi väriä tai pidät eleganssista, on silloin FreshLook ColorBlends -piilolinssit sinulle oikea valinta. Linssien kehittynyt 3-in-1 -teknologia mahdollistaa sinulle todella luontevan näköisen tuloksen. Piilolinssit antavat katseeseen syvyyttä ja saavat silmäsi näyttämään suuremmilta, jolloin sinut varmasti huomataan. FreshLook ColorBlends -linssit on varustettu UV-suojalla, joten silmäsi pysyvät suojassa vahingollisilta säteiltä. Linsseissä on selkeä merkintä siitä, kuinka päin ne tulee asettaa silmiisi. Yksi pakkaus sisältää kaksi linssiä, joten mikäli silmissäsi on vahvuudet, sinun tulee hankkia silloin kaksi pakkausta. Piilolinssineste ja kotelo ovat myös tarpeelliset olla käyttäessäsi piilolinssejä. Noudata aina optikkosi antamia ohjeita, jotta silmäsi pysyisivät terveinä.

FreshLook ColorBlends 2 – helposti kaunista

 • Useita eri värivaihtoehtoja
 • Uv-suoja silmiesi hyväksi

 • Tuotemerkki: Alcon
 • Verkkokauppa: Lensway piilolinssit
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun