Biofinity Multifocal, CooperVision
Biofinity

Biofinity Multifocal, CooperVision

55,00€
Coopervisionin valmistama kevyt ja ohut Biofinity Multifocal 6 on monitehoinen ympärivuorokautiseen käyttöön sopiva kuukausilinssi. Happea hyvin läpäisevät ovat käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa. Kokeile itse, niin havaitset varmasti eron. Näillä linsseillä näet lähelle ja kauas Biofinity Multifocal on valmistettu PC-teknologiaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  55,00€
  6 kpl
  9,17 € / kpl
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  56,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5 €
  56,00€
  6 kpl
  9,33 € / kpl
from €55 to €56 3
55 LensOn piilarit hinta tuotteelle
56 Shopping4net piilolinssit hinta tuotteelle
56 Lensway piilolinssit hinta tuotteelle

Coopervisionin valmistama kevyt ja ohut Biofinity Multifocal 6 on monitehoinen ympärivuorokautiseen käyttöön sopiva kuukausilinssi. Happea hyvin läpäisevät ovat käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa. Kokeile itse, niin havaitset varmasti eron.

Näillä linsseillä näet lähelle ja kauas

Biofinity Multifocal on valmistettu PC-teknologiaa hyödyntävästä Aquaform-materiaalista, joka läpäisee erinomaisen hyvin happea. Hyvä linssin läpäisykyky on tärkeää silmien hyvinvoinnille ja se edistää silmän valkuaisen pysymistä valkeana ja terveenä. Linssin nestepitoisuus on 48 % ja Aquaform-materiaali kerää itseensä paljon kosteutta. Koska linssi pysyy hyvin kosteana silmän luonnollisen kyynelfilmin avulla, se pysyy hyvin pehmeänä ja joustavana, tehden siitä käyttömukavuudeltaan ylivoimaisen ympärivuorokautisessa käytössä. Nestetasapaino säilyy täydellisenä ja happipitoisuus korkeana, joka tekee linsseistä huomaamattomat ja luonnolliset. Biofinity Multifocal -piilolinssit sopivat hyvin sellaisille, jotka haluavat nähdä aivan yhtä hyvin lähelle kuin kauaskin. Voit käyttää linssejä normaaliin tapaan kuukausikäytössä, tai myös vuorokauden ympäri. Varmista kuitenkin ensin optikolta, että linssit sopivat juuri sinulle ja huolehdi myös linssien asianmukaisesta puhdistamisesta.

Linsseistä löytyy voimakkuuksia välillä -10.00 - +6.00. Linssien halkaisija on 14. ja kaarevuus 8.6. Pakkauksessa on kuusi linssiä, joten yksi pakkaus kestää sinulla kolme kuukautta. Silikonipohjainen materiaali mahdollistaa jatkuvan käytön jopa yön yli ja vesikylläisyys sekä 142 Dk/t hapenläpäisykyky takaavat hengittävän ja kostean linssin, joka lisää käyttömukavuutta myös silloin, kun joudut vaihtamaan lähelle kohdentamisen ja kauas kohdentamisen välillä. Koska linssit on tarkoitettu nimenomaan ikänäöstä kärsiville, valmistaja on halunnut varmistaa, että linssit eivät kuivu pitkäaikaisessakaan käytössä. Linssit on käsittelyvärjätty, jotta linssien käsittely olisi entistä helpompaa ja sinun on helppo varmistaa, että linssit asettuvat silmään oikein päin.

Bionifinity on äärimmäistä käyttömukavuutta

 • Käyttöaika: 1 kuukausi.
 • Linssien määrä: 3 paria/paketti.

 • Verkkokauppa: LensOn piilarit
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti, MyPack, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun